מקולקציית הנצנצים של צ'יינה גלייז - הנה הוא. ואפרופו צ'יינה גלייז. סתם כי בא לי לפרוק - קשים חייה של בלוגרית לקים ישראלית..... אחרי פוסט כזה מקסים שעשיתי עליהם, אתמול ראיתי שהם הורידו את עצמם מרשימת העוקבים שלי בטוויטר. חייבת להודות שזה די מעליב........
כנראה שלא ממש עניינתי אותם....... אבל עדיין, קצת נעלבתי שהם טרחו להיכנס להסיר את עצמם, כי זה לא משהו שנעשה בטעות או משהו. נו מילא......כבר ראיתי התעלמות מכל מיני חברות שלא ממש סופרות אותנו כאן, אבל זה לא מה שישבור אותנו נכון ?
והירוק הזה - גם אני לא יכולתי לעמוד בפניו ועכשיו שמתי אותו - הוא מדהים ! ו......הוא אטום ונראה מעולה כבר בשכבה ראשונה
הוא קצת מזכיר את הסובי של זויה אבל הרבה יותר יפה ממנו לדעתי - אני ממש מאוהבת בו
אין לי מושג איפה אפשר להשיג אותם....אולי לחפש באיביי מוכרות מאירופה.... מה שכן, הבנתי שהחברה הזאת עוד מעט מגיעה גם לארה"ב, אז אולי יהיה יותר קל לאתר אותם. אני אשתדל לפרסם אותו מחר, כדי שתוכלי לראות ומקסימום אם אני לא אספיק, אז שבוע הבא, הולך ?
כבר שעה אני בבלוג שלך ומזילה ריר ורושמת כל מיני מספרים של לקים שאני זוממת לרכוש....חחח... השאלה איך אני עוקבת אחרייך? כאילו לקבל עידכון כל פעם שאת מעדכנת....אני צריכה להירשם לאנשהו ?
בעיקרון בזמנו צירפתי איזה קישור לעדכונים אבל אני לא יודעת אם הוא עובד.... אפשר גם לעקוב כ- Follower (ללחוץ על Follow בצד ימין של הבלוג) ואז זה יעדכן לך ב- google reader בכל פעם שיהיה פוסט חדש ואפשר גם דרכי - יש לי אופציה להכניס מיילים של אנשים שרוצים לקבל עדכון, ואז בכל פעם שאני מעדכנת נשלח מייל עדכון - אם את רוצה, תכתבי לי את המייל שלך ואני אצרף אותך לרשימה ואז תוכלי לקבל עדכון למייל בכל פעם שיהיה פוסט חדש.
למה שלא תוסיפי אופציה למנוי במייל? אני גם משתמשת בגוגל רידר, אבל לטובת הקוראות שלא- יש אופציה לעדכון במייל דרך feedburner- זה שולח מייל על כל עדכון שאני עושה (אם עשיתי כמה עדכונים באותו יום אז זה שולח מייל מרוכז). זה ממש נוח למי שלא משתמשת בRSS, וממש קל לתפעל את זה.. ואגב את כבר יודעת שאני מתה על הבלוג שלך אז אני כמעט לא מרגישה צורך לכתוב את זה
ניראה לי מגניב אבל שצ'יינה גלייז עקבו אחריך מלכתחילה.. לא? בטח הם קלטו פתאום שאת גרה בישראל ואין להם פה קהל יחסית (אנחנו בכ"ז קהילה מצומצמת עדיין.. לא?)