תאמיני לי שאני יודעת מה זה לרהט דירה חחחח
אני "מוצאת" רהיטים או "משמישה" אותם (לא אמרתי שאני מביאה מהרחוב, אני מביאה מאנשים שונים, מהעבודה דברים שהיו הולכים לפח וכאלה). אני די טובה בזה. במיוחד שאני חושבת טוב טוב מה אני צריכה. ובסופו של דבר קונה מעט מאוד. אני מתה על איקאה (כמו עצוב ש"סניף הבית" שלי נשרף..) אני מגיעה לשם, מסתובבת ונהנת ממה שאני רואה. אני יכולה להגיע לקניה של 100 ש"ח, לא אומרת שלא, אבל אני לא קונה ריהוט אלא פתרונות נוחים. מדפי התבלינים שלהם (20 ש"ח) עשו לי את פינת האיפור. עליהם תליתי כמו כוסות גדולות כאלה, כל אחד עלה לי 3 ש"ח (סה"כ 3 כאלה) יש לי בעיה קשה של אחסון לבגדים לכן יש לי 2 קופסאות ענק שטוחות מתחת למיטה עם הדברים של "העונה השניה" (עכשיו לדוג' זה בעיקר מעילים), יש לי מתקן תליה לנעלים (גם מאיקאה וגם קרוב ל 20 ש"ח) וכך גם שקיות פלסטיק לאחסון בגדים לתליה (בבית עם כלב מה שלא סגור מאחורי דלת צריך להיות מכוסה). וככה אני פותרת את רוב הדברים. בפתרונות בזק זולים ונוחים. מה גם שזאת דירה שכורה ומי יודע מתי אקום ואעזוב. בנוגע ללקים, הגעתי למסקנה שזה הפתרון הכי נוח (גם אם לא הכי זול, נראה לי 140 ש"ח) וגם שתופס הכי מעט מקום כי הוא שטוח על הקיר והוא אפילו משמש כפריט אסתטי שנעים להסתכל עליו (במקום תמונה)