געגועים

gitcat

New member
../images/Emo24.gif געגועים

החודש האחרון היה מוטרף לגמרי אצלי ולכן בקושי נכנסתי אם בכלל למחשב. בגלל פרויקט גדול בעבודה אני חוזרת הביתה רק בשש שבע בערב, מותשת לגמרי והעיניים כואבות כבר בגילי הקשיש כך שאין סיכוי שאשב מול המחשב גם אם יבטיחו לי את הפרס הגדול בטוטו/לוטו/פיס. מעבר לכך הבעיות עם אבא החולה לא מפסיקות והוא נכנס ויוצא מאישפוזים, הבת הגדולה עברה החודש בדיקות מתישות במרפאת הגדילה שהיא מטופלת ואת הקטנה שלחו מבית הספר עם מכתב דחוף שיש לה בעיית לב והפנייה דחופה לרופא מומחה!!! אחרי התקפי לב אצלי ואצל אבא שלה ובדיקת קרדיולוג הוברר שהכל תקין ויש רק איוושה קלה בגלל צמיחה מואצת. בין לבין אני מטופלת כידוע לכם בארבעה תינוקות שכבר מתרוצצים בכל הבית ומשאירים סימנים לחים וריחניים בכל מקום. אה, כן ומצאתי סוף סוף מישהי שתבוא לנקות אבל היא הגיעה ל"בדוק" את הבית ואחרי שראתה ראש של חתול, השישי במספר (יש שמונה) מציץ אליה נזכרה פתאום שהיא ממש ממש עסוקה בשנתיים הקרובות..... אבל הנה, מצאתי דקותיים זמן להציץ לכאןורק רציתי להגיד שאני נורא מתגעגעת לחיוכים ולדמעות שמעלים לי הדברים שנכתבים כאן. לא שכחתי ולא נטשתי ואני מקווה להיות כאן יותר בזמן הקרוב ולשאוב מכם את הכוחות להמשיך להתמודד. אוהבת זהר

יתרונות האיוושה שבלב.

התנין הירוק שלי, הייתה לו איוושה קלילה בגיל שנתיים,בערך. עוד היה בידיים בתור בבית חולים,אני זוכרת. אמר לי הרופא אז ,"שהוא בריא כמו שור"(בטח שור, טוב שהוא לא מזל דגים, מה היה אומר, בריא כמו קרפיון?) "והוא ילך עוד לסיירת גולני אל תהיי מוטרדת אימל´ה" . אז עניתי לו שעד שהתנין יהיה בוגר, לא נשב בלבנון(נכון) ולא יהיו מלחמות וצבא.... טוב, טעיתי. אבל זו לא הטעות האחרונה בחיים כנראה. לפני שבועיים פינו את התנין שלי שקצת התייבש וקצת זעזוע מוח, לבית חולים סורוקה במהלך טירונות. אחרי שבוע הוא אומר לי בטלפון שיש לו א.ק.ג. כי הם מצאו לו איוושה בלב. אז אמרתי לו- "תנינצ´וק...עם האיוושה הזו אתה יכול להיות לוחם בסיירת גולני" והוא אמר לי- ממש לא מטריד אותי, האיוושה בלב... יש לי צ´אנס לאכול מקדונלד´ס בבאר שבע... (אגב,הוא גם הצליח לשכנע את הרופא, לעשות בדיקה חוזרת עוד חודש...- עוד מקדונלד´ס) אז יש יתרונות לאיוושה שבלב. ותרגישו טוב.

gitcat

New member
הבובולינה דוקא חשבה שהיא תקבל פטור

משיעורי ספורט . היא קיבלה את הגנים הספורטיביים המקולקלים של אמא שלה והשמחה היתה שפוכה לה על הפנים כשהיא באה הביתה עם המכתב המבעית והכריזה באושר : "יש לי מחלת לב, נכון שאני לא אשתתף יותר בשיעורי ספורט? " ובנימה יותר רצינית קצת - טרם הספקתי אבל יש לי את כל הכוונות ללכת לבית הספר ולשטוף את האחות או מי שאחראי על הנושא הזה לגבי הצורה של העברת מסרים כאלה להורים . לרווחתנו הסתבר כי הענין שולי אבל רגעי החרדה שעברו עלינו היו קשים ושלא נדבר על עוד שערות לבנות שנוספו לראשי...

yalyul

New member
בבקשה עוד תמונות....../images/Emo108.gif

בזמן שנחכה כאן ונתגעגע בחזרה... אפשר עוד תמונות של הגורים ? ובקשר לבובולינה...מה בדיוק חדש כאן? זאת מערכת מערכת מסלפת עובדות בפעם הבאה שאת מקבלת מכתב כזה קודם בודקת ואחר כך נבהלת טוב? אמא של שרוך - שנאמר לה שהבן שלה חירש בבדיקת שמיעה בטיפת חלב.... והיום הוא גאון מוסיקלי....

gitcat

New member
יקירתי, בתור האוצרת של האלבום

את רשאית להעלות כאן את התמונות . את יודעת שהכישורים הטכנולוגיים שלי מוגבלים רק להקשת אותיות על המקלדת. טוב, נו.... גם סימני פיסוק

vered4

New member
באמת היית חסרה

וירד מינון סיפורי החתולים. הסיפור שלך הזכיר לי מה שקרה אצלינו. השגתי מנקה ממש טובה, היא הגיעה בדיוק עם עונת השלכת וכל הבית היה מלא שערות. במשך היום התקשרתי לשאול איך הולך, היא נשמעה על סף אשפוז, הרגישה חולה מכל השערות שהיו בכל מקום. והחברה שהפנתה אותה אלי סיפרה שכל אותו ערב היא עדיין הרגישה רע. כמובן שלא שמעתי ממנה שוב.

AYELET1

New member
היי זוהר ../images/Emo13.gif

מתגעגעים נורא
!!! נראה שעבר עליך חודש ממש לא קל, והפרוייקט בעבודה נשמע כ-PEANUTS בכל הסיפור. מקווה שתשובי אלינו מהר !!!!

למעלה