ה-ז-מ-נ-ה

../images/Emo239.gif../images/Emo206.gifה-ז-מ-נ-ה

ילדים חולי סרטן מזמינים אותנו להפנינג מיוחד ביום שבת הזה, הבזאר יתקיים במושב ירקונה (ליד הוד השרון) בשבת הקרובה- 10.4 בין השעות 13:30-19:00. נכון, זה יום שבת ויש כאלו ששומרים, אבל זה חשוב.... כל הפרטים כאן

חזקי ואמצי אריאלה מקסימה

כל הכבוד לך על הבאת המידע ועל כל העזרה שלך. אני מבטיח לך אישית להגיע ולרכוש ככל שאוכל למען המטרה החשובה. נתראה שם בשבת

אוי, אתה נשמה גדולה אתה....

אבל אחת הגדולות שיש.... תודה ענקית ואני מאוד מאוד מאוד אשמח לפגוש אותך שם. תביא לי את המלאך הקטן שלך, אני מתה לפגוש אותו כבר.... חיבוק גדול שניכם תקבלו ממני. איזה כיף !!!!!

רומי לא יוכל להגיע בשבת הזאת

הוא אצל אמא שלו. מה שכן, שיכנעתי כבר עוד חברה והיא תגיע איתי. מכיוון שהילד לא יהיה אצלי בשבת, אני לא צריך לערוך קניות מיוחדות לכבודו, וזה אומר שאת כל הקניות שאני עושה לקראת סופ"ש בדר"כ, אני אעשה שם בירקונה למען המטרה המאוד חשובה הזאת. כל ההירתמות הזאת של כולם למען המטרה, היא תעודת הכבוד שלנו כחברה. היא היא המבחן האמיתי לאנושיות שלנו ולחמלה, ולהתגייסות למען האחר שתמיד באה לידי ביטוי ברגעים האלה. אני גאה בעם שלי על זה, ובמיוחד באנשים כמותך. את המלאכית האמיתית. אריאלה. שמשמיים תזוכי על הכל. אני מאוד מעוננין לפגוש אותך. אשלח לך במסר את מס' הנייד שלי ואשמח אם תתני לי גם את שלך. המשך יום טוב לכולם, וקחו כפית סילאן על הדרך

למעלה