אז הנה השרטוט

בת ימה

New member
../images/Emo24.gifאז הנה השרטוט

וכמה דברים שנראים לי חשובים:בקיר,מעל ספת השניים יש ציור ענק של שמש שאני ציירתי, כמו להבות, בערך מטר וחצי על מטר וחצי החדר גובה 6 מטר בערך ושני החלונות גובה 180,בינהם יש חור בקיר<היה שם מזגן לדייר הקודם> שתחום במסגרת מעץ פנימית, משמש לי כנישה לספרי קריאה, אחרי יש פח שסוגר את הפתח, מעל זה שעון קיר עגול בגובה שני החלונות. בזוית של סוף החלון השמאלי וארון הבגדים, תליתי ספירלות של הפנג שואי בגבהים שונים עם חוט ניילון שקוף, אפור הכי נמוך קצת יותר גבוה כחול ויותר גבוה סגול, יוצרים משולש.<אין לי מושג מה זה אומר זה לנוי> התקרות במקלחת ובמטבח יותר נמוכות ונמצאות בירידה מצפון לדרום הטל' על שולחן המחשב ומימינו בקיר הדרומי תלוי לוח שעם. מה שמסומן באיקס בשרטוט שם המנורות תאורה. דרך אגב הבית בגיל 70 שנה בערך לדיברי השכנים. וואי תודה מקווה שהסברתי טוב.

עוד משהו

ציינת שתקרות במקלחת ובמטבח נמוכות יותר - בכמה? האם יש טלפון בשירותים? מה הגוונים/חומרים שיש בשרותים? מה יש בלוח השעם?

בת ימה

New member
ממש נבוכה

אביבה אני ממש מתנצלת, חשבתי, הייתי בטוחהההה, שהבית 6 מטר!!!, שהטעתי, בלתי נתפס.... החדר בערך 3 וחצי מטר גובה המקלחת והמטבח מתחיל גם מ-3 וחצי דרומי ויורד ל-2 שבעים בערך, צפונית. תאמיני לי אני עדיין לא תופסת שזה בסך הכל הגובה של החדר, ממש. ועדיין המקלחת והשרותים נראה לי יותר נמוך מאשר זה, אני ממש המומה עכשיו אם הייתי יכולה להעביר לך תחושה עכשיו זה פשוט מוזררררררררר גם אחרי המדידות אני מתקשה להאמין..... טל' יחיד רק על שולחן המחשב. בלוח שעם: תאריכי מבחן ומה שקשור ללמודים בלבד. היתה שם תמונה של אריה ליום ולילה אחד וזרקתי אותה השאלות שלך מדהימות אותי...... זה היה ממש רע שם. ורק שלשום היה ונזרק. במקלחת ושירותים: קיר צפון- חלון,(אותו רוחב) מתחתיו, ארון אויר,סגול כהה, ישר עם הקיר, הבליטה החוצה עד לרצפה,יש לו מדף עליון פנימי פתוח כמו נישה בקיר.שמנים ודברים לשיער. קיר מערב- האסלה לבנה שטיחונים תכלת,פלסטיקים תכלת, הניאגרה צבועה בסגול כהה מעליו בד צהוב עליו מוצרים לטיפוח הפנים(נשמע לא טוב..)-->(כיוון דרומה) כיור לבן, מראה מעליו תכלת--> טוש שיושב על זוית דרום מערב מעליו דוד חשמלי(מעל הראש), סביב כל הזוית וילון תכלת ורוד פירחוני מקושקש. קיר מזרחי- הדלת,סגולה כהה כמו הניאגרה, אחריה על הקיר ווים לתליית מגבות מתחתם סל כביסה מעץ רשת כחולה. הקירות לבנים והתקרה משהו כמו ורוד עתיק סגלגל. וואי איזה אורך, ושוב
כל פעם שאני כותבת לך משהו, מתבהר משהו אצלי.

הנה, בשביל זה היה שווה הכל

זה מה שכתבת: "כל פעם שאני כותבת לך משהו, מתבהר משהו אצלי." זה מה שעושה פנג שואי. הוא "מעיר" אותנו להסתכל על הסביבה שלנו... ממליצה לך לשנות את הסגול הכהה בשירותים לכתום/צהוב בהיר בהיר, וכך גם את צבע הוילון, וצבע סל הכביסה.

בת ימה

New member
אביבה דייייי

לפני שאני פותחת את ההודעה אני מערבבת לבן עם אוקרים ואיזה אוקרים? צהוב עם טפונת אדום!!! לשינוי באמבטיה כפי שאמרת ולמטבח כי גם שם מלא סגול כהה ועכשיו סיימתי לצבוע בלבן את המקלחת והמטבח ובדרך לתת טון יפה של מה שאמרת בשניהם. אביבהמ איןןןןןןןןן איןןןןןןןן עלייךךךך תודה
רציתי לחכות לעצתך וכנראה שכבר נתת...

בת ימה

New member
הסתבכתי עם משהו

איפה עדיף המקרר? בכניסה מימין שהוא פונה לדרום או בכניסה משמאל פונה לצפון? כבר אין מדפים... אז הכל פנוי.
דרך אגב אני מתחילה להתקלח עם משקפי שמש <צהוב,סתם.. יצא מהמם>

בת ימה

New member
הלוואי ש...

יהיה לך טוב ל פ ח ו ת כמו שעשית לי טוב תודה תודה תודה

למעלה