ערב טובצץ!

השיר הראשון שלמדת לנגן היה...? משהו של ניל יאנג שאבא שלי לימד אותי. השיר הראשון שלימדתי את עצמי לנגן היה "לוקח ת'זמן" של יצחק קלפטר. מה השיר שאם תשמע עכשיו ככה סתם ברדיו ככל הנראה תכבה אותו? אה, זה קל. אני בכלל לא שומע רדיו.. מה עשית בצבא? לא עשיתי צבא. שאלה הבאה :) איפה הכי נהנית להופיע? (בארץ, בעולם, בירח...) ניגנתי עם ריטה בבית האופרה בסידני, שזה נחשב לאחד מהאולמות הכי מדהימים בעולם. זה די מטורף.

hilali1

New member
וואי כמה שאלות../images/Emo70.gif

טוב אני לא יודעת אם שאלו את זה כי קשה לי לעבור על כל השאלות אז אם כבר שאלו אל תענה... איזו הופעה עם איה היתה הכי מיוחדת או מרגשת בעיניך ולמה
תודה
שתהיה לך אחלה שנה ומלאה במוזיקה
הילה

הופעה מרגשת

איה אירגנה מופע התרמה לאישה מקסימה שחלתה בסרטן והתרופות נורא יקרות. חוץ מאיה הופיעו שם שלומי שבן, יוני רכטר, יעל נחשון, מרינה מקסימיליאן בלומין. גם היתה הופעה מדהימה וגם היתה תחושה מאוד מיוחדת באוויר, וכולם נתנו את עצמם במאה אחוז. זה היה מרגש בצורה יוצאת דופן. חוץ מזה, בהופעה הזאת נקרעו לי 3 מיתרים. דבר שלא קרה לי בחיים. כנראה מההתרגשות.

einat8

New member
בעניין נגינה ובעניין המייל שבאתר של איה

שלום רציתי לשאול את גיל איך הופכים מילה של שיר לצליל מה תהליך של היצירה כי זה דבר שתמיד העניין אותי הבנתי ומה בא קודם המנגינה או השיר ואיך משלבים את שניהם

נראה לי שהוא כבל לא רלוונטי

עיינב בחופשת לידה - וכרגע לא היא מייצגת את איה - נכון ? מיכל ?

LaviDavi

New member
זה לא כל כך נכון...

את יכולה לרשום לי כאן או במסר פרטי מה את צריכה, אולי אני אוכל לעזור לך...

גם השאלה שלך לא כ"כ רלוונטית :)

כי אני לא כותב או מלחין. רק גיטריסט. ותכלס גיטרה זה הרבה יותר קל מלכתוב שיר. רק לוחצים על הגיטרה ומזיזים את הידיים לפי הקצב. תנסו את זה!

למעלה