שרשור מקוון 12.8

marina4o

New member
../images/Emo20.gifפוסטים חדשים אצלי: לק של ביוטיקייר, סקירת

איפור סלבס ורכישות אחרונות מסטרוברי. מקווה שתהנו, תגיבו ותעקבו סופ"ש נעים לכולנו

marina4o

New member
../images/Emo240.gifומהיום - כוכב של אוגוסט

סקירה על דאבל וור לייטר מאת אסתי לאודר

פוסט נהדר =)

אם עד עכשיו התלבטתי לגבי המייקאפ הזה- אחרי הפוסט שלך הוא כבר נכנס לווישליסט שלי.

danra

New member
../images/Emo6.gif

על מה את מצטערת מותק?
זה השבוע הורוד שלי גם ככה...

Ultra marine

New member
צודקת!

וזה גם בין הסיבות שהחלטתי להמתין כי מה זה משנה בעצם.. יש לי כ"כ הרבה מה לפרסם (חלק אפילו כתוב וחלק מצולם ומוכן לכתיבת פוסט) שהסדר כבר לא יעשה את ההבדל

lilo4

New member
חשבתי שרק אצלי במחשב

יש תמונות ששוכבות בכל מיני תיקיות ומעלות אבק, ומחכות שאני אגבש אותן לכדי פוסט
האמת שיש לי הרבה דברים בתכנון, אבל אני צריכה להריץ כמה סטים של צילומים ותיקונים ואין לי כוח
ואני צריכה גלגל ציפורניים ואני לא מצליחה למצוא
סופסוף הצלחתי להגיע לחנות של וואו, אבל נגמר להם במלאי.

Ultra marine

New member
לא צריך להגזים :=P

לקים שלא סיקרתי נמצאים אצלי פיזית על מדף אחר עד שאני מסקרת אותם בכדי שלא אשכח מהם. חלק מצולמים אבל עד שלא העלתי אני עדיין משאירה אותם בצד. ויש לי תמונות בסיפריה מסוימת (שומרת אותה על הדסקטופ בכוונה כי אני שונאת דברים על הדסקטופ
) שוב, עד שאני מעלה ואז אני "מתייקת" אותם בסיפריה המתאימה במחשב (כן, כן, ספריית "איפור ולקים")

lilo4

New member
גם לי יש תיקייה כזו ../images/Emo8.gif

היא יושבת בתוך תיקיית "בלוג", ובפנים יש לי חלוקה לאיפור וללקים, וגם כמה תיקיות שוליות כאלה [למשל לפוסט האחרון על התיק שלי יש תיקייה משל עצמו] כל הלקים שלי שוכבים באותה קופסא, את רובם עדיין לא סקרתי. יש לי המון לקים אדומים, והמצלמה שלי מעוותת את הגוונים שלהם בצורה היסטרית [כולם יוצאים בול אותו גוון
]

Ultra marine

New member
אצלי הם על מתלה על הקיר

מאוד נוח להסתכל ככה על כל הלקים
ובטח עוד יותר נוח לראות שיש כמה שמחכים בסבלנות על מדף ריק.

lilo4

New member
אני צריכה לסדר איזה משהו

בבית של ההורים הם היו במגירה ליד פינת האיפור שלי, והיה לי ממש נוח כי הם היו בגובה העיניים. עכשיו הם סתם זרוקים בקופסא, כי יש לנו קצת בעיה של ריהוט בדירה החדשה [זתומרת... הבעיה היא פחות הריהוט, ויותר החור בכיס]

Ultra marine

New member
תאמיני לי שאני יודעת מה זה לרהט דירה חחחח

אני "מוצאת" רהיטים או "משמישה" אותם (לא אמרתי שאני מביאה מהרחוב, אני מביאה מאנשים שונים, מהעבודה דברים שהיו הולכים לפח וכאלה). אני די טובה בזה. במיוחד שאני חושבת טוב טוב מה אני צריכה. ובסופו של דבר קונה מעט מאוד. אני מתה על איקאה (כמו עצוב ש"סניף הבית" שלי נשרף..) אני מגיעה לשם, מסתובבת ונהנת ממה שאני רואה. אני יכולה להגיע לקניה של 100 ש"ח, לא אומרת שלא, אבל אני לא קונה ריהוט אלא פתרונות נוחים. מדפי התבלינים שלהם (20 ש"ח) עשו לי את פינת האיפור. עליהם תליתי כמו כוסות גדולות כאלה, כל אחד עלה לי 3 ש"ח (סה"כ 3 כאלה) יש לי בעיה קשה של אחסון לבגדים לכן יש לי 2 קופסאות ענק שטוחות מתחת למיטה עם הדברים של "העונה השניה" (עכשיו לדוג' זה בעיקר מעילים), יש לי מתקן תליה לנעלים (גם מאיקאה וגם קרוב ל 20 ש"ח) וכך גם שקיות פלסטיק לאחסון בגדים לתליה (בבית עם כלב מה שלא סגור מאחורי דלת צריך להיות מכוסה). וככה אני פותרת את רוב הדברים. בפתרונות בזק זולים ונוחים. מה גם שזאת דירה שכורה ומי יודע מתי אקום ואעזוב. בנוגע ללקים, הגעתי למסקנה שזה הפתרון הכי נוח (גם אם לא הכי זול, נראה לי 140 ש"ח) וגם שתופס הכי מעט מקום כי הוא שטוח על הקיר והוא אפילו משמש כפריט אסתטי שנעים להסתכל עליו (במקום תמונה)

lilo4

New member
רוב הדירה שלנו מרוהטת ככה

יש פה מעט רהיטים שהיו ממש שלנו- יש פה מיטה וכוננית שהיו שלי, שולחן מחשב וכמה ארוניות מגירות מפלסטיק שהיו של הבנזוג. מעט רהיטים היו בדירה. כל השאר אספנו מחברים ומשפחה- אנשים שרצו לזרוק או ששכב להם במחסן. עדיין לא היה לי ממש זמן וכוח להתחיל לשפץ אותם ולצבוע וכו'. יש לאיקאה פתרונות אחסון מצוינים, אני מסכימה

Ultra marine

New member
../images/Emo13.gif

עכשיו אני מתרגשת מזה שעומדים לפתוח "אצלנו" את קיקה!

למעלה