היי כולם

../images/Emo24.gifהיי כולם../images/Emo70.gif

אז ככה. אתמול היה מפגש הפורום הראשון (וחצי) שלנו. מזל טוב!!! לא יודעת מה איתכם, אני בכל אופן, נורא נהניתי. טוב לדעת מי אתם... האנשים מאחורי הניקים...
אז מה היה לנו?:
בייגלה
באטלת', מדבקות וחולצות...
דיון ספויילרים.....
צוות טלוויזיה מעיק ומעצבן ("אני לא אוהבת את הסגנון שלך!" זה בסדר מותק, אף אחד לא ביקש שתבואי! בלונדינית.)
בייגלה. וזעתר. וRC קולה.
המופע המרכזי של המפגש.... ליזידי יוצאת מ... המגרה. תודה לטיבעול מן, חיים צמי חפר, איסמנה, בג'ורן פריסט, היפרנובה, טי.אן.טי, אופטמיסט, קפטן אוק, אנדרואיד, ליזידי כל השאר ששכחתי...(אני חושבת). היה כיף לראות אתכם.
נ.ב- אני נוסעת לים... אחזור ביום שני. תתנהגו יפה!!!

n i v1

New member
אני בעד

לרדת על אפרת מערוץ 3. מה אתם אומרים? ידיים למעלה. חחח... טוב, נראה איך זה יצא היום בערב ונדבר, אבל בינתיים, אם אתם בבית- תגיבו

[TNT]

New member
אוף היא היתה מרגיזה!!!

אגב איך הסתדרתם בלעדי??? עשיתם משהו מיוחד אחרי שהלכתי? בכל מקרה אני ראיתי את Equilibrium שאגב היה אחלה סרט.

[TNT]

New member
אגב תפתחו גלריה של מגש הפורם

ואז אני אוכל להוסיף את התמונות ארחרי שיעברו תהליך פיתוח דיגיטלי

היי זה אופסימיסט, אופטימי+פסימי

ואני פשוט בהלם מהחוצפה של הכתבת, פשוט לא יאומן. והכי חשוב, נהניתי אתמול.

elocin

New member
איזה כתבת? ספרו ספרו

אני לצערי נאלצתי ללכת רבע שעה לפני המפגש

tivol man

New member
ותודה לטאשה../images/Emo41.gifשתהנה היה מפגש גיבושי

היה מאוד נחמד ואפילו נחמד לחלוטין והפסיד מי שהפסיד... והייתה הרצאה של חבר מהפורום ממש שווה=בתזונה הבלונדה ראיינה את מנהלי הפורום בקרציתיות כשרגליו של צמי מאחוריהם בעיניי ממש מתחננות לבעוט בה...ואני מסיח את דעתה בלחשושים כדי שהיא תתחפף

Bufreak

New member
אני בערך הייתי במפגש...../images/Emo13.gif

דיברתי עם מוז'ה בפלאפון כשהוא היה במפגש. זה נחשב, נכון? יש תמונות, דרך אגב? דוד.

n0nick

New member
אמ, שלום ../images/Emo132.gif

אני לא בדיוק טרקי, ומעולם לא הייתי, אבל קרה והזדנבתי אחרי איסמנה לנקודה מסוימת במפגש שלכם, אמרתי שלום לאנשים, וגם ניסיתי לצלם את קריאת ה"גו זעתר" של הנוכחים. מה שיצא הוא צילום וידאו קצר חשוך ולא כ"כ ברור, אבל חשבתי שמי שהיה שם יהנה לראות. אז בבקשה

Bajoran Priest

New member
גרסא נוספת לאותו קובץ...

באדיבות איציק- קובץ מואט, מושקט, מובהר ומקונטרס של "גו זעתר" :) לשנות את הסיומת ל-avi

Bajoran Priest

New member
אני בבביייתתת

woo-hoo טוב, חזרתי לבית אחרי שלושה ימים של חיים אמיתיים של מדע בדיוני ופנטזיה(רגע, זה היה משפט קלישאתי? הממ...). מה שמצחיק הוא שלא הייתי באף הקרנה של פרק טרק, אבל לא נורא כי נהנתי מאוד גם ככה
עכשיו, כמה הערות,הארות ונקודות למחשבה:
יש אנשים שבאים לכנסי מדע בדיוני ואוהבים ללבוש בגדים שחורים שמושפעים משוברי קופות עתירי אקשן. מוזר.
כלל לחיים- אם קוראים לזה בשם של אישה, זה מדבר כמו אישה, מתנהג כמו אישה ואף פעם לא ראית את זה- זה יכול להיות גבר. סטרייט.
יש מקומות באשכולי פיס שאסור לשבת בהם במעגל.
טרקים שיושבים במעגל הם, מסתבר, אייטם תקשורתי.
אנשים שאף פעם לא ראו אותי יודעים מי אני! cool :)
אפשר לעשות רכבת אחמדים בלילה בתל-אביב, ואף אחד לא יזמין משטרה\אנשים בחלוקים לבנים.
אנשים עושים דברים משונים בלילות
(גם בימים...אבל...גם בלילות...וכן ירבו:)
ימוסד הזעתר לאלתר.

למעלה