יום שישי

JeykinsN

New member
אכן קצר

*ברוךהשם
* יותר מידי מקצועות עם כיתת האם..

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifאיזה התלהבות מהאייקונים החדשים האD:

התחלית היום בשעה השניה , היה לי מורשת - אני ומי שיושבת לידי דיברנו בתחילת השיעור והיא דיברה יותר מידי חזק [:|] ואז המורה העיר לנו ואח"כ הסתכל עליי כ-ל השיעור. באסה כי תיכננתי על השיאור הזה לחשוב על דברים לפרויקט שלי.. :\ אח"כ היה לשון [עם המחנכת] שדיברנו על חלקי הדיבור והיא כתבה על כולם - שעמום ואז היסטוריה , או יותר נכון איכסטוריה. והמורה החדשה נראת מרושעת
ואז חזרתי הביתה ב-11:15 :]

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifנתנו לנו פרויקט בקולנוע

לצלם סרט וזה.. כתבתי על זה בשרשור של אתמול :p

JeykinsN

New member
אה נכון../images/Emo12.gif

שכחתי שזו את ולא ידעתי שזה פרוייקט חשבתי משימה כזאת

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifישנתי 12 שעות

12 D: אני לא מבינה, רק לי יש שבוע לימודים קצר?

larisa125

New member
התחלתי בתישעD:../images/Emo54.gif

והשעה הראשונה הייתה אלקטרוניקה, והמורה אחר בחצי שעה! בשעה השנייה היה לי ספורט עם המורה החדשה לספורט שמלמדת בתיכון ולימדה את אחותי גם, היה סביר, היינו בחדר כושר ועברנו ממתקן למתקן בשעה השלישית היה לשון גם עם מורה שלימדה את אחותי והיא לא הצליחה להשתלט על הכיתה. היא נכנסה אלינו בחיוך ולא יצאה משם באותו המצב
בשעה הרביעית היה שלח
המקצוע השנוא עליי והמורה חפר על השטיול השנתי ועל זה שמי שלא מגיע קורה לו משהו (אין לי מושג מה, לא הקשבתי
) ואז הלכתי הביתה ברבע לאחד

larisa125

New member
איכות?../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

זה חדר כושר שגודלו מחצית מגודל של כיתה רגילה עם מכשירים מהמאה הקודמת

larisa125

New member
../images/Emo207.gif דיזינגוף סנטר../images/Emo54.gif

מישהו יודע באיזה קו מגיעים לשם מחולון (קו 2, 129?)?

Tom Sawyer10

New member
אני לא לומד בשישי ! ../images/Emo13.gif

אבל יש לי שבת סוגרה
... אבל לא משנה, הכל לטובה! ולחפירות על הפנימיה: לצערי גיליתי שהחליפו את אחד המדריכים שלי והשאירו את זאת שאני שונא! ועוד יותר מעצבן זה שהחליפו את המדריך ההוב בקצין משוחרר מגולני! ועכשיו הקצין הזה חושב שאנחנו החיילים שלו! אומר לי "בלי שאלות בשטח"! וגם שניי הש"ש (שנת שירות) החדשים בקבוצה לא משהו מיוחד... אני מתגעגע לקודמים! בחדר שלי יש רק עוד ילד אחד, שהוא מין כזה רוקיסט-חנון, הוא לא מתחבר לאף אחד והוא תמיד עם פרצוף חמוץ
וכולם קוראים לא "שטן"
ובלימודים השבוע דווקא היה לי כייף! המורים ממש מבינים את התלמידים ולתלמידים עצמם יש מוטיבציה גבוהה ללמידה ככה שבסופו של דבר יש אווירה נעימה בכיתה...

noam270

New member
לא לומדת בשישי!! ../images/Emo3.gif

אז מה שעשיתי היום היה: לישון, לעבוד, לאכול, לישון, לנסוע לסבתא. אחלה סדר יום, הא?

asaf105

New member
היה נחמד, במיוחד כשאני בבית XD

תתפלאו אבל במערכת שלי אין לי לימודים בכלל ביום שישי!

למעלה