היי

../images/Emo24.gif היי ../images/Emo3.gif

הייתי בשאלות נפוצות, ולא מצאתי תשובה... רוצה לדעת- מה זה מגלומניה ולא פחות חשוב מזה קפת?

שלום לך היו לילות

ברוך בואך, הגעת לבור צפעונים. אני במקומך, אם טרם הוכשת בגפייך, הייתי נסה על נפשי רחוק רחוק רחוק. אולי לפורום אמהות סורגות. אבל, אם את עדיין כאן, אנא ממך - עייני מעט בשירשורים (כאן קוראים לזה פתיל ושל רוב הנוכחים הוא קצר. מאוד קצר). כך תוכלי לקבל שמץ מושג על מה היא מגלומניה. ובאשר לקפת - מדובר בתופעה פסיכו-בוטנית נדירה. אם יש בידייך מדריך לצמחי ארץ ישראל (לא, לא השלמה), פתחי נא בעמוד על רק-קפת בוקובזה ותרחיבי את אופקייך. שיהיה לך בהצלחה ושלילותייך לא יהפכו לשחורים.

קפת

New member
ביקשת הכשה?

באמת שאני מנסה להיענות לבקשתך (אפילו שאת עושה לי כאב ראש), ולכן אומר לך (בנדיבות)- טוב תישתי מים קודם...או שפשוט תנסי להיות קצת יותר מושכת.

תביאי את המניואל קפת ל"היי מושכת"

לדעתי לי(יייי)לות, היא, פארדון קפת, התכוונה שתתחילי במריטת היודים מליילות, רצוי באפילציה. אחר כך תכנסי למכון השיפצורים "מגהרומניה",תראי איך יעשו ממך שם צ'מפיון קומאנצ'י. הוירטואוזיות מתחילה כאן!! זה מתחיל בשפה, (לכן מסירים סרחי עודף כמו אקסטרא יודים מהשפם,אם יש כמה זיפי יודים מיותרים בבית השחי,תולשים. זה כואב, אבל עובר.) תיכף תקבלי מקפת את לוח האימונים, התכנית המ-קפת.תביני את הכוונה המדויקת ל" היי מושכת". כפרחת טייס מקומית, כטרום טרום מועמדת, מותר לי לדבר איתך רק בהפסקות צהרים.ולזרוק לך טיפים מעבר לגדר.ארוחה קלה באימונים, וביצה קשה בקרב. אני מאחלת לך, טירונות קצרה ומקצה שיפורים יעיל,יש אופק בקצה. מניחה שזמני תם.

קפת

New member
לכל הטיליגנטים

שמשום מה לא קוראים כמוני את כל ואני מדגישה שוב כל ההודעות בפורום, הנה תזכורת והזבר למה התכוונה קפת ב"היי מושכת"

אהלן קפת. שתית כבר מים?../images/Emo72.gif

הטיליגנטים סומכים עליך. עכשיו, הייייי מושכת! כי אם תהייייי חלילה ייייפה,אולי גם חלילה, תשתקי :)

קפת

New member
אני אסתפק ביכולות המשיכה הרגילות

שלי, שהן גרביטציה, זבובים ואש. יותר מזה אנלא צריכה. כמדומני.

הוואנה דה קובה אדומה יקירתי

אני במקומך הייתי הולכת מהר מהר למכון שמתמחה בסידור פסיקים ותיקון רווחים, כי אם קפת תעלה עליך זה יכאב. קפת לא משתמשת בחומרי הרדמה ולך יהיו הרבה, אם לא המון, לילות לבנים. בברכה, בוגונביליה שדואגת תמיד לשלום המשרשרים בפורום ולרווחתם.

קפת

New member
מעשה רונית רפאל לתחביר

בוגו, בחייך, איך שאת מתארת אותי, אפשר לחשוב שאני מפלצת. למה לסלף, למה?! אני גרועה הרבה יותר.

שמעתי שזה נורא כואב

כשאת משתילה סיליקון בין הפסיקים. זה נכון? קפת, אל תגדילי לי בשקל תשעים. אני כבר אשאר ככה.

לא מותרת על רווחי המשנה שלי

להיות כמו ריקי גל של רונית רפאל ולקבל טיפולים חינם ותוחם שפתיים קבוע, וכל זה,תמורת יח'צ? לא מספק אותי.

נץ666

New member
נדלקתי על הניק הזה

כי הוא אומר: ליילות לבנים = לַיְלות ל-בנים. כולם יודעים שבכתיב מלא או חסר הניקוד צירוף של שני יודין באמצע המילה משמעו פתח+שוא. רק יש לי קושיה אחת מרכזית - האם הניק הזה מייצג חברת ליילות שהחליטו להעניק עצמן ל-בנים או שמא זו לילה אחת שיש לה התפצלויות או מולטי משהו?

מישהו אמר אה?

קפת, בואי נקים עמותה. נקרא לה נשים בסגול חציל עם צווארון V ויוכלו להתקבל אליה כל מי שאינן מבינות (או אינם מבינים) את מה שנץ666 מנסה להגיד לנו. יאללה?

קפת

New member
מצטערת

סגול חציל שייך לצבעי החורף שלי. אם תסכימי על כתום דלעת, יש מצב. בתנאי שאני מנכ"ל העמותה. את יכולה להיות הגזבר.

קפת

New member
איזה שטויות, בחיי

כולם יודעים שמתנחלות זה כתום תפוז, שזה צבע תוקפני נורא. כתום דלעת זה הייפי, שיקי, מעודן וצפונבוני. זה לא מנקב לך את העיניים, אלא משרה עליך תחושת שאנטי אפופה בשמחת חיים. זה אחלה צבע. ודלעת זה טעים ובריא. אבל אם את מתעקשת, אז אפשר גם ללכת על ורוד בזוקה (הפוקסיה זה גוון משנה שעברה, ואנחנו נשים מעודכנות אופנתית, הרי).

למעלה