גיליתי לפתע פתאום שבעוד שלושה ימים יש מתכונת במחשבים - על האתר שאין לי ואני לא יודעת איך לבנות, כשבאותו יום יש גם מתכונת בתנ"ך, מה שאומר שמחר ומחרתיים אני לומדת לתנ"ך והיום אני שוברת את הראש בנסיון למצוא דרך לעשות ולעבור את הבגרות המחורבנת. אני לא יודעת אפילו ממי אפשר לבקש עזרה (המורה לא עוזר לתלמידים). שלחתי מייל לחברה כדי לדעת מה הכללים לאתר ולספר הפרוייקט, אבל גם אם יהיה לי את זה מובן ומדוייק (ויש סיכוי שלא) - אני עדיין צריכה להיזכר מההתחלה בכל החומר שידעתי, וללמוד איכשהו את החומר שמעולם לא ידעתי. איך אני עושה את זה... תעלומה. יהיה מצחיק אם בסוף לא תהיה לי בגרות במחשבים, אחרי כל ההשקעה והסבל, והציון הסביר ביחידות האחרות. (זו היחידה השלישית כך שבלעדיה אין כלום. חראות, אם היו עושים את היחידה השלישית בי"א הייתי עושה אותה ומוותרת על הרביעית והחמישית בי"ב והחיים היו פחות בזבל.)
נרגעתי קצת. מסתבר שתאריך המתכונת הוא כנראה סתם שקר כדי לגרום לכולם לעבוד, ושאף אחד בערך לא סיים את האתר שלו. וגם גיליתי שכמעט כל הילדים במגמה פשוט נעזרים בילד אחד שיודע איך לעשות את מה שצריך, או משתמשים בהסברים באינטרנט לכל דבר. בכל זאת אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל, אני לא משהו בלתכנן ובלעבוד ובללמוד וכאלה.
מזל שיש ילד אחד שעזר לי בכמה דברים, אחרת בכלל הייתי אבודה. XD
ולחשוב שמחר אני צריכה לנסות להיזכר בכל החרא שלמדתי אתמול והיום (ועוד לא סיימתי) ולענות על שאלות מזעזעות חושים כאלה במשך שעתיים וחצי... X_X אני די גרועה בתנ"ך וגם ככה שאלות בתנ"ך הן סוג של עינוי סיני (רק השאלות עצמן אפילו בלי קשר לחומר), כך שאני ממש לא מצפה למחר.
ואין לי מושג ממש מה הולך עם המתכונת במחשבים... אני מניחה שמחר אחרי המתכונת אשתקע במדריכי ASP למיניהם ואנסה לבנות משהו שידמה לאתר לבגרות.
כן אבל אני לא טובה בדברים כאלה../images/Emo122.gif
ואני גם לא מסוגלת ללמוד מספרים, זה מעצבן אותי וגורם לי פשוט לא ללמוד XD למדתי מהמחברת והשלמתי את הפרקים שלא למדנו/אין לי מהמיקודית של חברה. הבעיה שלי היא גם שאני גרועה בתנ"ך משום מה, וגם שיש לי זכרון לא משהו אז הרבה פעמים אני שוכחת את הדברים הכי חשובים...
הבוס שלי משיגנע ועכשיו זה יוצא גם עליי. דברים שהם ממש לא באשמתי וגם דברים זעירים יוצאים מפרופורציה. בדר"כ אני לא מתייחסת לשטויות הללו, אבל אני תוהה כמה זמן זה יחזיק - כי יהיה לי קשה להשאר אדישה לרמות המוגזמות הללו במשך עוד חודש שלם. לפחות אני מקבלת פה תמיכה מהעובדים האחרים.