היי לכולם :)

preety women

New member
../images/Emo24.gifהיי לכולם :)

כבר המון זמן שאני קוראת סמויה בפורום [המדהים] שלכם :] וחשבתי שהגיע הזמן לחשוף את עצמי :) אני לא יגלה את השם שלי מסיבות שלי :p פשוט תקראו לי שוקו :) אני יוסיף דולי שלי בהודעה הבאה שאני ישלח |במקרה שאני לא יתחרט| ;) מקווה להשתלב ===> שוקו

Little sweetie

New member
שוקו../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif../images/Emo185.gif

נעים מאוד=] אני לִיטֵל. ברוכה הבאה, והשתלבות מהירה

ברוכה הבאה!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

אני לילך. אני מניחה שאת מכירה את החוקים אם את קוראת סמויה... אבל אם לא, אז הנה פירוט קטן:
שדח"ם= שרשור דוליז חדשות מסודר, לשם את משרשרת את הדולי שלך- דולי אחת לשרשור ואזכור בייס (מי עשה אותו- זכויות יוצרים!). השרשור מסומן ב
ונפתח ע"י מיכל או נעמה (השם שלהן בכחול או אדום)
שעווה= שרשור עזרה ובקשות הדדי, אם את צריכה לדעת מאיפה הבייס, צריכה פלטה או בייס, צריכה עזרה בדולי או כל דבר כזה, זה המקום. מסומן ב
ונפתח גם ע"י נעמה ומיכל.
לוח= מקום להודיע בו על כל מיני דברים, תאריך מחודש של תחרות, תחרות באתר כלשהו, פתיחת אתר, עדכון באתרים, שאלות על תחרויות וכאלה דברים. מסומן ב
ונפתח ע"י מיכל או נעמה.
אוף= מקום לדבר בו על כל מה שלא קשור לפורום. מסומן ב
ונפתח ע"י מיכל או נעמה.
דרוש תיאור= אם את צריכה תיאור זה המקום לבקש! מסומן ב
ונפתח ע"י דנה BLUE PENCIL.
שפ"ם= שרשור פיקסל ארט מסודר, מקום לשרשר אליו פיקסלארטים שהם לא דוליז, נפתח ע"י מיכל או נעמה.
שרשור בייסים= מקום לשרשר אליו בייסים שאת יצרת, נפתח פעם בחודש ע"י לאה.
חוץ מזה יש כלמיני פינות (בואו נשלים, שפץ תדולי,דלדל"צ, דמב"ו ועוד כלמיני שאני לא זוכרת...) שנפתחים פעם בשבוע או שבועיים ע"י כלמיני חברות דוליז שאחראיות עליהם.
ויש גם תחרויות, שנפתחות ע"י כל מי שרוצה. אם את רוצה לפתוח תחרות את צריכה לשלוח מסר לנעמה (באדום) מתי שהלוח תחרויות נפתח (היא תודיע על זה בלוח או שאת יכולה לשאול על זה בלוח).
וגם נפתחים כל מיני שרשורים אחרים... את יכולה לפתוח שרשור כזה (אם את לא בטוחה את יכולה לשאול את נעמה או מיכל במסר) וזהו! מקווה שתהני ותשתלבי וזה! וגם מקווה לראות דוליז שלך... :)

תיקון קטן../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

דרוש תיאור מסומן ב
... נו עזרה סיוע... אותו דבר...

למעלה