סופ"שארון D:

CoralP

New member
חח כן אבל ../images/Emo203.gif

למרות שבסדרה עצמה (בעונה 7) שנאתי אותו רצח, בדיעבד סיפור הסבתא המתה פשוט ענקXDDDDD

yael627

New member
../images/Emo6.gif נכון!!!

זה היה כזה גדול
ועוד אחרי הסוף היא כזה עושה "אני רואה טלויזיה ופתאום הבן שלי מכריז עליי כמתה!" זה היה כזה מצחיק XD

CoralP

New member
ובשיחות האישיות כשהוא דיבר למצלמה../images/Emo203.gif

ואמר שסבתא שלו חיה ובועטת ומנופף לה לשלום למסך
ג'וני

CoralP

New member
סופ"שארון D:../images/Emo203.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Bittersweet + The Dance (שמעתי אותם הרבה כדי להחליט באיזה לבחור XD)
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Aya Hirano - Super Drive
אלבום השבוע: Gackt - Mars
דבר טוב שקרה השבוע: העיר עם זוהר, ההופעה של הדר ובכלל כל ההוויה הדו יומית אצל הדר עם הרבה אנשים שאני אוהבת ^^
דבר רע שקרה השבוע: נמליםםםם;;;;; בחדר שלי ;;;;;;;; הרבה ;;;;;;;;;;
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתתחיל TIME LOOP לשבועיים האחרונים. או כמו שזוהר אומרת, ליולי
אני אהיה מאושרת ;[
אתר השבוע: אינטר8ינג לצערי XD
מאכל השבוע: וופל בלגי מדהים *__* הזה שאכלתי עם זוהר בוואפל בר D: (ורביולי
)
התחדשות השבוע: אממ.. דיסקים לצריבה
ספר השבוע: קראתי כמה עמודים מ"הכלב היהודי / אשר קרביץ" וכל כך לא בא לי להמשיך. ;_;" אני רוצה לקרוא דברים אחרים;_____;
סרט/סדרת השבוע: פרק ראשון של Clannad (אנימה), סמנת'ה מי, על טבעי, פרויקט מסלול, הישרדות (אתמול היה הגמרררר33333> מי שרציתי זכה!^____^)
תגלית מגניבה מהשבוע: אממ..
אה! קולה יורדת בקלות מיוריק-בירנסון-ים. D:
ציטוט השבוע:
מתוך ועידה
: (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): עלע זה ככה תמיד עם פורים (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): אפריל, פורים הרגע היה (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): אף אחד לא דואג לגבי פורים הבא, נכון? (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): זו טעות!!! (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): כי יומיים לפני פורים הבא תמצאו את עצמכם בלי תחפושת!!! והשנה ספציפית גם במחנה :{ אבל, כן, בלי תחפושת (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): היי תמצאו לי תחפושת לפורים
- Manbearpig אומר/ת (01:07): אני הולכת לזרוק על הרצפה את כל הבגדים שעל המיטה - Manbearpig אומר/ת (01:07): למרות שהם נקיים (זוֹעָרִית) אומר/ת (01:07): אל תזרקי על הרצפה - Manbearpig אומר/ת (01:08): הרצפה מרופדת בבגדים, זה בסדר

אמג אקספלורר מחורבן

פשוט עשה לי אחורה סתם ככה ונמחקה לי התגובה~#$%
~משחזרת~ "ההוויה הדו יומית" XD תמשיכי הכלב היהודי! זה נחמד :{ ואת גם קצת חייבת :X הא קלאנאד זו גם להקה שיש לי שיר אחד שלה :0 יוריק והקולה
היי אני לא זוכרת שראיתי בכלל את השורה האחרונה בציטוט השני

CoralP

New member
בקשר לספר,../images/Emo203.gif

בעבודה אין שום חלק שקשור אליו, רק במבחן תהיה שאלה על הספר. אז יש לי זמן עד ה 13.9 לקרוא אותו ^____^ ~מתוחכמת~ יש משמעות למילה קלאנאד?

רק תקראי עד אז P:

בטוח יש, אם יש שני דברים בשם הזה. אבל ביבלנתי את המילה וזה רק מצא ערכים מויקיפדיה על הלהקה ועל האנימה (או מנגה, מה שזה לא יהיה)

Brombit

New member
אני, כאילו דה ../images/Emo11.gif |חרגול| ../images/Emo115.gif

אין שירים שבועיים עקב תקלה חמורה במנגנן. אלבום השבוע: Epica - TPA (+Veniality) , Bjork - Homogenic דבר טוב שקרה השבוע: מסעדה אתמול, סוף סוף עברתי את stage 9 בזומה דבר רע שקרה השבוע: התגעגעתי אליו, אני עדיין נורא חוששת שאני לא אעז מחרתיים. לצערי הרב מאוד יש לי סיבה טובה לחשוש משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לראות אותו אתר השבוע: תפוז, DA מאכל השבוע: ניוקי עם רוטב עגבניות חריף, סלט משילוב מוזר התחדשות השבוע: כלוםםםםםם ספר השבוע: נה סרט/סדרת השבוע: נהה תגלית מגניבה מהשבוע: כלום ציטוט השבוע: כלוםםםםםםםםםםםםםם תמונת השבוע: משהו חמוד שהכנתי שאין לי כח לצלם

Brombit

New member
ועוד משהו רע ../images/Emo115.gif

בני ישראל היו טיפשים
אבל ככה אני אלך לישון יותר מוקדם

Brombit

New member
נושא שלא בא לי לפתוח ../images/Emo115.gif

יהיה יותר מדי בלאגן

Brombit

New member
אבל הסבר קטן ../images/Emo115.gif

בגלל שהם היו טיפשים יהיה לי פחות מעניין לעשות משהו, ואז אני אלך לישון מוקדם יותר

Brombit

New member
../images/Emo45.gif אני Brombit גם שם ../images/Emo115.gif

אלה הוסיפה אותי אז את יכולה להיכנס ממנה P: אותך כבר ראיתי שם

CoralP

New member
אה וואלה?D:../images/Emo203.gif

אוקי אני אכנס אליך, שניה D:

yael627

New member
להלהלה ../images/Emo98.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין.. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: nightwish-planet hell ו- la notte etterna של אמה שפלן
אלבום השבוע: איחן משהו ספציפי... דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 608 במבחן מחצית!! אני מאושרת
דבר רע שקרה השבוע: אין לי חיים בגלל הפסיכו המטומטם הזה... ולא מסכימים לי ללכת לתערוכת הגופות
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: - אתר השבוע: האתר של לחמן?
מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: גיליתי שיש לי רשרוש בלב ושאני צריכה ללכת לעשות אקו-לב ולא בא לי. ספר השבוע: אותו דבר כמו בפעמים קודמות סרט/סדרת השבוע: ממ "האמת המכוערת" תגלית מגניבה מהשבוע:
ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

אווו לה נוטה אטרנה../images/Emo99.gif

כל הכבוד על הציון ^^ איכס, למה לך לרצות ללכת לתערוכה המזעזעת הזאת?

למעלה