אורעד!!!

maymayush

New member
../images/Emo24.gif אורעד!!! ../images/Emo24.gif

למה לא סיפרת שהתראיינת ל'מעריב לנוער?! או שסיפרת ולא שמתי לב? איזה מגניב!!! אף אחד עוד לא קרא? קיצר תקנו מעריב לנוער! יו איך אני שמחה בשבילך...

maymayush

New member
אה אז היא באמת לא סיפרה?

בכל אופן ב'מעריב לנוער' הייתה כתבה על סלבס שנכנסים לפורום שלהם, ועברי נכלל באלו שלא נכנסים הרבה לפורום. ריאיינו את אורעד כמנהלת פורום עברי לידר, שתספר על כמה עברי כותב בפורום, למה הוא כותב פחות, אם יש בינהם קשר אישי ומה היא חושבת על תופעת הסלבס שנכנסים ומגיבים בפורום שלהם. איזה צירוף מקרים שהכתבה הודפסה דווקא עכשיו...

maymayush

New member
סתם כי התחלנו לדבר על זה שעברי לא

נכנס הרבה לפורום, ועל כל ההערצה והיחס של עברי וכו'. אז הכתבה די התאימה.

maymayush

New member
לא מבינה אתכם...

מצטערת אבל אני הייתי מתרגשת עם חברים שלי למשל היו מופיעים בעיתון. אז אולי לא הייתי רצה לקנות, אבל הייתי דואגת לקרוא את הכתבה. ובגלל שאסור לי להעתיק אותה לפה אמרתי לכם 'לרוץ לקנות'- קיצר לקרוא את הכתבה. אפילו להגיד מזל טוב אסור בפורום הזה בלי שזה ייראה מוזר/דפוק. לדעתי להתראיין לעיתון נוער מהגדולים בארץ זה דבר טוב ומגיע לה מזל טוב. ככה אני חושבת. תהרגו אותי וזהו.

Naych

New member
יווווווווווו איתך!!!!

זה לא היה בקטע כזה!!! אע!! אנחנו מופתעים שהיא בעיתון כי ה|נעל| הזאת לא אמרה על זה כלום! ארג! תקראי כל הודעה שאת עומדת להגיב עליה פעמיים ואז תחשבי מה היא אומרת ומה להגיב לה, אוקיי..? תודה שהודעת לנו שהיא בעיתון, נלך לחפש אחד בשביל לקרוא.

maymayush

New member
תגיד מה אתה רוצה?

היא אמרה שהגזמתי בקטע של 'לרוץ לקנות', או שזה לפחות מה שהבנתי ממנה. אז אמרתי לה שהתכוונתי לומר תמצאו עיתון ותקראו, והתפלאתי מהעובדה שבמקום לומר מזל טוב לאורעד היא נטפלת לדברים לא חשובים כמו זה שקצת הגזמתי בביטוי... מה אתה קופץ מכל דבר? הרי מי שבדרך כלל מתקיף אנשים בפורום זה אתה. אז אל תשחק אותה. טוב אין לי כוח להגרר איתך לריב. עזוב.

Naych

New member
לא לא, אופיר ../images/Emo6.gif.. היא מכירה

אותי יותר טוב מכולם

Naych

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo39.gif

palola

New member
מה? מישהו זלזל במה שאמרת???

מצטערת אם זה לא נשמע ככה אבל באמת יש לי כוונות אבל באמת יש לי כוונות לקנות את העיתון הזה... ובטח שאני מפרגנת ... אין צורך להיפגע סתם

למעלה