שבוע חדש

../images/Emo45.gifראשון../images/Emo31.gif

גיליתי לפתע פתאום שבעוד שלושה ימים יש מתכונת במחשבים - על האתר שאין לי ואני לא יודעת איך לבנות, כשבאותו יום יש גם מתכונת בתנ"ך, מה שאומר שמחר ומחרתיים אני לומדת לתנ"ך והיום אני שוברת את הראש בנסיון למצוא דרך לעשות ולעבור את הבגרות המחורבנת. אני לא יודעת אפילו ממי אפשר לבקש עזרה (המורה לא עוזר לתלמידים). שלחתי מייל לחברה כדי לדעת מה הכללים לאתר ולספר הפרוייקט, אבל גם אם יהיה לי את זה מובן ומדוייק (ויש סיכוי שלא) - אני עדיין צריכה להיזכר מההתחלה בכל החומר שידעתי, וללמוד איכשהו את החומר שמעולם לא ידעתי. איך אני עושה את זה... תעלומה. יהיה מצחיק אם בסוף לא תהיה לי בגרות במחשבים, אחרי כל ההשקעה והסבל, והציון הסביר ביחידות האחרות. (זו היחידה השלישית כך שבלעדיה אין כלום. חראות, אם היו עושים את היחידה השלישית בי"א הייתי עושה אותה ומוותרת על הרביעית והחמישית בי"ב והחיים היו פחות בזבל.)

אוקי,

נרגעתי קצת. מסתבר שתאריך המתכונת הוא כנראה סתם שקר כדי לגרום לכולם לעבוד, ושאף אחד בערך לא סיים את האתר שלו. וגם גיליתי שכמעט כל הילדים במגמה פשוט נעזרים בילד אחד שיודע איך לעשות את מה שצריך, או משתמשים בהסברים באינטרנט לכל דבר. בכל זאת אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל, אני לא משהו בלתכנן ובלעבוד ובללמוד וכאלה.
מזל שיש ילד אחד שעזר לי בכמה דברים, אחרת בכלל הייתי אבודה. XD

Brombit

New member
יש לי תלונה! ../images/Emo115.gif

היו המון שניצלים וכמובן לא צמחנוי
כי אף אחד לא מאמין שמישהו גם יהיה צמחוני, גם ישאר בחג, וגם יבוא לארוחת הצהריים אבל אתמול בערב ליקטתי קציצותפו"א והיה מגניב (אחרי שכל היום לא אכלתי
) והוא לא פה אז חוץ מזה רגוע
מחר אני אעשה נסיונות 'נורא מתקדמים' ("היי" בעצמי וכאלה) הספר עטור השבחים משעמם אותי :/ אני אכתוב עלי כשהוא יהיה ראוי לזה

Brombit

New member
ועכשיו הוא השאיר אותי בצומת

ואין לי מה לעשות :{

shirlapes

New member
../images/Emo31.gif לא כ"כ בא לי לחזור מחר ../images/Emo3.gif

טוב, נו, עוד חודש...

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אח, פשוט תענוג לחזור...
אבל, אני אהיה אופטימית: יהיה טוב, יהיה בסדר. עוד ארבעה חודשים אני איקח לי שוב כמה ימים של חופש. וחוצמזה, היה חופש ממש ממש טוב.

Brombit

New member
הוזמנתי, פחדתי, הוא הלך, באתי ../images/Emo115.gif

הזמינו אותי למחלקה שלו. ידעתי שהוא שם ונבהלתי. ראיתי שהוא במקום אחר אז הלכתי לשם. ושם הייתי שקטה כהרגלי, אבל מילא...

Brombit

New member
איך שכחתי? ../images/Emo115.gif

אתמול בערב לקחו אותי לתקלה
פתחו את המחסן בשביל זה ועכשיו ראיתי אותו ורק נלחצתי ורק אח"כ חזרתי למחשבות "חמוד חמוד חמוד" וזה כזה פתטי

תנ"ך../images/Emo46.gif

נמאס
ולחשוב שמחר אני צריכה לנסות להיזכר בכל החרא שלמדתי אתמול והיום (ועוד לא סיימתי) ולענות על שאלות מזעזעות חושים כאלה במשך שעתיים וחצי... X_X אני די גרועה בתנ"ך וגם ככה שאלות בתנ"ך הן סוג של עינוי סיני (רק השאלות עצמן אפילו בלי קשר לחומר), כך שאני ממש לא מצפה למחר.
ואין לי מושג ממש מה הולך עם המתכונת במחשבים... אני מניחה שמחר אחרי המתכונת אשתקע במדריכי ASP למיניהם ואנסה לבנות משהו שידמה לאתר לבגרות.

theEscapist

New member
יש סיכוי שאני אוכל למצוא את האתר שלי משנה

שעברה... זה יעזור איכשהו?

אמג הנה ענבר :0

היי! :0 אממ לא יודעת, אולי זה יעזור בלראות אתר גמור כי כל האלה של הילדים מהשכבה שלי די עקומים.
או לראות איך זה בנוי באופן כללי או משהו. :0

MR Lordi

New member
בעעעע....

שונא תנ"ך...
המתכונת שלי מתישהו...לא יודע מתי..
אני לא יודע אם אני אעבור... אני די גרוע בתנ"ך..
שיהיה לך המון בהצלחה!!

בתירח

New member
תנ"ך זה אנסין P:

פשוט תתייחסי לזה כאל אנסין שכבר קיבלת את התשובות בכיתה, תקראי פעם אחת את הספר הענק הזה של פלורה ויש לך את כל התשובות XD בהצלחה D:

כן אבל אני לא טובה בדברים כאלה../images/Emo122.gif

ואני גם לא מסוגלת ללמוד מספרים, זה מעצבן אותי וגורם לי פשוט לא ללמוד XD למדתי מהמחברת והשלמתי את הפרקים שלא למדנו/אין לי מהמיקודית של חברה. הבעיה שלי היא גם שאני גרועה בתנ"ך משום מה, וגם שיש לי זכרון לא משהו אז הרבה פעמים אני שוכחת את הדברים הכי חשובים...

shirlapes

New member
../images/Emo41.gif רביעי

הבוס שלי משיגנע ועכשיו זה יוצא גם עליי. דברים שהם ממש לא באשמתי וגם דברים זעירים יוצאים מפרופורציה. בדר"כ אני לא מתייחסת לשטויות הללו, אבל אני תוהה כמה זמן זה יחזיק - כי יהיה לי קשה להשאר אדישה לרמות המוגזמות הללו במשך עוד חודש שלם. לפחות אני מקבלת פה תמיכה מהעובדים האחרים.

למעלה