בוקר טוב אני מאחל בוקר טוב ויום טוב לכ-ו-ל-ם. (הנה תרמתי גם אני קצת להישרדותו של הפורום...)
R ronni42 New member 19/12/07 #1 ../images/Emo24.gifבוקר טוב אני מאחל בוקר טוב ויום טוב לכ-ו-ל-ם. (הנה תרמתי גם אני קצת להישרדותו של הפורום...)
../images/Emo24.gifבוקר טוב אני מאחל בוקר טוב ויום טוב לכ-ו-ל-ם. (הנה תרמתי גם אני קצת להישרדותו של הפורום...)
נ נסיכת הכוכב New member 19/12/07 #2 בוקר טוב לרוני הנחמד שולחת אליך קצת מהשמש שמחממת את חדרי הבטיחו לנו גשם לא ככה? ומה אתה עושה כל כך מוקדם כהא עירני?
בוקר טוב לרוני הנחמד שולחת אליך קצת מהשמש שמחממת את חדרי הבטיחו לנו גשם לא ככה? ומה אתה עושה כל כך מוקדם כהא עירני?
נ נסיכת הכוכב New member 19/12/07 #3 בוקר טוב לכולם אז מה אם כבר צהרים לא רציתי לקום היה כייף להתכרבל במיטה הנוחה שלי עש שקרני השמש הקימו אותי למקלחת החמה
בוקר טוב לכולם אז מה אם כבר צהרים לא רציתי לקום היה כייף להתכרבל במיטה הנוחה שלי עש שקרני השמש הקימו אותי למקלחת החמה
נ נסיכת הכוכב New member 19/12/07 #4 למי יש קשר עם ים כחול הבן אדם לא עלה לצט ביום ראשון ומאז גם לא כתב מי נמצא בקשר טלפוני איתו תבדקו מה קורה לאיש הנחמד הזה?
למי יש קשר עם ים כחול הבן אדם לא עלה לצט ביום ראשון ומאז גם לא כתב מי נמצא בקשר טלפוני איתו תבדקו מה קורה לאיש הנחמד הזה?