מבצע פיצה !!!

Master Stav

New member
../images/Emo238.gifמבצע פיצה !!!../images/Emo71.gif

פיצה משפחתית לא רעה בכלל , האו שינה מתכון רוטב על פי המלצה שלי וזה עושה את ההבדל מי שמאזור גוש תל מונד פרדסיה או מה שנקרא ישובי לב השרון לחנות קוראים מתוקים ויש לו מעבר לפיצה עוד דברים אבל .....נחזור לפיצה 60 ש"ח ל 2 פיצות משפחתיות או 54 אם אומרים שהסתיו שלח אתכם
ואתם מפורום עושים שוק ... ואם מגיעים למקום ...פיצה ב25 ש"ח ..... הטלפון למעונינים : 050322959 בתיאבון

מבצע שווה מאוד,תודה ../images/Emo25.gif

בדיוק קניתי אתמול 2 מגשים פה במודיעין ב- 90 שקלים וזה היה כל כך לא טעים שנשבעתי שבחיים אני לא מזמינה שוב....

סמד13

New member
נכון שלא אומרים איכס על אוכל

אבל זה לא אוכל אחותי קנתה והביאה אלי יא וואלי איזה איכס

noa555555

New member
אני מאיזור בין בנימינה לזכרון, זה מתאים לי?

אנחנו באמת מחפשים פיצה טובה באיזור, והמחיר נשמע טוב. תוכל לפרט איפה זה בדיוק? אקפוץ עם שתי הבנות שלי ונדגום ברצון משפחתית ונדווח פה.

Master Stav

New member
זה בצורן ...כך שאני מניח שאין משלוחים עד אליך

אבל שווה לבוא ולדגום ואם צריך לקנות את הפיצה ללא הכנה בכדי לעשות בבית

Master Stav

New member
אותך רואים בכלל

תהחלת דיאטת לימודים ... .וזהו נעלמת ....איםפה הפילים כולם ? בלימודיםםםםםייים תבואי כבר ... אגב קיבלת ?

קודם כל לא קיבלתי

שנית - הלימודים אכן קורעים אותי. זה לא יאמן שכמה שאתה חושב שאתה יודע- אתה לא יודע. הקורס הזה משנה לי את כל התפיסה לגבי בישול ואפייה. לא ייאמן !! חכה שאספר לך ...

Master Stav

New member
הנה

מידע על פריט שמספרו XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX דבר הדואר האמור נתקבל למשלוח ביחידת הדואר בקדימה בתאריך 25/11/2009 בשעה 11:22 וממתין במוקד השליחים למסירה בלוד מתאריך 26/11/2009 בשעה 17:50. צלצלי אליהם אני עצבני מזה לאללה

למעלה