LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifגיל לואיס מתארח בפורום../images/Emo168.gif

ביום רביעי בשעה 19:00 יתארח בפורום הגיטריסט של איה, גיל לואיס
שאלות, בקשות, תלונות, הערות ומענות אתם מוזמנים לשרשר כבר מעכשיו לכאן
תפציצו

שאלות לגיל

אם תהיה לך שיחה אישית עם אלוהים בה אתה נשאל לאן אתה רוצה להגיע מבחינה מקצועית - מה תענה לו ? מה מבחינתך היה רגע השיא עד עכשיו ? האם תסכים לנגן בהרכב של אומן שאתה לא מעריך ? מה השיר של איה - שאתה הכי אוהב או הכי מתחבר איליו - ולאיזה הכי פחות ? עם איזה אומן הארץ או בעולם - מכל תקופה חי - או מת היית רוצה לנגן ? אם היו אומרים לך שאתה לא יכול לנגן יותר - מה היית רוצה לעשות ?

והתשובות שלי!

אם תהיה לך שיחה אישית עם אלוהים בה אתה נשאל לאן אתה רוצה להגיע מבחינה מקצועית - מה תענה לו ? נראה לי שלהמשיך לעשות את מה שאני עושה, ואם אפשר אז אולי לעשות את זה יותר טוב :) חוץ מזה, אני מקווה שאני אהיה מפיק-על עם עשרות אלבומי פלטינה על הקיר של המגה-אולפן שאני אבנה לעצמי עם הרי הכסף שאעשה :) מה מבחינתך היה רגע השיא עד עכשיו ? נורא קשה להצביע על רגע מסויים, אבל מאוד מרגש אותי לעמוד על במה עם אנשים שגדלתי על השירים שלהם. היו לי כמה וכמה הזדמנויות כאלה, וכל פעם שזה קרה הרגשתי קצת בהזיה. בשליפה מהירה: גלי עטרי, יצחק קלפטר, יהודית רביץ, רמי קליינשטיין, גידי גוב. האם תסכים לנגן בהרכב של אומן שאתה לא מעריך ? חד וחלק - לא! אני עומד מאחורי כל אמן שאני מנגן איתו. מה השיר של איה - שאתה הכי אוהב או הכי מתחבר איליו - ולאיזה הכי פחות ? על החצי השני אני לא אענה! כל השירים שלה יפים. זה משתנה לפי התקופה, אבל מאוד מרגש אותי לאחרונה "אל תאמיני". אה, ולדעתי "קיץ" זה שיר הפופ המושלם. עם איזה אומן הארץ או בעולם - מכל תקופה חי - או מת היית רוצה לנגן ? בארץ - אריק איינשטיין או שלום חנוך בחו"ל - פול מקארטני או בק, ואולי ג'ם סוחף עם לד זפלין.. אם היו אומרים לך שאתה לא יכול לנגן יותר - מה היית רוצה לעשות ? קודם כל, להפיק. אבל אם לא בתחום, אז יש לי משיכה לעיצוב גרפי. אני מת על פוטושופ. וגם יש לי חלום סודי לכתוב תסריט לקומדיית מצבים :)

ady18

Well-known member
השאלות שלי:)

עם איזה אומנים אתה מנגן ועם מי הכי נהנה לעבוד? איה איך החיבור בינכם נוצר והאם מרגיש שהוא חיבור שהוא טוב לשניכם? מאכל אהוב? שיר ישראלי שאתה הכי אוהב ומתחבר? אומנים שאתה לא מנגן ומעריך\תרצה לעבוד? מה הרגע השיא שלך בקרירה לביינתים? תודה רבה:)

המממממממ

עם איזה אומנים אתה מנגן ועם מי הכי נהנה לעבוד? אני מנגן בימים אלו עם איה המהממת, גלי עטרי, יעל דקלבאום, ליבי רן, מיכל גבע, נעם נבו, רונית רולנד, הכי נהנה כמובן עם איה, וגם עם מיכל, וגם יעל דקלבאום, ובעצם עם כולם!! חוץ מנעם נבו. סתם, לא באמת :) איה איך החיבור בינכם נוצר והאם מרגיש שהוא חיבור שהוא טוב לשניכם? הכרנו דרך מתן אפרת, המתופף של איה. ניגנתי ביחד איתו עם דניאל סלומון. כשאלון אלבגלי, הגיטריסט שהקליט עם איה את האלבום השני, טס לחו"ל, מתן המליץ עלי בחום והשאר היסטוריה. יש ביננו חיבור מוזיקאלי ואנושי מדהים. אני מת עליה ונורא כיף לנו לבלות המון שעות ביחד. וזה מאוד מאוד חשוב. רוב הזמן אנחנו צוחקים כשאנחנו יחד. מאכל אהוב? עוף ותפוחי אדמה בתנור שמיכל, בת זוגתי המופלאה, מכינה. חוץ מזה אני מת על חומוס. שיר ישראלי שאתה הכי אוהב ומתחבר? ווואו, התקלה. לא בטוח שהכי אהוב, אבל בשליפה מהירה: "גיטרה וכינור" של שלום ואריק, או "לילה" של שלום. אבל יש המון. אני בטח אזכר במשהו עוד מעט ואתבאס שלא רשמתי פה. אומנים שאתה לא מנגן ומעריך\תרצה לעבוד? כבר עניתי על זה! מה הרגע השיא שלך בקרירה לביינתים? תלוי מאיזו בחינה. איך מגדירים רגע שיא? גמר כוכב נולד 6 היה אירוע די גדול..

גיל.. גיל... גיל..

רבע שעה לפני שאני יוצאת לבקו"ם, והרי הם שאלותי: עם איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב את הסופלה שלך? ובהופעה של איזה אומן הכי התרגשת להופיע? ועכשיו החלק של התלונות: איך העזת לא להזמין את שונצאצ לסופלה עם כדור גלידה ושני זיקוקים ביומולדת שלה?? אכזבת עד מאוד... בברכת שנהיה לתפוז ולא לזנב אלינור, ההיא עם הסופלה

על שונצצ, סופלה, אלינור וכו'

עם איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב את הסופלה שלך? כמובן שוניל, כדי לאזן את הרי השוקולד. גם ריבת חלב יכול לעבוד. או בננה. משהו עם גוון בהיר על בסיס חלבי. ובהופעה של איזה אומן הכי התרגשת להופיע? שאלה שקצת חזרה על עצמה. בגלל שהיו לי הרבה אירועים מרגשים, אני הפעם אספר על ההופעה הראשונה שלי עם נינט. ניגנתי איתה כשהיא יצאה מכוכב נולד, הייתי ילדון מפוחד בן 18. זרקו אותי על במה בפארק הירקון מול 20,000 איש על ההופעה הראשונה. היה מרגש, מדהים, ולא אשכח את התחושה שהיתה לי. שהרגשתי כמו בבית על הבמה. איך העזת לא להזמין את שונצאצ לסופלה עם כדור גלידה ושני זיקוקים ביומולדת שלה?? ובכן, סופלה זה מאכל שמאוד מזוהה אצלי עם אלינור. הסופלה הוא החוליה המחברת בקשר ביננו. ולכן נמצא לשונצצ קינוח אחר. נגיד עוגיות צצ'וקלט צצ'יפס, או כל מאכל בצצקי אחר.

../images/Emo239.gif

שאלון יאיר לפיד:
מה התכונה הכי דומיננטית שלך?
מה מצחיק אותך?
מה מפחיד אותך?
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?
איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך?
איזה חלק בך היית משנה?
על מה אתה מתחרט?
לאיזה מקום היית רוצה לחזור?
מה הדבר הכי מטומטם שעשית?
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?
מתי בכית בפעם האחרונה?
אם היית חיה איזו חיה היית?:
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?
מה היית לוקח לאי בודד?
איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?
מה יהיה כתוב על מצבתך?

ואווו שאלות קשות וכבדות :)

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אובססיביות זאת תכונה? מה מצחיק אותך? "המשרד" ו"איש משפחה". מה מפחיד אותך? שיקרה משהו לאנשים שקרובים אלי מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? תל אביב. העיר הכי מדהימה בכדור הארץ. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אולי ויפאסנה.. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? הייתי רוצה להיות זמר מטורף איזה חלק בך היית משנה? הרבה!! נתחיל מהצוואר הארוך מדי, אח"כ ניגש לאף היהודי. נמשיך משם. על מה אתה מתחרט? על התשובות שלי לשאלה הקודמת לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לשומקום. טוב לי איפה שאני עכשיו! מה הדבר הכי מטומטם שעשית? יש הרבה מדי דברים כאלה באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אני משתדל להכנס עם רגל ימין למקומות. אפילו כשאני יורד ממכונית וכאלה. לא יודע למה אפילו. מתי בכית בפעם האחרונה? כל פעם שאני רואה את הסרט "החזאי" עם ניקולס קייג' אני בוכה מאותה סצנה. ניקולס הזה לוחץ לי על הנקודות הרגישות. אם היית חיה איזו חיה היית?: גור כלבלבים מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? קובי פרץ זמר השנה לשנת 2009. מצחיק לא? בעצם גם עצוב קצת. מה היית לוקח לאי בודד? פייסבוק, גיטרה ואת מיכל (החברה שלי, לא מיכל דהן. אם כי, למה לא בעצם?) איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אין לי בעיה עם כפות הידיים שלי.. מה יהיה כתוב על מצבתך? Not Ettending

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifקח אותי, גיל- קח אותי../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

LaviDavi

New member
גיללל

מה עניינים? באיזה גיל התחלת לנגן על גיטרה ומתי החלטת להפוך את זה למקצוע? איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע? איך התחיל הקשר שלך עם איה? ספר לנו איזה סקופ מבפנים... ;-) איפה אתה עושה את החג? יאללה שיהיה חג שמח, תודה שבאת! אתה מוזמן לבקר פה לעיתים קרובות יותר...

לאבידאבילאבידאבילאבידאבי

מה עניינים? זאת שאלה גם? הכל טוב, תודה :) באיזה גיל התחלת לנגן על גיטרה ומתי החלטת להפוך את זה למקצוע? התחלתי לנגן בגיל 10 על גיטרה שהיתה של אבא שלי. תמיד ידעתי שאני אהיה מוזיקאי, זאת החלטה שנולדתי איתה. התחלתי לעבוד בזה בשניה שסיימתי תיכון. איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע? הכי אוהב ביטלס, רדיוהד, בק, פול מקארטני, וגם המון מוזיקה ישראלית, בלוז וקאנטרי. איך התחיל הקשר שלך עם איה? ספר לנו איזה סקופ מבפנים...
סיפרתי איך התחיל הקשר. סקופ??? איה קונדיטורית גאונה. זה סקופ? לההה, אתם כולכם יודעים את זה כבר. איפה אתה עושה את החג? בבית הורי, שיחיו.

שונצצ

New member
גילצץ.

שלום. מה שלומך? אני בסדר תודה
בקיצקצ, השיר הראשון שלמדת לנגן היה...? מה השיר שאם תשמע עכשיו ככה סתם ברדיו ככל הנראה תכבה אותו? ובגלל שבדיוק אתמול גיליתי שאני בצורה סופית בחיל האוויר, מה עשית בצבא? איפה הכי נהנית להופיע? (בארץ, בעולם, בירח...
) טוב אני לא זוכרת מה עוד רציתי לשאול... מקסימום אני אוסיף אח"כ
צ'אווו

שונצצ

New member
כ"לצ וכן, כן... חיל האוויר הנה אני באה! ../images/Emo9.gif

18.11.2009 = פרלמנט 2009 הנה אני באה!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifרבידדד מה עם שאלות שלך?

ואיפה אביב עם השאלות על האקורדים שלו?

למעלה