בוקר טוב

לב יקר

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב

בוקר טוב חברים לאן נעלמתם???
שיהיה לכם יום טוב ושקט
בני

ניקולי

New member
בוקר טוב

היי בני אני רואה שאתה פותח את הבוקר סחטיין עלייך בני
תגיד לי מה זאת אומרת איפה נעלמתם?? נראה לך בשעה 07.45 יהיו כאן אנשים?? בני שכחתי לאמר לך שאנחנו בלילה
ישנים ובבוקר
מתעוררים ..
נופרוש בוקר טוב גם לך קוקויל'ה אמא נפלאה.. תשמעי חשבתי על תחפושת אני אהיה הפיה הטובה
מה את אומרת???

לב יקר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

ניקולי יקרה בוקר טוב האמת הדבר הראשון שאני עושה שאני בא אחרי העבודה אני ניכנס לכאן.והיום שניכנסתי לכאן מצאתי את הפורום בדיוק כמו אתמול בערב
בהתחלה חשבתי שייש לי בעיה עם המחשב אבל אחרי בדיקה יסודית
הבנתי שכך המצב
ושמחתי מאוד
שסוף סוף אני הוא זה שפותח לכם את היום היפה הזה
כתבת יפה ניקולי אתם באמת ישנים בלילה ובבוקר מתעוררים פסוט אצלי זה הפוך
כמו ליהודה
אז שוב בוקר טוב ויום טוב בני

בוקר טוב ....

שיהיה יום יפה לא הבאתי מעיל ואני מקווה שלא יתפוס אותי גשם...

../images/Emo142.gifבוקר נפלא

אנחנו נעלמנו
ואתה לאן נעלם מידי פעם
מה טוב בפורום שהוא תמיד פתוח כמו
שהדלת לעולם לא נסגרת. ומקווה שהדלת לעולם לא תסגר . אבל אפילו לשים רק
שאנחנו כאן זה כבר טוב סימן שאתה חי חושב עלינו וקיים איתנו ב-
ועכשיו למשהוא אחר.. פותחת את הרדיו ומדברים על מלחמה סגרתי וזהוא, לא רוצה שיהיה לי מצב רוח רע לא רוצה להיות במחשבה בכלל מצידי שהיום
וימשיך וימשיך שלעולם לא אזדקן רוצה להשאר תמיד צעירה שיהיה לי
ומצב בריאותי מצויין אבל על כך אני יכולה לדבר המון המון המון כי הכל תלוי באיך מתחילים את היום ולעשות סויץ' למחשבות שליליות זהוא זה
בנתיים אני יכולה להאכיל את הפורום מי שיקח ביס גם טוב ומי שרק יקרא גם מעולה

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif וואאוו איזו אוירה....

זה האביב זה כי כאן חביב זה כי ........? בעצם מה זה משנה למה בוקר טוב מתוקים/ות

ניקולי

New member
מי זאת פרח זהוב???

פרח זהוב אני רוצה לאמר לך שאת אחלה ובעצם לא משנה מי את פשוט את מקסימה וטוב שכך..

@@

New member
בוקר טוב אנשושים יקרים ../images/Emo41.gif

הייתה
בבוקר , לאן היא נעלמה
לבשתי חולצה דקיקה במיוחד, אני קפואה
נחמד לראות את כולכם על הבוקר
יום חמים

../images/Emo8.gif../images/Emo51.gif

זה מה-
אני באה והולכת... מי אתם
ומי את
ואיך אתם נראים
ממש לא משנה לי זה כל הקסם
יום שמתחיל
ונגמר
שתזרח לכם
תאיר את פניה בפנכם והפורום יהיה מקסים. והינה תמונה חמודה שמצאתי כי אני אוהבת צבעוניות

@@

New member
פרח זהוב...

את פשוט מקסימה, את מעלה חיוך על פניי.

../images/Emo132.gifהחיים הם עליות וירידות

כמו מעלית שיורדת ועולה ומעלה נוסעים עד שהיא מתקלקלת וכשהיא מתקלקלת צריך לתקן ולפעמים זה בגלל שלא תחזקו אותה כפי שצריך. אותו דבר אנחנו
לא נחזק ונתקן היכן שצריך ולא נטפל אז החיים יעלו חלודה וזה קו מחשבה להרבה דברים כי החיים הם
יש באייקונים האלה הרבה מעבר .. לכן שמתי אותם.

יום נפלא לכולם ../images/Emo24.gif

גם אני מצטרף לברכות ליום טוב... מקווה יום נפלא לכולם בלי מחשבות שליליות ובלי מועקות... פרח זהוב, ובני... אני שמח לראות שאתם מתמידים... מזמן לא היה לנו חברים חדשים, ונחמד לראות כי חזרנו למשוך אנשים טובים לשורותנו... ולכל שאר חבריי הכל כך יקרים... יום נפלא

@@

New member
כמה שאת צודקת...

הרבה פעמיים אנחנו לוקחים את החיים כמובן מאליו, ומזניחים את "תחזוק המעלית" וכשהיא מתקלקלת, אנחנו תוהים, איפה לא היינו בסדר. תספרי לי קצת על עצמך, רק אם את רוצה כמובן. ודרך אגב, ביום שלישי 18/3 אנחנו נפגשים לכבוד פורים
, את חושבת שתוכלי להגיע
אנחנו מאוד נשמח אם תגיעי

מאו יין

New member
שלום ויום נפלא ! ../images/Emo24.gif

מה ניש?? חזרתי אחרי יומיים לעבודה , יומיים לקחתי חופש כי עברתי
סופסוף!! אני ועופר "קרענו" את הישבנים העדינים בניקיון וב"סחיבות" של קרטונים ממקום למקום . ואני גמורה... גמורה מעייפות, אוי כמה שאני גמורה... וגם חיכו לי כמה "הפתעות" לא ממש נעימות בעבודה כשחזרתי, אבל על זה אני אספר עוד מעט אם יהיה זמן.... יום קסום לכווולם!!!!!

@@

New member
מאול'ה, בשעה טובה....

הגב קצת נתפס??? ממש מכה לעבור
העיקר שבסופו של דבר שזה משתלם. ואיזה
לא נעימות מצאת
יום שכולו רק אור

mariana

New member
בוקר טוב בני ופרח זהוב

לא הצגתי את עצמי אני מרין ואני מאוכזבת לשעבר
בני לא יצא לי להגיב לך על הסיפור שסיפרת, אני פשוט מעריצה אותך על העומץ שיש לך לחיות באותו קורת גג עם מישהי שאתה לא אוהב. בעצם אתה אחרי אמא שלי, גם אמא שלי חיה עם אבי כבר מעל 25 שנים ותאמין לי האוירה בבית עקורה ומגעילה כל פעם מחדש. אם זה היה תלוי בי מזמן הייתי מפרידה ביניהם, רק שתדע שאני בתור ילדה שגדלתי בבית כזה בלי אהבה עדיף שכל אחד היה מחפש כיוון אחר. אז תעשו לי טובה כולם אל תשארו שם בשביל הילדים, הילדים לא מבינים כלום כשהם קטנים אבל זה נשאר להם עמוק בלב ויום אחד זה פורץ החוצה. תיהיה חזק
וברוכים הבאים גם לך פרח זהוב

למעלה