שוב מתחילה מחדש
New member
../images/Emo24.gifאני כאן../images/Emo24.gif
עברתי דירה ביום חמישי ואני גונבת כמה דקות מחשב מהעבודה (רק לקראת סופ"ש נתחבר לעולם החיצון בבית). בשבת בבוקר כל הארגזים (ובלי עין הרע היו הרבה) היו פרוקים והכל בזכות שרון מ"יהיה בסדר". בזמן שאני עמדתי חסרת אונים ולא ידעתי מאיפה להתחיל או מה לעשות, היא כבר תיקתקה את הסידור ומצאה פתרונות יצירתיים לכל דבר (שלא לדבר על האריזה המהירה והמשובחת שלה ביום לפני המעבר), עזרה לנו לעשות את הסינון של כל הדברים הכפולים שלנו והכל ברגישות עד אין קץ ובסוף לא שכחה להשאיר כרטיס ברכה מרגש על המיטה
. את המעבר עשינו עם הקיבוצניקים. אני עוברת איתם כבר שנים. הם מהירים, יעילים, אף פעם לא נשבר לי משהו אצלהם או הולך לאיבוד ואני תמיד שמחה לקבל את הטלפונים כבר במהלך המעבר מהמשרדים שמתעניינים אם הכל בסדר ואיך העבודה והשירות. זה היה הצד הטכני - אבל מולו עמד הצד הריגשי שהאפיל על הכל. אני גרושה 3 שנים ואחרי נישואין שהביאו לי 2 מתנות נפלאות לחיים - הבנים שלי. להתחיל פרק ב' זה לא מובן מאליו. להתחיל פרק ב' עם אדם כל כך טוב לב ותומך זה בטח לא מובן מאליו. אז מעבר לכל העניין הלוגיסטי המסובך (בכל זאת, מאחדים שני בתים על כל תכולותם) והמעבר רחוק מההורים שגרו בדלת ממול וסייעו המון (נו, טוב, לא כזה רחוק - רק 3 דקות נסיעה ועדיין...). יש את האיש המקסים הזה לצידי שאני הולכת לישון איתו בלילה וקמה לצידו בבוקר ולידו אני מרגישה הכי בטוחה בעולם. אני חושבת שזכיתי, לא?
עברתי דירה ביום חמישי ואני גונבת כמה דקות מחשב מהעבודה (רק לקראת סופ"ש נתחבר לעולם החיצון בבית). בשבת בבוקר כל הארגזים (ובלי עין הרע היו הרבה) היו פרוקים והכל בזכות שרון מ"יהיה בסדר". בזמן שאני עמדתי חסרת אונים ולא ידעתי מאיפה להתחיל או מה לעשות, היא כבר תיקתקה את הסידור ומצאה פתרונות יצירתיים לכל דבר (שלא לדבר על האריזה המהירה והמשובחת שלה ביום לפני המעבר), עזרה לנו לעשות את הסינון של כל הדברים הכפולים שלנו והכל ברגישות עד אין קץ ובסוף לא שכחה להשאיר כרטיס ברכה מרגש על המיטה