אני
שמיכה - רק יחיד. אני חייבת להתכרבל באחת כזו.. מצעים - מה שיש..תלוי..יש סטים ויש מיקס אנד מאץ יש פרחוני, יש חלק..מיקס אנד מאץ כבר אמרתי?
בעיקר חצי חצי אבל גם כותנה (אבל זה נורא מתקמט אחרי כביסה
) פוך - השנה נטשתי את הפוך בסביבות פברואר אחרי שזה גרם לי להתעורר כ-ל לילה מזיעה בטירוף. אבל ממש! עברתי לשתי שמיכות צמר אחת על השניה בתוך הציפה. ומעל אם מאוד קר אז גם שמיכת פליס. בהתחלה היה די קר, אז נרדמתי עם תנור ושמיכת הפליס עכשיו זה רק שתי שמיכות הצמר (והחתולים). מיטה אחת, אין לי מושג מה זה סטנדרטי - 160 על 200 מיטה רגילה של איקאה לצערי, תוחלף בקרוב טלביזיה - יש. חייבת להרדם עם דיוידי/משהו אחר. אין לי כבלים/לויין אז דיוידי זו אופציה יחידה כרגע
יש LCD שהותקנה על הקיר לפני כחודשיים, ואז העפתי את הקומודה המתפרקת (איקאה) לחדר הנוסף. עכשיו יש מקום לזוז. דלת פתוחה כל הזמן - רק אני בבית. והחתולים ישנים איתי כמובן והם קמים והולכים כל היום. מאז שהתקנתי את הטלויזיה על הקיר לפני חודשיים הדלת פתוחה בפניהם כל היום, מה שקודם נמנע מהם כשלא הייתי בבית. לפני כשלושה חודשים החתולה עלתה על הקומודה העיפה את הלפטופ ותלשה את הכבל של הדיוידי. בנס לא נגרם נזק פרט לכבל שנקרע. מאז הטלויזיה הותקנה על הקיר והדלת פתוחה כל היום ואין חשש לנזקים. וילונות אין. בתכנון. ארון קיר של אייס די מכוער שנשאר מהדיירים הקודמים. מתכננת להדביק עליו טפט כדי לשפר את המראה שלו. בתכנון גם להחליף את המיטה+מזרון שעושה בעיות. בגדול, זהו.
שמיכה - רק יחיד. אני חייבת להתכרבל באחת כזו.. מצעים - מה שיש..תלוי..יש סטים ויש מיקס אנד מאץ יש פרחוני, יש חלק..מיקס אנד מאץ כבר אמרתי?