בוקר טוב

Queen Of Love

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב ../images/Emo24.gif

השקמתי קום היום, איזו עובדת חרוצה אני
מתה מעייפותתתתתתתת
הכנתי לנו לשתות (יש תה, קפה, ושוקו)...תתכבדו
שיהיה לכולנו
בוקר טוב
ויום משגעעעע

sidi

New member
בןקר אור ../images/Emo13.gif

פששש סחטיין על השעות. את מאתמול בערב בעבודה?

בת ה י ם

New member
../images/Emo140.gifבוקררררררר נפלא

החורף עושה לי את זה...(סי.די שקט *_*) סה"כ התכונתי למרקים וטוטסטים......... קדימה תחייכו

sidi

New member
למה

סידי שקט? מאיפה את יודעת מה רציתי לומר?

בוקר טוב מאוד

היום התעוררתי בשעה 4.30 כי מיקה החליטה לנהל שיחת מוטיבציה עם כל היצורים שבמיטה שלה הייתי חייבת לצותת אז לא יכולתי להשאר ערה חזרתי לישון בסביבות שעה 5 חוץ מזה שאחלה וסבבה ואין תלונות הלוואי על כולם אוהבת

mariana

New member
בטקר טוב

אני מ8 בעבודה אבל, רק עכשיו משום מה הצלחתי להיכנס
אז המשך יום טוב לכולם, יום קריר, אני מקווה שהתלבשתם חם

מיקי 35

New member
בוקר טוב יקיריי

מה שלומכם היום ? מה זה השקט הזה ? איפה כולם ? ניקולייייייי... איפה את ?

mariana

New member
בוקר טוב מיקמוק

באמת קצת משעמם פה, אני מהבוקר מנסה להיכנס לפורום וחשבתי שיהיה לי פחות משעמם כי יהיה לי המון הודעות לקרוא ולהגיב. אבלללל, כלום נאדההההה
אז בוא נפתח נושא לשיחה על מה אתה רוצה לדבר? אם בא לך?

ניקולי

New member
הנה אני ../images/Emo3.gif

בוקר טוב...... לכולם....
...
.... איך התחלתם את הבוקר?? אני רואה שקוויני פתחה את הבוקר...ואחריה הח´ברה איפה ריקי?????? (חבר מביא חבר)... אני הולכת לבנק להחזיר את הצ´ק ל המשכורת שלי אל תשאלו כתבו לי במילים כאילו אני מרוויחה אלף מאתיים בושה פשוט בושה לא פלא שבחדשות אמרו שבשנת כל ילד שלישי יהיה עני.. זה בגלל שבבנקים לא יודעים לרשום צ´קים עד שניפגש שוב יום טוב לכולכם.. ניקולי..

בת ה י ם

New member
../images/Emo122.gif מ ה ב ו ק ר

אני מנסה לדבר...... ותפוז לא נותן לי אאווווץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

ניקולי

New member
את לא תאמיני בת בת

רשמתי תגובה למיקי על כך שחיפש אותי.. (ראי מעלה).. אח"כ נזכרתי שאני רוצה לרשום עוד משהו קטנטן.. שעה שעה שאני מנסה לכתוב תגובה לתגובה שכתבתי (ראי מעלה).... אבל הנה עכשיו הצלחתי ואני כאן
ועכשיו אני יכולה לרשום את מה שרציתי.. רציתי להגיד לקוויני שעם כל הכבוד לך שקמת מוקדם ושאת חרוצה היום.. אני כבר נמצאת מבחנתי בצהריים...
.. כבר הספקתי לשטוף את כל הבית משעה 10.00 אני מנסה לכתוב הודעה אחת מסכנה.. זהו זה מה שרציתי להגיד

מיקי 35

New member
גם לי זה ככה...

אין מסרים... אין פורום... סססס´עעעמממקקק... התפוז האלה

למעלה