סופ"ש קסום!

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gif../images/Emo27.gif

זה האתר של המעצבת: http://eilafashion.com/ אבל היא פשוט מכרה גלימות במחירים מוזלים יחסית בכנס אייקון בסוכות
לא יכולתי שלא לקחת אחת, במיוחד שנדיר שיש במידות שלי. אפילו התלבטתי בין זו לבין אחת בכחול כהה. רציתי בסגול, אבל הסגולה הייתה צרה לי בשרוולים
הן עלו 250 ש', שזה לא הרבה בהתחשב בכמויות הבד בכלל, ובכמות הבד הדרוש כדי לכסות אותי- בפרט
לא נורא, אין לי שמץ חרטה- אני מאוהבת בשחורה

yael627

New member
היי ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע לא של נייטוויש: כל הClassical Conspiray של אפיקה, וכל הדיסקוגרפיה של אנסיפרום
אמן/אלבום השבוע: Ensiferum וEpica. משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת, מפגשציצ והתחילה העונה החדשה של דקסטר
משהו רע שקרה השבוע: - תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: להתחיל לעבוד מלא;; ולסיים לשמוע את כל האלבומים החדשים שהורדתע בזמן האחרון P: ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר על המיתולוגיה הנורדית, סרט: ציידי המחשבות, והסדרות הרגילות. סרטון השבוע: - משחק השבוע: sims 3
המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע: - מה אתם שומעים כרגע? Alcest- Solar Song אחר: חוברת האלבום החדש של אורפנד לנד גורמת לי להתפרצות ocd
שאלת השבוע - איפה הייתם ב1.10.09 (או באופן כללי פחות-או-יותר-באוקטובר לפני שנה)? הייתי בת"א, כמה שעות אחרי הפסיכומטרי

yael627

New member
הכל פשוט... מבולגן! |:

מלא בחצאי מילים ובאותיות בערבית ובמריחות דיו;;;;;;;;;;;;; וחצאי ליריקס;;;;;;;;;;;;;;;;; ובאמת שאין הרבה דברים שגורמים להתפרצות ocd אצלי :X רק דפים מבולגנים וחנויות הטי שירט

yael627

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

הרבה יותר טוב ממבול לדעתי. חלק בזכות סטיבן וילסון *-*

LadySilkworm

New member
סטיבן וילסון../images/Emo99.gif

עכשיו אני חייבת לשמוע את האלבום P: (אני ממש אוהבת אותו למרות שאני לא מכירה אותו [אותו=את המוזיקה שהוא יוצר] ממש לעומק, וזה חבל, אבל אני צריכה אייפוד יותר גדול).

yael627

New member
כנ"ל ../images/Emo6.gif

אבל קראתי לא מזמן ראיון איתו במטאליסט והוא פשוט אדם מרתק. הסכמתי בערך עם 90% ממה שיצא לו מהפה. והוא גם חתיך.
"$

Brombit

New member
רציתי לראות את הראיון המדובר

אבל הוא בוידאו, ואין מצב

Brombit

New member
אמרת ש*קראת*. אם יש קישור, אשמח

אם כבר אני מתעסקת בו אז כבר

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif ובריטי

קראתי איתו ראיון ב YNET פעם , אכן, יש לו הרבה מה להגיד. והייתה לו חברה ישראלית, זה גם אני זוכרת. P:

bachner1

New member
שבוע טוב :)

שיר/י השבוע של נייטוויש: DPP באופן כללי שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Therion- Kings of Edom, Clavicula Nox. אמן/אלבום השבוע: עדיין ת'יריון... משהו טוב שקרה השבוע: ערב נחמד של הישיבה שלי בי-ם, פינג פונג היום, תכנונים. משהו רע שקרה השבוע: חזרה לצבא, +כרגיל. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ערב מדורי אולי. ספר/סרט/סדרת השבוע: שודדי הקאריביים הראשון, ארמגדון, החוזה, איש משפחה. סרטון השבוע: אין לי כוח
משחק השבוע: כלום המלצת השבוע: כלום ציטוט/י השבוע: כלום תמונת השבוע: כלום מה אתם שומעים כרגע? כלום אחר: כלום שאלת השבוע - איפה הייתם ב1.10.09 (או באופן כללי פחות-או-יותר-באוקטובר לפני שנה)? כלום... אופס
אממ... בתחילת דרכי בחפיפה המעשית בתפקידי הנוכחי בצבא, בציפייה לאלבום החדש ולהופעה של אפיקה, בתחילת ההיכרות שלי עם סירניה ואוונטזיה.

^^

משהו טוב שקרה השבוע: תחרות כשרונות צעירים בביתנוער, יציאת קומונה ליוגורט ממש טעים
, חופש של 4 ימים
, התחדשויות D::: (הדברים מפינלנד, תיק נורמלי, בושם) משהו רע שקרה השבוע: חם, ימים ראשון-שני היו רעים, גיליתי היום שהבושם פגום :( הבקבוק בעייתי ;; צריך להחליף, בתקווה שלא יעשו בעיות. אה, ומסתבר שכל הערוצים היו פתוחים לחגים וכל ימי החופש האלה פשוט פספסתי את ערוץ ג'וניור!
(ערוץ גאוני, יש בו את כל הסדרות הישנות והטובות, וגם כמה גרועות אבל הרבה טובות!) תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
שבוע מלא של עבודה, מקווה לטוב. X_X
אמור להתחיל חוג צילום שאני מעבירה, גם - מקווה לטוב. P:
סוגרים שבת - מקווה שיהיה כיף. :) ספר/סרט/סדרת השבוע:
גלגולי לשון/גיא דויטשר (ובתאוריה גם ספר המומינים מפינלנד אבל לא קראתי אותו
) / - /
הטופ מודל, הימימ, האוס, פארנטהוד, האו.סי, היום תפסתי קצת חברים בטלויזיה. סרטון השבוע: סרטוני קיפודים
(כשהגבתי בהתפקדות אתמול חיפשתי את הסרטון של הקיפודי המתעטש וצפיתי בעוד כמה בדרך
) משחק השבוע: סימס 3 המלצת השבוע: מרציפן מה אתם שומעים כרגע? That Train - Chely Wright (באופן כללי האלבום שלה, Lifted Off The Ground) אחר: באות אליי חברות הערב ^^ לא נפגשנו מאז מוצאי כיפור שאלת השבוע - איפה הייתם ב1.10.09 (או באופן כללי פחות-או-יותר-באוקטובר לפני שנה)? אם אני זוכרת נכון, במיידנק.
נבדוק רגע... אה לא, בקראקוב. היה נחמד בקראקוב. :) באופן כללי - תחילת י"ב, שום דבר מיוחד. לדעתי גם הייתי לפני תחילת תהליך ההתמיינות לשנת שירות. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה