! ! ! יום רביעי ! ! !

Tom Sawyer10

New member
../images/Emo237.gif ! ! ! יום רביעי ! ! ! ../images/Emo237.gif

זה מרגיש רק לי או שהשבוע טס בטיל??? שרשורים לפה!

asaf105

New member
היום הכי ארוך שלי בשבוע

שעתיים ראשונות כימיה ואז שלישית לשון, רביעית אנגלית וחמישית שישית שביעית מתמטיקה ובינתיים אני סתם משתעמם במתמטיקה למשך כל השנה, עד שאני אעלה לי"א ואלמד 06, ואז כבר יהיה חומר חדש בשבילי חח וכבר שבוע הבא יש לנו מבחן משווה במתמטיקה על חומר שלמדתי בכיתה ז' וח'- פונקציה קווית וריבועית, משוואה ריבועית, אי שוויונים, מרובעים, משולש ישר זווית, וממש המשפטים הראשונים במעגל D:

larisa125

New member
יש לי ביום ראשון מבחן../images/Emo54.gif

בדיוק על אותו החומר... איך יצא שאתה כבר יודע את כל החומר של השנה?

asaf105

New member
אממ אני אסביר(חח זה יהיה קצת חופר)

בחטיבה שלמדתי אצלה(שגם היא מרשת אורט, ושייכת לקרית החינוך אורט אצלנו בעיר) היה בה אורטכניון, אם את לא מכירה, זה איזה קבוצה שיש קשר בין הבית ספר אורט לטכניון, ולמדנו בה מכיתה ז' מתמטיקה ואנגלית ופיזיקה וביולוגיה בקבוצנפרדת, כאילו כמו הקבצה חדשה רק יותר מא'1, בעיקר במתמטיקה ואנגלית למדנו חומר ברמה מאוד גבוהה, כבר מכיתה ז' למדנו חומר של ט'(פונקציות למיניהן) ובכיתה ט' כבר סיימנו ללמוד את כל החומר לבגרות 05, אפילו המורה בסוף שנה נתנה לנו מבחן ממש בנוסח בגרות, עם תרגילים מבגרויות, וקיבלתי בו 100
אז עכשיו בגלל שכמעט כל הילדים פרשו מהתוכנית, לא פתחו השנה את זה בתיכון, אז כולנו "ירדנו" ל-5 יחידות

The Ocean Girl

New member
נבחרתי לועדת קישוט D:

וראיתי מישהו ממש חתיך היום
לא היה משהו מעניין

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gif חחח ועדת קישוט XDD

ביסודי היה לנו ועדת קישוט ועדת חברה ועדת ניקיון ו-ועדת יומולדת XD

The Ocean Girl

New member
../images/Emo6.gif

אבל כולם מתנדבים כדי לצאת מהשיעור
(וכי זה מעלה את הציון אבל זה פרט שולי
)

noam270

New member
חחח.. אני לא חושבת שאצלנו היה דבר כזה..XD

וחבל, כי זה נשמע דווקא נחמד
תהני!!

Tom Sawyer10

New member
גיורא חמיצר שקרן!!!

הוא הבטיח אסטרואיד שפוגע בכדור הארץ ולא קיים את ההבטחה היום בשעה 11, 7 דקות ו-2 שניות!!! חחח... היום שלי: שעה חופשית- המורה להסטוריה נקעה את הרגל מתמטיקה- בוחן בנגזרות (חומר שהתחלנו ללמוד רק לפני שבוע!) וקיבלתי בו 100!!! ביולוגיה- שיעור עם מצגת על משובים חיוביים ומשוביים שלילים בתהליכי ההומאוסטזיס תרבות ישראל- בוחן על כל מה שלמדנו השנה (תתפלאו! דווקא היה הרבה חומר!) והמורה עדיין לא בדקה את הבחנים... כימיה- שיעור מעניין על מתכות וסוגי יסודות ומשמעותם ותכונותיהם. אוכל (מוגדר בביצפר בתור שעת לימוד של 45 דקות)- האוכל היה סביר יחסית לאתמול. עבודה שלוש שעות- בביצפר כל תלמיד מחוייב לתת 3 שעות שבועיות לפיתוח הכפר באחד מהענפים החקלאיים (אבוקדו, פינת חיי, צמחי מרפא או פרחי נוי) או באחד הענפים המנהליים (מטבח, אחזקה, אם הבית וכו'...) ואותי שבצו בפינת חיי למרות שביקשתי בגלל האסתמה לא ללכת לשם, בסוף סידרתי שאני יהיה זמנית במטבח ואז יעבור לצמחי מרפא (מה שרציתי מלכתחילה)... וליובל ובכלל לכל מי שלומד מוגבר כימיה: איך אפשר לראות בתרשים של האטום את העובדה שמתכת נמצאת במצב מוצק בטמפרטורת החדר??? (זה שיעורעי הבית שלי למחר- בבקשה תזדרזו!) יום טוב
תומר...

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני משערת שכבר גילית את התשובה

אבל בכל זאת שאלתי את אחותי (שלומדת כימיה 5 יח' והיא בכיתה בי"ב) והיא אמרה שלפי תרשים של אטום אי אפשר לדעת כי לאטום יחיד אין מצב צבירה

noam270

New member
עוד יום עבר בדרך אל החופש../images/Emo3.gif

יום עם שעתיים מתמטיקה (איכסה) שעתיים ביולוגיה, שהיו שעתיים מצחיקות בטירוף
... עוד שעה של אנגלית, שהיה משעמם כרגיל, ושעה אחרונה לשון.. בחיי, לשון בשעה האחרונה זה ממש עינוי. לא רק שזה די משעמם, גם לאף אחד אין כוח לשבת עוד בכיתה בשעה שלוש...
מחר יום אחרון לשבוע!!!

o Unicorn o

New member
אממ..

עוד פעם שעתיים אלגברה עם המורה שפותרת 3 תרגילים בשעתיים... והיא שולחת לנו מיליון דפים באתר בית ספר ולא אומרת איזה לפתור >< לשון - המשכנו לבדוק את החוברת הזאת ... והיא עשתה העברת מקומות והעבירה את מי שישבה לידי.. כנראה בגלל שדיברנו XD . אופטיקה שעתיים - ראינו סרט על אור ושטויות [הכתיב אח"כ מלאאא:(] וקיבלנו עבודת חקר על האור
, לעוד שבועיים :| חינוך - דיברנו על המחויבות האישית.. מורשת - סתם שיעור מיותר XD

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifיום ארוך ../images/Emo10.gif

שעתיים תנ"ך - נחמד , עם המחנכת האדירה שלי
שעה היסטוריה - המורה הכי טיפשה שידע משרד החינוך כבר אמרתי? שעה חינוך - סתם היה משעשע שעתיים מתמטיקה - שאחת מהן התבטלה כי הייתה לנו הרצאה עם המנהל על 4-5

JeykinsN

New member
../images/Emo63.gifספרים והרבה לתחילת שנה

היה בלאגן אטומי, הבית ספר לא מסדר לנו ספרים השנה (עברתי בית ספר) גם אצלכם זה ככה, אגב? היה מן שוק כזה או איך שלא תקראו לזה. כולם הלכו ומכרו את הספרים שלהם (כולם זה יודאלפים ויובתים) וכל היודים הקטנים והמסכנים [אנחנו באמת קטנים] מנסים נואשות להבין מה הולך סביבם, וכן אני מתכוונת לעצמי אבל מדברת בשביל כולם כדי להרגיש יותר טוב
אזז.. זה די מה שהיה. חוץ מזה מערכת רגילה והכל..מתמטיקה די נורא...הרבה יותר מידי מהר בשבילי גוווד

HandsStainedRed

New member
שיו היה יום מעולללה :D

שעתיים מתמטיקה, שעתיים ביולוגיה קורעווווות XDD, חצי שעה אנגלית והביתהההה אחרי זה נסעתי עם אמא לכפ''ס לעשות איבחון ואחרי האיבחון היא פינקה אותי בחזיות מקניון G.(; הלכנו לסבתא לשתות קפה ועוגה וקיצר היום שלי תותיםם:D

noam270

New member
../images/Emo45.gifביולוגיה היה כל כך קורע!!XD

עם המסך החכם (מדי).. הומאוסטזיס!!!!!

למעלה