מפגש פורום

אם ביום חמישי

וסליחה שאני סותרת אותך P019 אני מעדיפה בלילה, אני שבר כלי בבוקר (לא מצליחה להחזיק את העפעפים פתוחים).

../images/Emo244.gifקצת סדר

קודם כל למקרה שלא הובן - אני לא מגיע.
דבר שני - שכחתי לציין אבל הפגישה הקרובה היא בת"א. (פעם אחרונה היה בחיפה..) ולגבי מקמיקא - דברתי איתו בטלפון לפני כמה ימים והוא אמר שאם הפגישה תהיה ביום שישי בוקר יש מצב שהוא יוכל להגיע. אבל לא הבטיח כלום. שווה לברר איתו אם הוא יכול גם חמישי ערב - כי אני רואה שרוב רוצים חמישי בערב. מפאת חוסר מטורף בזמן בימים הקרובים, אני מעבירה את המושכות מרגע זה לידכם לגבי המפגש. מאמינה שאתם ילדים מספיק גדולים ותסתדרו.
מציעה ומישהו אחד יקל על עצמו את הארגון (גאיה? רונית?) זהו! תהנו...

אני לא לוקחת על עצמי את הארגון

כי אני עמוסה בטירוף ולא מסוגלת לחשוב על כלום. מישהו אחר מוכן לקחת את המושכות? אם יהיה בחמישי בערב, אגיע. שישי בבוקר - אולי אקפוץ. נראה לי שבכל מקרה לא נראה את מקמיקא, לצערי. מה שכן - אשלח לו הודעה כדי לשאול. נראה מה הוא יענה

מקמיקא

New member
איזה כיף שמארגנים מפגש לכבודי ../images/Emo6.gif

אני לא יכול להבטיח שום דבר, לא בחמישי בערב ולא בשישי בבוקר... אני כרגע לא יודע מה בדיוק יעשו איתי בצבא. אבל למיטב הבנתי - ביום רביעי זה רק 'טקס חזרה לשירות', ואז יש קצת זמן שבו אני עובר כמה ראיונות ביחידה וכאלה, ויש קצת זמן עד שאני יוצא לקק"צ. בכל מקרה, אם יהיה מפגש, אני אשתדל מאוד להגיע! אתם צריכים לראות אותי במלוא קרחתי...

מקמיקא

New member
עדכון

מסתבר שאוכל להגיע, גם ביום חמישי, וגם ביום שישי
רק צריך להחליט מתי.

למעלה