סופ"שארון D:../images/Emo203.gif
שיר/י השבוע של ווית'ין: Bittersweet + The Dance (שמעתי אותם הרבה כדי להחליט באיזה לבחור XD)
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Aya Hirano - Super Drive
אלבום השבוע: Gackt - Mars
דבר טוב שקרה השבוע: העיר עם זוהר, ההופעה של הדר ובכלל כל ההוויה הדו יומית אצל הדר עם הרבה אנשים שאני אוהבת ^^
דבר רע שקרה השבוע: נמליםםםם;;;;; בחדר שלי ;;;;;;;; הרבה ;;;;;;;;;;
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתתחיל TIME LOOP לשבועיים האחרונים. או כמו שזוהר אומרת, ליולי
אני אהיה מאושרת ;[
אתר השבוע: אינטר8ינג לצערי XD
מאכל השבוע: וופל בלגי מדהים *__* הזה שאכלתי עם זוהר בוואפל בר D: (ורביולי
)
התחדשות השבוע: אממ.. דיסקים לצריבה
ספר השבוע: קראתי כמה עמודים מ"הכלב היהודי / אשר קרביץ" וכל כך לא בא לי להמשיך. ;_;" אני רוצה לקרוא דברים אחרים;_____;
סרט/סדרת השבוע: פרק ראשון של Clannad (אנימה), סמנת'ה מי, על טבעי, פרויקט מסלול, הישרדות (אתמול היה הגמרררר33333> מי שרציתי זכה!^____^)
תגלית מגניבה מהשבוע: אממ..
אה! קולה יורדת בקלות מיוריק-בירנסון-ים. D:
ציטוט השבוע:
מתוך ועידה
: (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): עלע זה ככה תמיד עם פורים (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): אפריל, פורים הרגע היה (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): אף אחד לא דואג לגבי פורים הבא, נכון? (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): זו טעות!!! (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): כי יומיים לפני פורים הבא תמצאו את עצמכם בלי תחפושת!!! והשנה ספציפית גם במחנה :{ אבל, כן, בלי תחפושת (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:59): היי תמצאו לי תחפושת לפורים
- Manbearpig אומר/ת (01:07): אני הולכת לזרוק על הרצפה את כל הבגדים שעל המיטה - Manbearpig אומר/ת (01:07): למרות שהם נקיים (זוֹעָרִית) אומר/ת (01:07): אל תזרקי על הרצפה - Manbearpig אומר/ת (01:08): הרצפה מרופדת בבגדים, זה בסדר