סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo238.gifסיכום שבועי!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה שבוע טוב ומתוק!

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה. היה. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קרה, בטח קרה... ספר השבוע: אין... סרט השבוע: אין... סדרת השבוע: אין... שיר\דיסק השבוע: אדם בן אמיתי- קעקוע ציטוט השבוע: "ואנחנו לא נהיה כמותם..." מהשיר הנ"ל תמונת השבוע: אין אוי סיכום גרוע. פעם הבאה יהיה יותר טוב
שבוע גשום!

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif

היום הכי טוב בשבוע: חמישי ושישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הייתי בשתי הופעות- מירי וסקעת, והזמנתי כרטיס לתאילנד
ספר השבוע: התחלתי לקרוא את "אשת איש" והוא סבבה.. סרט השבוע: 3 הימים האחרונים (או הבאים, לא סגורה על זה..) ראיתי בוי אי פי בסינמה סיטי בראשון, סרט פשוט מעולהה סדרת השבוע:האח הגדול, לא להאמנתי שגם אני אפול.. שיר\דיסק השבוע: על הגשר הישן- בביצוע של מירי ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין

שיר m

Well-known member
ברצינות?!

(מתעלמת מסדרת השבוע) היית בשתי הופעות! מעולות! מקנאה:)

oranitoosh

New member
הייתי החודש ב5 הופעות.. ../images/Emo3.gif

כשיכלתי להיות ב7..חחח עידו רצון, קרן פלס אקוסטי בירושלים, קרן רועש בהרצליה, מירי מסיקה והראל סקעת.. ולא הלכתי להופעה של אוהד, ועוד אחת של מירי במודיעין.. והכי מצחיק שבפועל, לא שילמתי על אף אחת מההופעות, רק קניתי בירה למזמין

מתאים לי ../images/Emo211.gif

היום הכי טוב בשבוע: לא זוכרת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שנחתי שלושה ימים בבית אפילו שזה היה בגלל הצטננות ספר השבוע: סרט השבוע: המומיה 2 סדרת השבוע: האח הגדול
שיר\\דיסק השבוע: קרן פלס "שיר לאסף" ציטוט השבוע: "אפצ'י.." תמונת השבוע: שיהיה שבוע מעולה לכולם, עם רק! בשורות טובות ואנרגיות חיוביות!

שיר m

Well-known member
היי את

תרגישי טוב ותשמרי על עצמך, יש מפגש עוד מעט

ZoHaRoT

New member
מסכמת לי שבוע..

היום הכי טוב בשבוע: נראה לי שרביעי.. לא ממש זוכרת.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ, סיימתי עם לשון לכל החיים! וחברים, כמובן:] ספר השבוע:-- סרט השבוע: -- סדרת השבוע: stargate שיר\דיסק השבוע: אממ.. איה כורם- אל תאמיני ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע: Nole:]

ranch22

New member
קצת באיחור

היום הכי טוב בשבוע: שבת נראה לי ושני הדבר הכי טוב שקרה השבוע:סרט ויציאה עם האיש, ומשמרת ערב עם לירן ועינב. ספר השבוע:לא זוכרת, אבל עשיתי קניה גדולה בסטימצקי בשישי וזה מה שחשוב :) סרט השבוע:"פגוש את הפוקרס הקטנים" סדרת השבוע:וואלה, לא ראיתי כלום כמעט שיר\דיסק השבוע:"חופשי זה לגמרי לבד" ציטוט השבוע:"are you stone? cause im not!!!" גדול, גדול, גדול!!! :) תמונת השבוע:-

למעלה