סקר חדר שינה

evilihi

New member
אני

שמיכה - רק יחיד. אני חייבת להתכרבל באחת כזו.. מצעים - מה שיש..תלוי..יש סטים ויש מיקס אנד מאץ יש פרחוני, יש חלק..מיקס אנד מאץ כבר אמרתי?
בעיקר חצי חצי אבל גם כותנה (אבל זה נורא מתקמט אחרי כביסה
) פוך - השנה נטשתי את הפוך בסביבות פברואר אחרי שזה גרם לי להתעורר כ-ל לילה מזיעה בטירוף. אבל ממש! עברתי לשתי שמיכות צמר אחת על השניה בתוך הציפה. ומעל אם מאוד קר אז גם שמיכת פליס. בהתחלה היה די קר, אז נרדמתי עם תנור ושמיכת הפליס עכשיו זה רק שתי שמיכות הצמר (והחתולים). מיטה אחת, אין לי מושג מה זה סטנדרטי - 160 על 200 מיטה רגילה של איקאה לצערי, תוחלף בקרוב טלביזיה - יש. חייבת להרדם עם דיוידי/משהו אחר. אין לי כבלים/לויין אז דיוידי זו אופציה יחידה כרגע
יש LCD שהותקנה על הקיר לפני כחודשיים, ואז העפתי את הקומודה המתפרקת (איקאה) לחדר הנוסף. עכשיו יש מקום לזוז. דלת פתוחה כל הזמן - רק אני בבית. והחתולים ישנים איתי כמובן והם קמים והולכים כל היום. מאז שהתקנתי את הטלויזיה על הקיר לפני חודשיים הדלת פתוחה בפניהם כל היום, מה שקודם נמנע מהם כשלא הייתי בבית. לפני כשלושה חודשים החתולה עלתה על הקומודה העיפה את הלפטופ ותלשה את הכבל של הדיוידי. בנס לא נגרם נזק פרט לכבל שנקרע. מאז הטלויזיה הותקנה על הקיר והדלת פתוחה כל היום ואין חשש לנזקים. וילונות אין. בתכנון. ארון קיר של אייס די מכוער שנשאר מהדיירים הקודמים. מתכננת להדביק עליו טפט כדי לשפר את המראה שלו. בתכנון גם להחליף את המיטה+מזרון שעושה בעיות. בגדול, זהו.

jesie12

New member
אני פריקית של אסטטיקה

שמיכה זוגית או שתיים נפרדות. - שמיכה זוגית (איך יהיה על מה לריב?
) מצעים פרחוניים או חלקים - גם וגם סט שלם או ערוב של צבעים ללא קשר ביניהם. - סטים שלמים לבד שמיכות פוך כל השנה או שמיכות לפי עונות שמיכות לפי עונה. מצעי פלנל או כותנה או חצי חצי - כותנה מיטה סטנדרטית או ענקית - מיטה זוגית רגילה שתי מיטות מחוברות או אחת. - אחת מיטה מתכווננת או מיטה ישרה - מיטה ישרה טלביזיה מול המיטה או TV מחוץ להיכל הקודש - מול המיטה, יש לי 4 , אחת בכל חדר דלת סגורה כל העת או נגישות קלה לכולם .- תלוי...בלילה היא סגורה, במשך היום פתוחה וילונות - יש 2 חלונות ארון קיר או חדר ארונות. - חדר ארונות שנציץ?

perhay

New member
מה שלשנינו "יהרג ולא יעבור"

הוא שלחדר שינה לא נכנסים לא טלויזיה ולא מחשב. כל היתר - פשוט ורגיל לחלוטין.

הממ.. נחמד../images/Emo70.gif

שמיכה זוגית או שתיים נפרדות?
שמיכה זוגית, היתי שמחה גם לזוג בתוך השמיכה.... מצעים פרחוניים או חלקים
פרחוניים :) סט שלם או ערוב של צבעים ללא קשר ביניהם.
לרוב סט שלם, עם כריות שונות כי יש 5 כריות.. שמיכות פוך כל השנה או שמיכות לפי עונות.
פוך עבה בחורף, פוך דק בקיץ מצעי פלנל או כותנה או חצי חצי
שמיכות וכריות יש לי המון פלנל, סדינים רק כותנה מיטה סטנדרטית או ענקית
סטנדרטית של איקאה, בבית עכשיו זה רק הסולם של המיטה, למי יש כוח להוביל שוב את כל המיטה?? שתי מיטות מחוברות או אחת. (?????) מיטה מתכווננת או מיטה ישרה
כשיבוא מיליונר נקנה משהו מתוחכם טלביזיה מול המיטה או TV מחוץ להיכל הקודש
טלויזיה רק בסלון דלת סגורה כל העת או נגישות קלה לכולם
דלת פתוחה וילונות
וילונות לבנים ארון קיר או חדר ארונות
שידת מגירות וקופסאות של קיץ\חורף בבוידעם

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פרנצ, הוצאת לי את המילים מהפה! פרפרים , לא דיברנו על זה כבר שאת חסרה פה מאד?

גם כאן ....

שמיכה זוגית או שתיים נפרדות. - זוגית כמובן מצעים פרחוניים או חלקים - עדיפות לחלקים או מעט קישוט סט שלם או ערוב של צבעים ללא קשר ביניהם. - סט אחרת לא ארדם שמיכות פוך כל השנה או שמיכות לפי עונות. - שמיכות לפי עונה אבל עדיין עם פוך נוצות מצעי פלנל או כותנה או חצי חצי - כותנה בלבד מיטה סטנדרטית או ענקית - מיטה ענקית נו ככה שיש ילדים...לפחות כשהיו קטנים שתי מיטות מחוברות או אחת. - אחת מיטה מתכווננת או מיטה ישרה - ישרה מתכווננת עדיין חלום טלביזיה מול המיטה או TV מחוץ להיכל הקודש - חייבת TV דלת סגורה כל העת או נגישות קלה לכולם. - סגורה רוב בזמן וילונות - וילונות אוהבת לגוון כל כמה חודשים מחליפה ארון קיר או חדר ארונות. - בדירה שכורה - ארון קיר

למעלה