o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifלא הבנתי מה לא הבנת../images/Emo6.gif

ה
הקודם לא קפץ אז פתחתי חדש P:

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifנראה לי חפרתי לכם עם זה מספיק אבל../images/Emo3.gif..

מחר אני צריכה להגיש תסרט אעאע2%!$ מלחיץ חח אבל שמעתי על כאלה שעשו דברים ממש דפוקים כמו לצלם את הוורד במחשב ולכתוב משהו אז ככה ששלי נורמאלי
מחר יש לי 7 שעות של המגמה.. P: הרבה אבל זה הופך את היום לנחמד קצת D: אה וביום שישי לוקחים אותנו ליום גיבוש בבריכה חח

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifבהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

אני בטוחה שילך לך מצויין :) מאד אהבתי את הרעיון שלך

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifרק הודעה אחת

לפני שנגמר 9.9.09, לא כתבתי בתפוז כל היום
אין לי זמן לחפור כי יש אבא אמריקאי אבל היה לי אחלה יוםD:

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifעכשיו הגעתי הביתה../images/Emo178.gif

אני והשותף שלי להדרכה עברנו בכל הבתים של החניכים שלי לעתיד דפקנו , שמנו פתק בסגנון של "מי יהיה המדריך שלך?" וברחנו
חח הוא היה עם פאה ארוכה וכובע כסף ואני עם כפיייה
ווחניך אחד רדף אחרינו אז ברחנו למטע פקאנים והוא המשיך רדוף אחרינו עד שנעלמנו באיזה חממה בישוב
אם לא הבנתם - אסור היה לו לראות אותנו - כי זה הורס את הטקס אש - רק שם מגלים לחניכים מי הם המדריכים שלהם :)

שלום טוב אני מקווה..

אני מקווה שאני רושמת את התגובה הזו במקום הנכון ועם לא מאוד מקווה שלא ישכלו אותי באבנים טוב אז ככה בקרוב (יש זמן XD ) אני חוגגת יומולדת 16 ורציתי לחשוב על כיוון איפה לחגוג ופה אני צריכה את עזרה שלכם יש לכם אולי רעינות קיצד אוכל לחוגג את היומולדת? כל רעיון התקבל בברכה :)

JeykinsN

New member
הממ

-לא בדיוק המקום הנכון, פעם באה שרשרי ישירות להודעה הראשית (שהיא במקרה הזה
) אבל לא נורא
ורעיונות ל16!! דבר ראשון
התרגשותת ^.^ ואני לא אוהבת אירועים גדולים וזה, אז אני הייתי עושה עם החברות היותר קרובות ושלי ועוד כמה, נגיד עשרה אנשים או פחות ופשוט ללכת לעשות דברים שאת אוהבת לעשות
אתם יכולים ללכת למקס ברנר (מי לא אוהב שוקולד
?) או ללכת ללונה פארק
אם יש תקציב ועניין בפארקים.. אני אוהבת את ת"א, אז נראה לי שהייתי פשוט הולכת מהשוק לנחלת בנימין לדיזנגוף סנטר לשאר החנויות באזור קינגג'ורג'
ולו לשם ההסתובבות.. חוץ מזה את יכולה גם להישאר בבית ולעשות מסיבה קטנה (או גדולה) תלוי איך את אוהבת ומה בא לך
אפשר לעשות כל מיני דברים מגניבים של 16 (שיאווו ראיתי לפני כמה ימים פיניאטה למכירה DD::) טחח נראה לי שבעיקר העליתי לעצמי רעיונות איך אני אעשה את היומולדת שלי כי זה דברים שאני אוהבת.. בכל מקרה מקווה שעזרתי והעיקר שיהיה שמח
וסליחה על החפירה

larisa125

New member
לא קיבלו אותי למד"א ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

אין לי מושג למה
היו רק 10 מקומות מבית הספר והארבעים תלמידים שהגישו בקשות אז היה מאוד קשה לבחור... אבל יש לי ציונים גבוהים וההתנהגות שלי טובה, אז אני לא מבינה לפי מה הם החליטו!

JeykinsN

New member
רועעעע../images/Emo4.gif

אני שונאת כשעושים דברים כאלה... כשבוחרים וכו' ולא אומרים לפי מה...

הו ../images/Emo10.gif

צר לי מאוד שלא התקבלת. לבחור רק רבע מהתלמידים זו החלטה מורכבת, ולעיתים פוסלים גם את הטובים. אם הם לא קיבלו אותך, הרי שההפסד כולו שלהם. אני מאמינה בך וביכולותיך; את תוכלי לתרום מעצמך בצורה הטובה ביותר במקומות נוספים, או במסגרות דומות לזו של מד"א.

larisa125

New member
אני באה בגישה של- מד"א או כלום../images/Emo54.gif

ובגלל שעשיתי מחויבות שנה שעברה, אני לא אעשה השנה בכלל. תכננתי לעשות מד"א כבונוס

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo201.gif

אבל ממתי הם עושים הגבלה למספר האנשים מבצפר אחד? אמורים לעשות ריאיון לדעתי..

larisa125

New member
אמרו לנו שיהיה ראיון!../images/Emo54.gif

אבל בסוף לא היה והמורה עצמו בחר! זה ממש לא הוגן!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאין דרך להתנדב לא דרך הבצפר?

המורים בכלל לא אמורים להתערב בזה

larisa125

New member
אני לא חושבת../images/Emo54.gif

ילדה אחת בכיתה שלי גם רצתה את זה ולא התקבלה, אז היא התקשרה לשם, למקום שבו עושים את המחויבות, העבירו אותה דרך בערך 7 אנשים, נתנו לה 4 מספרים שונים לפנות אליהם ובסוף היא לא הגיעה לכלום. באסה.

למעלה