סופ"שארון D:

../images/Emo235.gifסופ"שארון D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית מגניבה מהשבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: (קישור למדגישארון בסוף ההודעה)
סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו נייטוויש אוונסנס ערפדים אופנה אלטרנטיבית מיי כמיקל רומנס כריסטינה אגילרה קוספליי לחיות בהרמוניה טייק דאת` (אמג הם חייבים לשנות את השם של הפורום לתעתוק הנכון, זה עושה לי רע) פמיניזם (יא, גירל פאוור!
) עשרת הפעילים (15) מגרש השוודים (18) Amir Noy (19) feel the revenge (25) CoralP (26) Endogenisis (31) It Snow In Hell (41) yael627 (53) bachner1 (54) Brombit (168) אטומיק בייגל דברים מעניינים שקרו השבוע גילינו שסלקום מציעים (בינתיים) שני שירים של ווית'ין בשירות "המתנה נעימה" שרשור נוסף למילון המונחים - ז, ח, G, H ותוצאות החוליה החלשה של הבי-סיידס בנוסף, מעבר לבועה הקטנה שהיא הפורום שלנו(
), נוצרו בתפוז אייקונים חדשים והשם "טאגליינס" שונה ל"הודעות נבחרות" סופ"שארון 100ממוש לכולם.

נו טוב אז אני אענה (../images/Emo6.gif)

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מה שהדר שרה בהופעה D:
דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בעיר עם קורל והיה כיף וטעים, הופעה של הדר (שאתם לא מכירים) ושינה אצלה.
דבר רע שקרה השבוע: משמרת בברמן (מלוכלך שם כמו החיים
וזה היה ארוך ומשעמם ומעפן)
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תחילת חודש יולי שוב. D: אה ולעבור תאוריה כי אני הולכת לעשות ביום רביעי. בעיקרון זה רע, אבל כדאי לעבור. P: ובתקווה שזה טוב... XD לקבל ציוני בגרויות. ובאפי חדששששששששששששששששששש
מאכל השבוע: ופל בלגי קרם וניל תפוחים ומייפל, מהופל בר
התחדשות השבוע: יומן! D: הוא של מארי מחתולימים בצמרת
ולא בדיוק התחדשות, אבלא ידעתי אם לשים את זה בטוב או רע P: התחלתי ללמוד נהיגה
תתרחקו מכבישי ירושלים, באמת
אכפת לי מכם ואני לא ארשה את זה
ספר השבוע: כזב וכישוף/אלזה מורנטה
סרט/סדרת השבוע: בנות גילמור, טופ מודל, או.סי
ציטוט השבוע:
Louis de Pointe du Lac (טל) אומר/ת (03:20): אני צריך להתעורר ב9, להתארגן בבוקר ולראות תוכניות טלויזיה
(אחרי שאמרתי על ולדי מכוכב נולד שהוא "חמודדדדדדדדדד
") ירדן (R) אומר/ת (22:08): זה מוזר שזוהר רושמת "הוא חמודדדדדדדדדדדדד
" ירדן (R) אומר/ת (22:09): היא צריכה לרשום "כן אה הוא בסדר אבל כ"נ זה מעפן גו פולק פיני!!!"
זה ציטוט מהשבוע שעבר, שלא מצאתי כי תיקיית הציטוטים שלי טיפשה ולא מוכנה לסדר את הקבצים לפי תאריך היווצרותם
(אמרתי למורע שהמודיעין לא רוצה אותי כי "נמצאו מועמדים מתאימים יותר") מורע אומר/ת (15:10): צה"ל ממש מרושעים מורע אומר/ת (15:10): זה כמו תוכנית של "קחי אותי שרון"
(קורל נגעלה מהשיחה והיא בדיוק אוכלת. קצת קודם דיברנו על זה שמישהי בשם שני מחרבנת רק פרפרים ונצנצים) (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:15): די נו קורל תמשיכי לאכול (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:15): תחשבי על פרפרים ונצנצים ~שתי ההודעות הבאות היו בו זמנית ממש~ - Manbearpig אומר/ת (02:15): שיוצאים מהתחת של שני Coral, the Lord of all Evil אומר/ת (02:15): שיוצאים מהתחת של שני;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
הודגש באמצעות מדגישארון

bachner1

New member
נו טוב ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: See Who I Am שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני של סירניה אלבום השבוע: The Metal Opera Pt. 1- Avantasia
דבר טוב שקרה השבוע: מפגשון, הופעה של חבר שלי, אני אהיה שבת בישיבה. דבר רע שקרה השבוע: העובדה שאני חוזר עוד שנייה לצבא הולכת ונותנת את אותותיה על מצב הרוח שלי... אני חוזר ביום ראשון
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקבל תפקיד טוב בצבא
אתר השבוע: תפוז, טרוויאן, פייסבוק. מאכל השבוע: אין ספציפי התחדשות השבוע: כבל USB חדש לפלאפון אחרי שאיבדתי את הקודם כך שיכולתי סוף סוף לעדכן את המוזיקה על הפלאפון. ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: הישרדות 18
תגלית מגניבה מהשבוע: שפינת החוליה החלשה יכולה להיות ממש כיפית D: (ראו פורום נייטוויש) ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: בד"כ אני לא שם פה תמונות, אז אני שוב אשים פה אלבום שלם, מההפלגה. (אלבום שלם כי אני עצלן ואין לי כוח לבחור כמה תמונות טובות. אז יש שם גם תמונות לא שלי) http://www.facebook.com/album.php?aid=29569&id=1515822651&l=3cd2158106

bachner1

New member
כן :)

הלוואי שבישראלי היו גם עושים גמר דומה במקום כל השטויות שהם עושים... (ובאותה הזדמנות מקצרים פי 2 את הפרקים ובוחרים קאסט נורמלי
)

CoralP

New member
כן אה../images/Emo203.gifXD

בהישרדות הישראלי ראיתי רק את העונה הראשונה... ו.. זהו XD באמריקאית ראיתי הכל

bachner1

New member
את כל 18 העונות? O_O

איזה כיף לך
אני ראיתי רק מאיזה עונה 12. (ואני גם לא בטוח שראיתי מאז את כולן)

Learn To Fly

New member
גם אני ראיתי את כל העונות של האמריקאית D:

הריאלטי הכי טוב שקיים. הסוף של 18 היה סוף טוב
הכי אהבתי את קורטני וטוד מעונה 15, קורטני מגעילה כמוני :)

CoralP

New member
XDDD../images/Emo203.gif

אני ממש אוהבת את רופרט מעונה 7 (והאולסטארס), הוא כזה חמוד. ו, נו, ג'וני פיירפליי
ואיאן רוזנברג מ11 (שפשוט ויתר וירד מהעמוד אחרי חצי יום בערך בשביל חברות אמת;___; חמודד;;@!#%@!) גם את חושבת שג'יי טי פשוט תמים ומתוק?!

Learn To Fly

New member
אוי אני זוכרת את רופרט

הוא תמיד הזכיר לי את ההוא עם הזקן מהארי פוטר O: ג'וני היה מצחיק ממש. ג'יי טי כ"כ חמוד! בזמן שראיתי את הגמר חשבתי שאם סטיבן מנצח אני אדאג שג'יי טי יקבל את הכסף :mad: :mad: :mad: :mad:. סטיבן מרושע!!

CoralP

New member
את האגריד! גם לי!D:::::../images/Emo203.gif

יאפ, סטיבן יצא חרא

bachner1

New member
סטיבן היה מאוד אנושי ואמיתי, לדעתי.

והוא היה הכי חכם מבחינה אסטרטגית בעונה הזאת. מהבחינה הזאת גם אהבתי את ארין. כשנשארו איזה 7 אנשים (אחרי שטייסון עף), הימרתי ש2 מתוך שלושת הסופיים יהיו סטיבן וארין D: ואם אחד מהם היה מנצח במשימה האחרונה, זה גם היה הגמר. (כזה אני, תמיד אוהב את השקטים שלא בולטים
) ג'יי טי היה חמוד אבל השאר היו טיפשים שהם לא העיפו אותו

Brombit

New member
שקטים שלא בולטים ../images/Emo47.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif

yael627

New member
רופרט היה ממש חמוד ../images/Emo9.gif

אבל ג'וני פיירפליי היה מגעיל ושפל ומעצבן. |שפל|

yael627

New member
../images/Emo69.gif**

אהה ויש גם את ריצ'ארד שהתפשט בכל הזדמנות ~טראומה~