עוף ובשר אתן קונות קפוא או טרי?
י יעל י New member 13/10/09 #1 ../images/Emo235.gif עוף ובשר../images/Emo235.gif אתן קונות קפוא או טרי?
4 44שמש New member 13/10/09 #2 קונה טרי ומקפיאה ביום של הקנייה משתמשת ומה שנשאר מחלקת למנות ומקפיאה. אני לא קונה הרבה, כך שהבשר אף פעם לא יותר משבועיים במקפיא.
קונה טרי ומקפיאה ביום של הקנייה משתמשת ומה שנשאר מחלקת למנות ומקפיאה. אני לא קונה הרבה, כך שהבשר אף פעם לא יותר משבועיים במקפיא.
M My Little Fairy New member 13/10/09 #10 צמחונים VS קרניבורים. לאכול גוויות זה מטורף, אבל כולם יודעים באיזה פורום נמצאים האנשים השפויים....
ל לילית462 New member 13/10/09 #12 אם כולן קונות טרי... למה יש כל כך הרבה קפוא בסופר. ומי בכלל קונה את זה ולמה?
י יעל י New member 15/10/09 #14 ואני אסביר למה שאלתי... כמותכן אני קונה טרי ומקפיאה. בפעם האחרונה לא היה טרי אז קניתי קפוא. איזה מגעיל זה נראה לי פתאום.לא טעים.לא יכולה לאכול מזה. פעם הבאה אין טרי לא קונה.
ואני אסביר למה שאלתי... כמותכן אני קונה טרי ומקפיאה. בפעם האחרונה לא היה טרי אז קניתי קפוא. איזה מגעיל זה נראה לי פתאום.לא טעים.לא יכולה לאכול מזה. פעם הבאה אין טרי לא קונה.