בהצלחה לכל

kerenei

New member
קריסמס רגטה

איפה אני אוכל לקבל עידכונים במהלך השייט לגבי השייט?

easy swissa

New member
מזג אויר מעניים צפוי לקריסמיס רגטה

עשרות שייטים ישראליים וזרים בדרכם למרמרים לזינוק המתוכנן ליום ראשון. על פי תחזית מזג האויר - אין הנחות! בהצלחה לכל המשתתפים מצ"ב תמונת מצב רוח ליום ראשון בשעת הזינוק איזי

zina71955

New member
זה ישתנה מהר איזי משום שזה

בדיוק את מרכז סיבוב הרוחות מסביב לשקע הקטן שמצפון מערב למרמריס.

zina71955

New member
זה ישתנה מהר איזי משום שזה

מראה בדיוק את מרכז סיבוב הרוחות מסביב לשקע הקטן שמצפון מערב למרמריס.

../images/Emo24.gifבהצלחה לכל

משתתפי הקריסמס רגטה. הלוואי ש תהנו,
לא יהיה קר מידי
תחזרו בשלום.

../images/Emo186.gifצפויה דחייה../images/Emo121.gif

מדווחים לי כי עקב רוחות עזות מחר - צפוייה דחיית הזינוק ביום. מחר יוחלט אם מזנקים ביום ב'. בינתיים התחזית ליום ב' באזור היא NW4. מכל מקום, ה'מושבה' במרמריס נהנית מהחברותא.

araviv

New member
מדיווח שנמסר לי הזינוק נדחה לשעה 2

מחר בצהרים.נמסר לי כי יש רוחות וים מאד גבוהה באזור הזינוק.

זינוק בים 5? ../images/Emo183.gif

קשה לי להאמין שיזניקו את המתחרים בים 5 ברוח דרום מזרחית, אלא אם כן הם ממש כבר מתים להתכבס בים, עקב קנאה למשמע הרפתקאותינו בשנה שעברה. לא נראה לי שמי שאני מכירה שם יפעיל לחץ חזק מדי..

הזינוק ממרמריס לארץ הקודש נידחה

בגלל מזג אויר סוער באיזור טורקיה / מרמריס נידחתה ההזנקה של הכריסטמס רגטה נמשיך לעקוב בדריכות אחרי אחד מהשיוטים המענינים באיזורינו בהצלחה ושוטו בביטחה

שמחתי לראות שהוחלט לדחות את הזינוק

לטור התחזיות הקודמות, לא הפסקתי לרחם על החברה שהחליטו לצאת למסע העינויים הזה. המעניין הוא שמזג האויר החזוי להמשך הוא רוחות חלשות לאורך כל הדרך עם גשמים בלתי פוסקים, שאריות הסערה יותירו סוול גבוהה, לא יהיה קל לחברה שם !! בואו נלווה אותם במחשבותינו ונאחל להם הפלגה מהירה וטובה. דרך אגב ניסיתי להכנס לאתר של מטיס, אבל הדפדפן שלי מסרב להכיר בקיומו מישהו יודע אם הוא עובד ??

הזינוק מחר ב-10 בבוקר ../images/Emo65.gif

מצב הרוח בחוץ סביר ויהיה מחר טוב יותר מדווחים על מצב רוח מרומם בין השייטים משתתפת בתחרות Swan45 שהגיעה לפני שעה למרמריס מ- Nice. היא נקראת SWANTASTIC ואמורה להשאר בארץ לתקופה. יפליג עליה הסקיפר הפיני [שהגיע בתחרות הקודמת במקום שני על Swan White Lie ] עימו מפליג צוות GO SAILING הישראלי. מלבדם משתתפים בתחרות עוד 11 מתחרים, מתוכם 7 ישראלים. אני יודעת על: ז'נו 45 עם צוות הבנות המופלא (דורית, עפרה, דנית, צופי, קרני, אנקה ועוד) Beneteau 473 (עם פרלוב, רו היימן, מאיר ריבא, ועוד) צוות דרך הים צוות שיא גל מישהו יודע להשלים את הרשימה?

easy swissa

New member
אריק לדרמן עם האלאן 43

נמצאים כבר במרמריס, קרעו קצת מפרשים אך יהיו מוכנים לזינוק בזמן, ועוד משתתפות 2 ספינות של ג'ים קוקובה וכנראה עוד כמה זרים. וכמובן הקטמרן של עופר גנזי בקנאה מרובה מתל אביב יושב מול המחשב, משוטט באתרים של מזג אוויר ומחפש את הסיבה למה לא השתתפתי בשיוט... בהצלחה לכל המשתתפים איזי

למעלה