בקשה לעזרה...

אמנון כ

New member
../images/Emo24.gifבקשה לעזרה...

שאלה לכל אנשי הפורום... כשחקן D&D ו- AD&D לשעבר (עוד בימים בהם גרסא 2 יצאה לאוויר העולם וכולנו נורא התרגשנו...), וכחובב מחשבים מושבע... אני צריך המלצות לאתרים בנושא D&D, עדיף כמובן בעברית, בנוסף גם תוכנות, פורומים (חוץ מזה כמובן), ובכלל אשמח לשמוע על כל דרך אפשרית לשלב מחשב במשחק (ואני לא מתכוון למשחקים כגון BALDUR´s GATE)... אז אם הכנתם דפי דמות ב- WORD, או הורדתם MP3 מקאזה ליצירת אווירה במשחק, אם קיימת תוכנה שמרכזת את כל המפלצות, או כל דבר נחמד ומעניין אחר, מאוד אשמח לקבל תגובות! תודה מראש, ושבוע משובח במיוחד לכ-ו-ל-כ-ם!!!

אמנון כ

New member
תודה לכולם, אבל...

מה הלינק לאתר של דימונס?? המון תודה לכל מי שתרם משהו. הייתי שמח לשמוע על עוד דברים מקוריים ומעניינים... תוכנות ליצירת מוזיקת אווירה ברקע, מצגות PPT שמקרינות DUNGEONS... תוכנות ליצירת דמויות ועוד... תודה מראש!

the incognito

New member
בקשר למשחקים באינטרנט...

אני וכמה חברים פותחים ערוץ למשחקי תפקידים אונליין על שרת irc.israel.net של אייארסי למשחקים ודיונים אונליין. הערוץ בעקרון כבר פתוח לכניסה קוראים לו #RPG-IL אבל אנחנו עוד עובדים על בוט ועניינים. בקרוב מאוד אנחנו מקווים להתחיל להריץ משחקים.

gangrel

New member
בקשר לתוכנות

יש תוכנה חמודה שאתה יכול ליצור בעזרתה את מראה הדמות שלך. זה מאוד נחמד והכתובת: www.heromachine.com

למעלה