היי כולכם

LadyTitania

New member
../images/Emo24.gifהיי כולכם../images/Emo70.gif

מה שלומכם? עבר זמן. עמכם הסליחה אך עד שסוף סוף היה לי זמן לכתוב האקספלורר משתגע... נו - מה חדש? הייתי בטיול של יום וקצת בצפון והיה פשוט סבבה. יצאנו עם רכבים - קצת סטייליסטי אולי אבל זה ממש נח.
יש לנו ארץ מדהימה ביופיה!
אני שמחה שנשארתי כאן ולא נסעתי עם ההורים לפראג.
ישנו בחוף כינר, השקיעה היתה אחת היותר יפות שראיתי. איך היה במחנות
ספרו חוויות.
אגב, סיימתי את שנת השרות הראשונה שלי!!! אני בחופש עכשיו, פשוט לא יאומן
טוב לפחות עד ה25 לאוגוסט... ואתם זוכרים - פניות, שאלות, הערות הארות וכו למסרים אישיים אל: LordNor / LadyTitania / LadyTitaniaLordNor רק שמחה
הדסה

ש י ר ה2

New member
מחנה הרא"ה יח"ד...

אני פשוט נהנתי בטירוףףףףףףףףףףף!!!!!!
ההתחלה מזה שהיתה לנו עדה מדהימה ומגובשת בטירוף, בגלל החום יתברך שמו בקושי היו לנו מסלולים, המסלול של הגיחה היה מדהים והנוףףףף,אלוקים!!! עשינו את הר ארבל, קצת קשה אבל נחמד!!! היו לנו מזה פאדיחות הלכנו למוזיאון הנצחה בצומת גולני ואז יש שם סרטון קצר וכשהיה את הפזמון "גולני,גולני שלי..." התחלנו למחוא כפים אז הוציאו אותנו מהסרט כי לא כבדנו את זכר הנופלים... המלצה שלי!!! תצאו למחנה הרא"ה מי שלא עבר את הגיל!!!! תגידו, זה נכון שבפיגוע במירון נפצעו חניכי בנ"ע כי האוטובוס עבר ליד האוטובוס שהתפוצץ?

לא יודעת אם נפצעו אבל..

האוטובוס של בנ"ע הגיע למקום הפיגוע...החניכים והמדריכים ראו מראות קשים מאוד..

הממ...

שמעתי שנפצע מישהו מצוות יער. וגם שהאוטובוס עבר ליד וכמה חבר´ה חט]ו הלם מהמראות הקשים.

ש י ר ה2

New member
עדכונון...

לפי מה שהבנתי, שבט עמיצור נתניה עבר ליד האוטובוס וכמה חברה חטפו הלם...

עדכון

אוטובוסים של סיף נתניה מרכז, וסניף בני ברק היו מטרים ספורים מאחורי האוטובוס שהתפוצץ. הילדים פונו מהאוטובוסים, כדי שהאוטובוסים יוכלו לפנות פצועים לבתי החולים... בשל כך, החניכים עמדו בצד הדרך כשהם צופים במראות הקשים, האוטובוס השרוף, פינוי הפצועים קטועי האברים, וכמובן בפינוי ההרוגים... נפצעו בפיגוע שני מדריכים מקרית אתא, בשבט עוז, שהיו בצוות יער במחנה, הם נפצעו קל, ולא היה כל חשש לפגיעה חמורה. אם אתם עדיין מודאגים, תדעו שהחניכים מאותם סניפים הצליחו להתגבר על הטראומה, והמשיכו לשמור על מורל גבוה, למרות הקושי... בקיצור, למרות הנפילה הקשה, המחנה היה מצויין, החבר´ה שמרו על מורל גבוה, ולא נתנו לאלימות לנצח במלחמה הזאת... מקווה שנשמע רק בשורות טובות בעז"ה, -יובל-

אכן. ../images/Emo104.gif

אני מסניף נתניה מרכז, שבט הרא"ה והאוטבוס של שבט עמיצור מסניף נמ"ר (נתניה מרכז) היה מטרים ספורים מאחורי האוטובוס שהתפוצץ. כל מה שכתוב כאן- נכון. אבל האמת שנהרס להם כל מחנה הסיירים- גם הפיגוע, גם לא הוציאו אותם לניווטים וגם הורידו להם מסלול בגלל החום הכבד. באסה

tamarfts

New member
גם אני עשיתי טיול בגולן!

שניים אפילו, ושבוע הבא אני נוסעת שוב, הפעם לצפון רמה"ג.. הטיול האחרון שלי היה בין ה6 ל8 באוגוסט, וגם אנחנו ישנו בחוף כינר... מתי בדיוק היית שם? ואיזה מסלולים עשיתם?

למעלה