בוקר טוב לכולם

../images/Emo24.gifבוקר טוב לכולם

איזה באסה היום כל הבית ספר שלי נסע לממדיון והכיתה שלי כולל אני לא רצינו ללכת כי אין לנו עצבים (אנחנו נוסעים כל הכיתה לבד) בקיצור עכשיו המנהלת אמרה שהכיתה שלי תלמד היום...אתם יודעים איזה קריזה...מ10 עד 1... מיכלוש אני שמחה בשבילך ששיר עלתה

../images/Emo85.gifבוקרר../images/Emo70.gif

אני הכי עייפה בעולםם. אחי המפגר חושב שהוא חי לבד בעולם אז הוא היום ב-6 בבוקר הכין מערכת והדליק את האור ואת המחשב.. כאילו אני אוויר *מע* (אוףף יש לו מזל שהוא אח שלי
) שיהיה לכולם יומופלאא
חולעעליכםם איילת
סמי

הדסוש15

New member
צהריים טובים../images/Emo70.gif

יום כזה מסריח מזמן לא היה לי הגעתי לבצפר לא היה אפ'חד כולם לקחו יום חופש (חבל שאנ גם לא לקחתי=/) טוב זה התחיל שהמורים של היום אמרו שאין לנו איתם שיעורים כי זה אמור להיות יום חופ]ש לנו (אפ'חד לא הודיע לנו) בלחץ היינו משיכבה של 200 ילדים איזה גג 30 לא יותר (יכול להיות שפחות) חיכנו למורה להיסטוריה בנתיים הלכנו להחזיר ספרים סחבנו הכל ואמרו לנו "ב19 וב20 לחודש תחזירו כי יש לכם ללמוד לבגרויות
" טוב שנזכרו להגיד. הוא כזה לא מאורגן הבצפר שלי זה מגעילל
הלכנו לרכזת לשאול איזה מגמות אנחנו וזה בכלל הרג אותי מצחוק אני יילמד שנה הבאה תיקשורת (אין לי מושג מה עושים בזה מישהו אולי יודע
) זהו עכשיו אני סופסוף בבית ומחר יש לי חופשה לפני מגן (יום חמישי מגן בהיסטוריה
) בקיצור היה לי עד עכשיו יום מעצבן אני מקווה שההמשך יהיה יותר טוב
שיהיה לכם המשך יום נעים

דסוש כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבית ספר שלי גם לא מאורגן ואני מבינה את העצבים שלך (גם לי היו אותם)... מגמת תיקשורת זו לדעתי אחלה מגמה.. רציתי גם ללכת לזה אבל זה לא ממש הסתדר...תהני
בהצלחה במגן בהיסטוריה אמאאאאאאאאא גם לי יש עוד מעט... חולה עלייך ואל תתיאשי יהיה טוב

צהריים טובים לכולם.....

קיבלתי 92 במתכונת בתנך (על 7 ספרים). איזה מצחיק המורה הזה אתם נקראים..כולם אומרים שהוא יענו אבא שלי כי הוא מתייחס אליי יפה ומצחיק בטרוף... נגיד אני לא מקשיבה או משו כזה או ענה תשובה לא נכונה בשיעור הוא מרים כיסא וכאילו הוא רוצה לזרוק עליי.....והיום הוא חילק את המתכונות ושאלתי אותו בכיתה כמה קיבלתי הוא אמר קיבלת 76 ואני מרוב עצבים כמעט בכיתי ואז הוא מביא לי את הבחינה וקיבלתי 92....חח איך נקרעתי
שאלנו אותו סתם מה הכינוי שלו אז הוא אמר תקשיבו טוב....."רבי יהודה הלוי"..חח אחר כך עוד יותר צחקו ואמרו שהוא אבא שלי ושאני קוראת לו ככה...יש לי כיתה משוגעת...
חולה עליכם המונים
חופיתוש

צהררים חראאאאא..../images/Emo70.gif

חופיתושששששש כל הכבוד יפיופית.. מיכלללללללל הסיפור ידרדר חחחח(אין לך מושג מה עשו לי.. תתחברי למסן אני יספר לך בפרטי פרטים חח אם לא הבנת זה בקשר לשמועות) שיהיה יום טוב לכולם אוהבתכם הודי

הודיי.. וחופי כנסווו../images/Emo110.gif

חופייי מזה כל הכבוד מאממייי
והודי תצטרכי או מסר או לחכות למחר כי היום אנלא אתחבר

צהרייחם טובים לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז ככה היום קיבלנו את המבחנים המחוזיים בערבית וקיבלתי 95 בגלל שלא רשמתי אות אחחחחת אות אתם קולטים??? במקום נגיד הדס וחברה רשמתי הדס חברה עם הייתי מוסיפה ו' הייתי מקבלת מאה זה כזה ביאוסססס. אבל אחרי זה החזירו לנו את המבחנים במתמטיקה וקיבלתי גם 95.... נווו טוב, אחרי זה היה לנו מבחן בספורט על תרגיל קרקע וקיבלתי 100!!!!!!!!!! אוקי עכשיו : חופיתוש
כל הכבוד גאונה
הדסוש'
לא נורא, גם ככה עוד מעט מסיימים ללמוד את תתגברי... אמממממ ולכולם צהריים טובים, שקטים ונעימים!!! אוהבת
-הדס-!!

צהריים מעולייםםם

כל אלהה שהצליחוו מבחנים מתכונות בגרויות בלאגנים כאלה..חחח....מדהימיםםם כל הכבוד.. אלה שלא במצב כל כך טוףף...אל תדאגו ..ואל תפסקו לחייךךך הכל לטובההה תמיד יש ירידות..אך בכל ירידה יש עלייה.. ולי היה היום מתכונת במחשבת היה קשה רצחחח מקווה שעברתיי אז אנשושים שיהיה לכם צהריים טוביםם אני זזתי לחרוש למתכונת בהיסטוריהה

כל הכבודדד הדסיייי../images/Emo110.gif

כל הכבודדד
ואות אחת לא נוראאא.. תחשבי על זה כאות אחת ולא כעל 95.. למרות שהלוואי וכולם היו מקבלים 95... זה מעולההה

צהריים מצויייייינים!!

אוקיי, אז מה שלי היה היום, זה מה שבערך היה להדס היום (הדסי מתה על אגמי),
ככה שאני לא צריכה לפרט... בכל מקרה, כל הכבוד לכווווווווווווולם!!! שקיבלו כאלה ציונים מעולים! חופית- במתכונת של 7 ספרים זה מעוווווווווווווווווולה!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור, המשך יום טוב אנשים!!!!
אני

הי.. כנסו שניה אנשים

הורדתי בטעות קאזה פה ואני רוצה למחוק אותו כי הוא תוקע לי את המחשב ..אז איך אני נכנסת ללוח בקרה? [יש לי וינדוס אנגלית..] אח שלי יתן לי מכות אחר כך אם הוא יראה שהורדתי את זה ..

למעלה