אני כאן

../images/Emo24.gifאני כאן../images/Emo24.gif

עברתי דירה ביום חמישי ואני גונבת כמה דקות מחשב מהעבודה (רק לקראת סופ"ש נתחבר לעולם החיצון בבית). בשבת בבוקר כל הארגזים (ובלי עין הרע היו הרבה) היו פרוקים והכל בזכות שרון מ"יהיה בסדר". בזמן שאני עמדתי חסרת אונים ולא ידעתי מאיפה להתחיל או מה לעשות, היא כבר תיקתקה את הסידור ומצאה פתרונות יצירתיים לכל דבר (שלא לדבר על האריזה המהירה והמשובחת שלה ביום לפני המעבר), עזרה לנו לעשות את הסינון של כל הדברים הכפולים שלנו והכל ברגישות עד אין קץ ובסוף לא שכחה להשאיר כרטיס ברכה מרגש על המיטה
. את המעבר עשינו עם הקיבוצניקים. אני עוברת איתם כבר שנים. הם מהירים, יעילים, אף פעם לא נשבר לי משהו אצלהם או הולך לאיבוד ואני תמיד שמחה לקבל את הטלפונים כבר במהלך המעבר מהמשרדים שמתעניינים אם הכל בסדר ואיך העבודה והשירות. זה היה הצד הטכני - אבל מולו עמד הצד הריגשי שהאפיל על הכל. אני גרושה 3 שנים ואחרי נישואין שהביאו לי 2 מתנות נפלאות לחיים - הבנים שלי. להתחיל פרק ב' זה לא מובן מאליו. להתחיל פרק ב' עם אדם כל כך טוב לב ותומך זה בטח לא מובן מאליו. אז מעבר לכל העניין הלוגיסטי המסובך (בכל זאת, מאחדים שני בתים על כל תכולותם) והמעבר רחוק מההורים שגרו בדלת ממול וסייעו המון (נו, טוב, לא כזה רחוק - רק 3 דקות נסיעה ועדיין...). יש את האיש המקסים הזה לצידי שאני הולכת לישון איתו בלילה וקמה לצידו בבוקר ולידו אני מרגישה הכי בטוחה בעולם. אני חושבת שזכיתי, לא?

restסF

New member
איזה כיף לקרוא...

שמחה איתך ובשבילך, בהחלט נשמע שזכית מכל הבחינות. שיהיה לך מעבר שקט, רגוע ושמח, הן טכנית והן רגשית... בהצלחה!!

noa555555

New member
זכית בענק, יקירה, איזה כיף לדעת

שיש חיים אחרי. מנחם אותי לשמוע
כרגע זה נראה לי אישית רחוק מאוד אבל מי יודע. אולי יום אחד. 3 דקות מההורים זה רחוק? הצחקת אותי. אני גרה שעה וחצי נסיעה מאבא שלי ומהאחים שלי, על מה את מדברת??? תגידי תודה לאל. ותשמרי לי את הטלפון של הקיבוצניקים האלה. כן? מי יודע מתי אצטרך שוב
בשעה טובה, פתחת יופי את שנת 2010.

אני מאושרת לראות באושר שלכם. אתם מקסימים../images/Emo140.gif

בקשר לאמא , דיברתי איתה והיא הבטיחה תוך 7 ימים להגמל מכם. הפכתם להיות סמי ההרגעה שלה.

דורי56

New member
כיף לקרוא אותך

שיהיה לך בשעה טובה
עם מעבר ה
ועם ה
החדשה

rubber duckit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif איזה כייף לקרוא

מגיע לך את כל הטוב שבעולם ועוד יותר מזה. מאחלת לשניכם שיהיה לכם רק טוב, שהבית שבניתם ביחד יהיה קסום, אוהב ומאושר. אוהבת אתכם המון

tsaa5

New member
דבר ראשון: בהצלחה בכל,

שאלה, על פי המידע של חברת הובלות "הקיבוצניקים" הם גם אורזים, אז למה לקחת גם את שרון מ - "יהיה בסדר"? אני מתענינת עבור בני שאמור לעבור דירה ואודה לך לתגובה. ושוב, שיהיה לך רק טוב.

בפעם הראשונה שעברתי דירה

לפני 8 שנים אכן ביקשתי מהקיבוצניקים לארוז לי את הבית והם ארזו מצויין. יחד עם זאת, אין מה להשוות את העבודה שלהם לעבודה של שרון
אצל הקיבוצניקים העבודה היא טכנית בלבד. באים ואורזים. שרון מגיעה עם אג'נדה מסויימת שבה חשוב לסנן את מה שאנחנו מעבירים. לבת מזל סרטן כמוני שקשה לה עד מאוד להפרד מכל דבר שצברה במהלך הזמן (ובלי עין הרע אני צוברת...), התהליך הוא יותר רגשי מאשר טכני. שרון יושבת איתי, אנחנו עוברות על הדברים ותוך כדי אני מקבלת עשרות של טיפים איך לארגן את הדברים. מה כדאי להשאיר ואיך לאפסן אותם בצורה הנוחה ביותר והיעילה ביותר (למשל - עבודות של הילדים וניירת). אני אספר לך ששרון ארזה לי את הדירה בפעם הראשונה לפני כמעט 3 שנים. אז עברתי אחרי הגירושין מדירה גדולה לדירה פיצפונת והמצב הנתון הוא שהייתי צריכה לעבור רק עם כשליש מהתכולה שלי (פשוט לא היה מקום לאפסון). שרון עשתה עבודה מדהימה! כשהכי חשוב שאת הכל היא עשתה ברגישות וידעה מתי להתרחק כדי לתת לי את הזמן לנשום ולעכל דברים. אין סיכוי שהייתי נותנת למישהו אחר, טוב ככל שיהיה, לארוז ולפרוק את הבית שלי

rubber duck

New member
פשוט תענוג לקרוא את זה ../images/Emo13.gif

מה גם שכבר הייתי בביתך החדש והוא פשוט מדהים אז בהצלחה יקירה ונתראה בקרוב

איזה כיף!

מזל טוב לכם :)) מרגישה הזדהות עם כל המילים שלך, עברתי את השינוי הזה ממש לא מזמן ויודעת שזה לא מובן מאליו.

כפרה עליך אהובת לבי שלי../images/Emo99.gif

האמת היא שכל מה שהיה לי לומר נאמר כבר ע"י שכניי מלמעלה, אז רק אציין שאני אוהבת אותך, גאה בך, מאמינה בך ומעבר לזה- אני אתך. בכל רגע ושלב. אז לכי ושחקי אותה בחיים, הגיע הזמן שלך לחיות ולחיות טוב. הדבר היחידי שעליך לעשות כעת הוא להיות מאושרת, ברור? ושוב- אני סומכת עליך !

למעלה