אהלן

Mrs4man

New member
../images/Emo24.gifאהלן

אני בערך חדשה כאן..... אני קוראת בפורום כבר כמה זמן והחלטתי לכתוב..... קוראים לי נומי ואני בת 15 מפ"ת..... אני מ-ת-ה על הסדרה!!!!!!!!!!!!!! אני חושבת שזאת הסידרה הכי מעוללללההה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני חושבת שטופר גרייס(אריק פורמן.....כאילו דהה....)הוא השחקן הכי מוכשר וחמוד שקיים!!!!!!!! זהו בעצם......

morg77

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היי ברוכה הבאה מאמי אמממ..יש לי שאלה על טופר(אריק) איזה סרט עכשיו הולך לצאת לו אגב היה לפני רגע חדשות e וראיינו אותו שם והוא כזה חמוד...הוא דיבר על הסרט ועל סוף העונה של שנות השבעים שבפרק האחרון של הסידרה הוא בטוח יבכה
והוא כזה התחיל לבכות שם הוא כזה חתיך

Mrs4man

New member
אווווףףף!!!!!!!!../images/Emo46.gif

אני לא מאמינה שהפסדתי את זה!!!!!!!! זה לא הוגן!!!!!!!! קיבינימאט!!!!!! ראיתי את המהדורה הזאת כמעט עד הסוף ודווקא את הכתבה הזאת הפסדתי!!!!!!!איזה שיט!!!!
ובקשר לשאלה שלך.....הסרט שעומד לצאת קוראים לו "GOOD AS COMPANY" וזה עם דניס קוויד וסקרלט ג'והנסון וטופר (המושלם מכל הבחינות) משחק את הבוס הצעיר של קוויד והוא גם יוצא עם הבת שלו(ג'והנסון) ואיזה קטע השם משפחה של קוויד בסרט זה פורמן....חחחחחח......איזה קטע!!!!!

I lOvE cAkE

New member
נכון...

אני כן ראיתי את המהדורה.. אולי 50 פעם... וזה היה כזה מצחיק! טופר... אחחח הבן אדם הכי יפה העולם... היה כל כך מצחיק... הוא וסקרלט ג'והנסון... (אגב... שחקנית מדהימה!!!) שיחקו שבץ נא על הסט... וזה היה ממש מצחיק... בתוך המהדורה... הם גם סיפרו שהבנים של שנות השבעים ארגנו הצגה מיוחדת של קריסטמס... לילדים שאין להם כסף... - חמודים... וגם טופר גרייס סיפר שעדיין לא הוחלט אם ימשיכו את צילומי מופש שנות השבעים... הוא הודיע בפירוש שאם כן, הוא לא ישתתף בהם... ושהוא סיים את תקופתו במש"ה... אז יש תקווה למש"ה... אך לא לאריק פורמן... אגב... בהתחלה היו אמורים לקרוא לסרט "סיגנטור" חתימה בעברית... אם מישהו לא הבין את האנגלית עברית שלי... והשם שונה... יש ביקורות ממש ממש טובות על הסרט הזה וגם על הסרט הקודם שיצא לטופר גרייס.. P.S אז כדי להזמין את הדי וי די דרך האינטרנט דרך האתר AMAZON או לנסות לחפש אותו בספרייות די וי די ווידאו... למרות שאני בספק שהוא כבר הגיע... יום נעים לכולם...

morg77

New member
ווואאייי../images/Emo70.gif

תודה על המידע של הסרט אוהבת אותכם
חבל שזה לא מגיע לקולנוע
למה באמת זה לא מגיע לקולנוע עם התגובות על הסרט היו טובות

למעלה