אז לא לקחנו...

לא נוראאא.....בעיני טב"ע וכל שחקניה

תמיד יהיו שליטההההההההההההההההההההההההההההההה

bזוהר

New member
טלי שחקנית השנה אין מה לומר!

זה סתם טקס המוני, כולנו יודעים שטלי שחקנית אמיתית וליד נינט זה פשוט השוואה מצחיקה. טלי אנחנו אוהבים אותך, ויודעים שאת יודעת בתוךתוכך שאת ה-שחקנית (ואם יש לך ספק תראי את פרק 67
), וזהו!
אל תתבאסו!! טלי שלנו לא צריכה פסל והיא יודעת כמה אוהבים אותה :) תמיד!
(הורה
)

היא עדיין מספר אחת!

לא משנה מה היא עדיין מספר אחת מבחינתי והיא שחקנית מעולה אז היא לא זכתה זה לא אומר כלום..

sapir love tali

New member
אללי! אני לא מאמינה!!

איך נינט טייב זכתה?? היא לאיודעת לשחק גאאאאאאאאדדדדד!!!!!!! טוב זה טקס של מי משיג יותר תעודות זהות... וטלי שווה הרבה יותר מל המועמדות שמה!!!! וטלנובלה בע"מ הרי נתנה להם נוק אאוט לפי כל הסקרים נכון?! אז זה שהם הצליכו להשיג יותר תעודות זהות, זה לא אומר שהש"ש יותר איכותי...

נמו1989

New member
../images/Emo109.gif לא נורא.. טלי בשבילנו מקום 1

תמידדדדדדדדד!! ואני בטוחה שהיא יודעת ששום פיסלון לא מראה את הערכה שלנו אלייה!!~!#@!$#@^%$ מזל טוב לזוכים..

רונושי

New member
אתם לא מאמינים מה קרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל מי שראה את ההודעה שלי היום בבוקר על זה שאבא שלי מצלם תטקס ואמרתי שאני אברר כל מה שאני יוכלה.. אז בקיצור ביררתי בערך ב-4 הוא התקשר ואמר לי שטב"ע לא זכתה בכלום...
אחרי שצעקתי עליו(כאילו זה אשמתו...
) באתי למחשב להגיד לכולם לא לפתח ציפיות יתר... אבל...מישהו חדר לי למחשב ודפק לי את האינטרנט...(איך מתאים...) ורק עכשיו אחרי הרבה הרבה הרבה שעות של תימיכות למינהים הצלחתנו להחיות את האינטרנט שלי! אז אם מישהו ציפה שאני אגיד לו או משהו אז אני ממש ממש ממש מצטערת...

8ortal8

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואי, כל הטקס, פשוט בדיחה אחת גדולה
זה כל מה שיש לי להגיד

danit1234

New member
כמה סיבות למה לא להתאכזב :]

נו די הרי ידענו שתומכי נינט בהמוניהם ינצחו את טלי אז אני אישית לא התאכזבתי הרי ממה יש להתאכזב? משחקנית אמיתית שאפילו לטקס לא באה כי היא עסוקה או משחקנית שהועמדה לאוסקר הישראלי או שעשתה בשנה האחרונה 3 סרטים אולי יותר על זאת שריגשה אותנו ונהננו ממנה כ"כ במשך שנה מה שגורם לכם להתאכזב זה התחרות !? יופי אותי לא :]

../images/Emo183.gifאני לא מבינה אותכם...

ממה אתם מתאכזבים? חצי שנה של הסדרה המדהימה הזאת והשחקנים המדהימים האלה לא הוכיחה לכם מספיק מהי באמת סדרת השנה ומיהי שחקנית השנה? טקס שטחי שכזה באמת משפיע על מישהו? לא נראה לי... כמובן שרציתי שטב"ע וטלי יזכו, אבל רק מלהסתכל על הקטגוריות ידעתי שאיכות, זה לא. באמת משווים מישהי כמו טלי שלמדה משחק במשך שנים, שעשתה המון סרטים והצגות, למישהי כמו נינט שהגיעה לאן שהגיעה בזכות כוכב נולד? אני באמת לא באה לרדת פה על אף אחד, אבל זה נראה לי זילזול להשוות בין שתיהן. הסדרות והשחקנים שזכו (ואני לא מדברת רק על טב"ע), בהחלט לא היו תלויים במשחק ובסדרה יותר טובה, אלה במספר תעודות הזהות שמעריצים הצליחו להשיג ולזייף. ולדעתי גם להשוות בין סדרה איכותית כמו "בטיפול" לבין סדרה כמו "החיים זה לא הכל" זה מראה על הרמה של הטקס הזה. מעריצים של השיר שלנו
דיברתי בכלליות, לא אמרתי מילה על זה שלכם מגיע/לא מגיע לזכות(חוסכת התנפלויות
)... והייתי אומרת את אותו דבר, גם אם טב"ע הייתה זוכה.

../images/Emo45.gifאני איתך בכל מילה

ועם כבר מדברים על 'איכות הטקס הזה' וכל הקטע עם הטיפול - כל שנה אני מאוכזבת מחדש ברמת ה..לא ידועת אפילו איך לקרוא לזה.. אולי..רדידות? כל כך לא רציתי שש"ש יקחו את תוכנית השנה.. והאמת לא רציתי גם שט"ב תיקח.. כוכב נולד כנ"ל..ובכלל..
אני לא מוצאת משהו שהייתי רוצה שיקבל את הפרס.. כל מה שהפרסומאים בארץ הזאת חושבים עליו זה כסף ורייטינג.. וכל המעריצות בגיל 12 (נ-|בלי הכללות כמובן) שטוחנים להם את ה'סלב' מגל אפס.. איי איי אין מילים.. אני אמשיך ללכת לי להצגות של טלי שרון ולהרגיש איכותית.. כי שחקנית טלנובלה או לא.. היא מעלה את התרבות פה בארץ

למעלה