בנות יקרות!!!!

mondani5

New member
../images/Emo24.gifבנות יקרות!!!!

טוב אז היום נפרדתי בעבודה ואני בדרך לחופשת לידה ,היו
דמעות מהפקידות המדהימות ,וגם ידאגו להעביר לי חומר
שאטפל בבית,לפעמים אין ברירה ואין מי שיעסוק בזה.
הייתי אצל הפונדי,נשארו לנו עוד 60 שעות ,נפגשתי עם העובדת הסוציאלית של ביה"ח ואמרתי לה שאפילו בנות הפורום התרעמו
שלא נותנים חדר
להורים המיועדים,בניגוד לכל הגיון,הפונדי עוברת למח' נשים ,ואני אטייל עם הזעטוטיות ואאכיל אותן במסדרון,עוד בבי"ח תל השומר !!!!!
אל דאגה אני אוותר להם בקלות.
הניתוח בבוקר יום ראשון והחלטתי להיות נוכחת בו,התגברתי על הטראומה , אחי מרגיש הרבה יותר טוב ושוחרר הביתה הוא התלוצץ
ואמר שכל אחת מהבנות עשתה לו סתימה
.אבל הוא בסדר גמור.
היום ראיתי שוב את האולטרסאונד הראשון בשבוע ה-7.1
בדיוק לפני 30 שבועות אחת היתה 11 מ"מ והשניה 12 מ"מ.מרגש.... תחזיקו לי אצבעות ,שבת אחרונה בלי אמא...
וואו אני מאחלת מכל הלב שכל אחת ואחת תצליח ואני מאמינה שתצליח,רק סבלנות ואמונה ולא להתייאש
באהבה מאמא אירית

מירבי*

New member
איריתוש...אוטוטו וזה קורה...

נסי לנוח השבת, צפויים לך ימים סוערים, מלאי התרגשות, שמחה והתרגשות עד אין קץ. מחבקת אותך יקירה...

mondani5

New member
מירב יקירתי!!!../images/Emo25.gif

אני לא יכולה להרדם,אני כולי רועדת,מציפות אותי דמעות ,כל העבר עולה וצף ,אני לא מאמינה שזה קורה שזה מגיע ,נראה לי ששישבת אני מתפרפרת מהבית. ביום שבת אני עוברת "הכנה" בחדר לידה ,לא יודעת אם יצא לי לכתוב בפורום לפני הלידה בכל מצב את תהיי שם אתי ותעדכני את בנות הפורום!!!!!!!. תודה על כל מה שעשית בשבילי!!! את פשוט גדולה מהחיים. אוהבת אותך עם כל הלב אירית. לילך ילדתי החמודה אמרה לי שלא יכולה להרדם נראה לי שהדבקתי פה משהוא,ירדתי למטה לחדר השינה ראיתי את בעלי בוהה בתקרה ומחייך לעצמו,נראה לי שהשתבש דעתו,אז בקיצור אף אחד לא נרדם בבית הזה.נראה לי שאפזר אבקה שמרדימה ,כמו הפורצים שחודרים בלילה.......סתם!!! אירית

mondani5

New member
../images/Emo23.gifערה בשעה כזו......../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif..

מה מחכה לי............... אוהבת אותך אירית

היי אירית !!!!!

איזו מילה חזקה זו המילה אמא.... כל כך הרבה אנחנו מחכות לשמוע את זה, והמלה מקבלת משמעות יותר גדולה ועמוקה כשלמשהי לא קל להביא ילד לעולם. עוד תשמעי הרבה את המילה הגדולה הזו, ( שימאס לך כבר לשמוע אותה :) ) תחשבי על שתי בנות שצועקות : א מ א היא הרביצה לי ... א מ א ...היא לקחה לי.... וביום הראשון שתשמעי את המילה תרגישי ש"מתפוצץ" לך הלב ...( בקונוטציה חיובית כמובן )... וחכי חכי שישירו לך את "אמא יקרה לי..." הדמעות יזלגו להן כבר לבד מעצמן........ ואני שואלת את עצמי, איך הדבר הזה שהוא כל כך פשוט ופעוט בשביל הרבה אנשים אחרים מקבל אצלנו משמעות אחרת...( ואני לא מחכה לתשובה ...) אז אמא'לה אירית עד שתשמעי את זה מהבנות שלך ... תתחילי בלשמוע את זה מאיתנו : א מ א א מ א א מ א .... המון המון בהצלחה ביום ראשון !!!!!!! שבת שלום סיגל

בנדה1

New member
אירית היקרה, בתקווה שתספיקי לקרוא

אני רוצה להגיד שהצלחת להדביק את כולנו בהתרגשות. זה מה שנקרא הקמת משפחה בשידור חי. אני רוצה לאחל לכן לקראת יום ראשון, המון המון המון המון הצלחה. אני אשמח לבוא לבקר בבי"ח, נראה אם זה יסתדר. תאחלי הצלחה לפונדי ואני מקווה שתרגיש טוב. סופ"ש נעים, והמון אושר. קבלי
הכי גדול שאפשר שמיועד לכולכם. ממני ומבנדו שלי.

למעלה