בוקר טוב

../images/Emo24.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

תגידו, הודיעו כבר מתי מגיע החורף? נמאס לי להסתובב ולשכנע את עצמי שבעצם קר לי. ובכלל, מי המציא את הקיץ? ואת הלחות? ואת היתושים? ואת הזבובים? פיכס

דורי56

New member
בוקר טוב לך../images/Emo140.gif

החורף מגיע בקרוב
אוף! אני גם לא אוהבת קיץ (בגלל הלחות ) איך את מרגישה הבוקר? בוקר נהדר לכולם

noa555555

New member
בוקר אור../images/Emo39.gif אני מעדיפה קיץ,

עם קור אני לא כל כך חיה בשלום. עם חום אני מתרווחת סוף סוף ומפשירה, אולי הייתי יתוש בגלגול הקודם, לכי תדעי

גררר בא לי חורף../images/Emo13.gif

כל כך מבינה אותך החום הזה הופך סטיקי ולא נעים משנה לשנה ולחשוב שבעבר אהבתי קיץ... צמרמורת עוברת בגופי עצם המחשבה... אין כמו סתיו !! אממ בעצם גם אין כמו אביב כן כן אני במזג אויר בחורה של אמצע אין כמו אמצע
ובינתיים יחי המזגן אריייייייייייייייי אותתי לי חיים

זדשב

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif

האינטרנט בבית החליט לעשות בעיות בימים האחרונים, כנראה החום והלחות קשים גם לו
אז מציצה בחטף מהעבודה.

בוקר טוב אהובה שלי

גם אני מנסה לשכנע את עצמי שחורף, אבל זה לא בדיוק מצליח לי, את יודעת... הבוקר קמתי ואשכרה היה לי צ'רנוביל בסלון. מיליון נמלים כיסו את הריצפה. מפחיד קיבינימט ! אצתי רצתי לסופר ומרוב אטרף רכשתי 4 תרסיסים נגד נמלים. למה 4? שיהיה! ואת הכי חשוב לא קניתי. הנסיך שלי ביקש לצהריים פסטה ברוטב אלפרדו וזה אומר שעוד מעט אצא עם הינשופון הקטן ואקנה שמנת וכל מה שצריך כי מה שיש לי עכשיו בבית זה: פליט. הרבה- הרבה הרבה פליט ! ועל זה נאמר : בוקר טוב ישראל (וישראלה).

ארייייייייייייייייי יא עלבי יא נפשי יא עומרי

שלא תרעילי לי את הילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד פליט ואלפרדו לא טעים ביחד.. תחורו קרידה - לא טעים לא מומלץ ינשופון???? אני אראה לך מה סה סה ינשופון חתיך עולםםםםםםםםםםם תעיפי מבט על התמונות שצילמתי את המלאך הזה ותגידי לי עוד פ'ם ינשופון אני אני .. אבוא לתת לך .. מקיקוס ובוסה מוואההההההההההההההההההההה

למעלה