בוקר טובבב

orbotek

New member
../images/Emo24.gifבוקר טובבב

אני רוצה להגיד לכם שאני ממש נהנית להיכנס על הבוקר ולאות אנשים שמחים למרות של מה שקורה אני פשוט כל הזמן מחייכת מההודעות שלכם תמשיכו כך ניקי

@@

New member
ניקי, בוקר טוב גם לך../images/Emo65.gif

אני שמחה לדעת שעולה לך חיוך מעצם שהותך כאן בפורום, אבל יקירה שלי את מוזמנת להיות חלק מאיתנו, נכון חברים?
יום
נפלא

orbotek

New member
../images/Emo13.gifשטרודלית...

איך אני צריכה לרשום לי גם כזה ציטוט כמו שאתם עושים? למטה בהודעה?

@@

New member
ניקי יקירה

ציטוט, כבר שכחתי איך? אבל יש לך בכרטיס האישי שלך לחצן "חתימה" ותרשמי איזה ציטוט, אבל משהו אופטימי. שכחתי להציג את עצמי, נעים לי מאוד אני ריקי. לגבי הסיפור שלך (רק עכשיו ראיתי), זה בדיוק הסיפור שלי, זה ממש לא ייאומן, רק שאנחנו פרודים כבר כמעט שנתיים, היינו בקשר עד לא מזמן. עצה שלי יקירה, תתרחקי ממנו, תני לו את הזמן שלו, ואם הוא אוהב או יותר מזה אם הוא רוצה אותך הוא ידע למצוא אותך, אבל עד אז את מתנתקת ממנו, אחרת המצב יחמיר, אני שנתיים לא יצאתי ממנו, כל הזמן ציפיתי והמתנתי, איך שזה לא שווה את זה, החיים יפים בשביל שנבזבז אותם בהמתנה, ציפיה בדמעות ובאכילת לב. רק היום הבנתי שצריך לחייך חיוך אמיתי וכל השאר יגיע. אני מאחלת לך שתתחזקי, כי התקופה שתעברי לא קלה בכלל, אבל את תעברי את זה, אני בטוחה כי אני יודעת שאת בחורה חזקה. כולנו פה איתך

orbotek

New member
את מקסימה

את ממש צודקת ואני באמת על עצמי בקטע הזה בזכותכם ובזכות marian בעיקר אבל גם אני מאמינה שאת האהבה אי אפשר לנצח ואם זה זה אז הגורל יפגיש אותנו שוב ואם לא אז WORLD HERE I COMEֱֱ

sidi

New member
בוקר טוב

ניקי. תגידי יש לך קשר לניקולי? חחחחח למה אנחנו פה אם לא לחייך?

מאו יין

New member
מה זה איחרתן??../images/Emo24.gif

אני פה מ8:00 רק לא היה לי זמן... בוקר ויום נפלא!!!!!!!!

shiraz2

New member
בוקר מקסים,

אני רוצה להגיד לך שאנחנו ממש נהנים לקרוא שאת נהנית להיכנס על הבוקר ולראות אנשים שמחים כמונו למרות כל מה שקורה.....
לא הספקנו להכיר....
אני שירז, מאוהבת, נאהבת, אוהבת לאהוב, בקיצור-
(???) אנשים.. אני במצב רוח מוזר.... נא לא להתייחס לשטויות שלי
קבלי
ישר מהגינה היפה שלי.....
שירז

orbotek

New member
חולה על הראש שלך...

אז ככה אני ניקי מאוהבת באהבה, נאהבת בתקווה , אוהבת לפנק בקיצור
man: you can live with them and you cant live without them

shiraz2