שאלון היכרות!

GrowingMadness

New member
../images/Emo230.gif שאלון היכרות!

שם: גיל: מיקום בארץ: תאריך יום הולדת: תחביבים (או סתם דברים אהובים
): כמה זמן עם החייל: איפה משרת וכמה זמן: יום טוב לכולן ^^

shani hadad1

New member
יאללה ../images/Emo8.gif

שם: ששנניי :) גיל: 19 לפני יומיים .. מיקום בארץ: ירושלים תאריך יום הולדת: 5.9 , מזל טוב לי חחח תחביבים (או סתם דברים אהובים ): אין לי כח חח =\ כמה זמן עם החייל: 5 שנים + 3
איפה משרת וכמה זמן: חטיבת כפיר , שנתיים ו 10 חודשים, רגל אחת בחוץ ....

נינה601

New member
עוווונה :) ../images/Emo23.gif

שם: גגם אני שנננני [ ; גיל: 17 וחצי מיקום בארץ: יבנה תאריך יום הולדת: 16.5 תחביבים: ל-ר-ק-ו-ד , לרקוד ולרקוווווווווווווד
כמה זמן עם החייל: 8 חווודשים = 2.1.2009 = מכאאאאן זה התחיייייל - ולא יגמר 3 > איפה משרת וכמה זמן: הנדסה קרבית בבהל"צ ( ליד אילת ) ... אני אוווווהבת אותך נאני שלי ♥

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifלהלהלה.

שם: שחר. גיל: 17 וחצי. מיקום בארץ: ראש העין. תאריך יום הולדת: 22.3.92 תחביבים (או סתם דברים אהובים ): המממ.. מוזיקה, הופעות חח כמה זמן עם החייל: שנה ו4 וחצי חודשים
איפה משרת וכמה זמן: בהל"צ הנדסה קרבית, כרגע באימון מתקדם בגלל שירד מחזור כי היה בקורס חובשים קרביים :) המ.. נוב' 08 ככה שזה כבר 10 חודשים בצבא! D:

הגיע הזמן שאני אכיר

שם: מעין גיל: 18 מיקום בארץ: צפון. תאריך יום הולדת: 2.12. תחביבים (או סתם דברים אהובים ): בישול ספרים אממ...הצגות כמה זמן עם החייל: 3 שנית (היום!!!!) איפה משרת וכמה זמן: מוד". כמה זמן זה מסובך שנה בערך. יום נעים!!!

עונה=]

שם: דור גיל: 17.5 מיקום בארץ: ת"א תאריך יום הולדת: 17.3 תחביבים (או סתם דברים אהובים ): מחשב,לישון,חברים ועוד כמה זמן עם החייל: היום (7.9) שנה וחצי איפה משרת וכמה זמן: מודיעין, שנתיים +חודש

toxic babe

New member
תקראו :)

שם: מילנה גיל: 19 מיקום בארץ: צפון תאריך יום הולדת: 5.1.90 תחביבים (או סתם דברים אהובים ): זה נדוש אבל להיות עם החבר, לצאת לבלות עם חברים, בתי קפה, פאבים הכל הולך. ממש אוהבת ים ובריכה, לרקוד :) כמה זמן עם החייל: שנתיים ו...כמעט 4 חודשים. איפה משרת וכמה זמן: השתחרר, אבל שירת בגולני 3 שנים, שמתוכן היינו שנה וחצי ביחד.

dandi99

New member
מצטרפת...

שם:דניאל גיל:20...הזקנה... מיקום בארץ:ראשל"צ תאריך יום הולדת:14/7 :) תחביבים (או סתם דברים אהובים ):מממ בתי קפה חברים סרטים מוזיקה נו הדברים הרגילים ולאחרונה יש לי חשק להיות יצירתית ולבשל (אולי בגלל שהחייל מקניט אותי שאני לא יודעת לבשל למרות שהכנתי לו עוגה מדהימה רק כי הוא ביקש!) כמה זמן עם החייל:7 חודשים ב21 :) איפה משרת וכמה זמן: מממ התגייס באוגוסט 07 אז יותר משנתיים שריונר לא פחות ולא יותר כרגע כמט"ק מסיבות שהגיע מאוחר לפלוגה(היה בתפקיד מפקד בשיזפון) ובנובמבר אלוהים יודע אם הוא מתקדם/קצונה/או לא יודעת מה :)

rainbowgirl

New member
השעמום הורג...

שם:קורל גיל:20 וחצי,נראה לי הכי גדולה פה
מיקום בארץ:באר שבע תאריך יום הולדת:24.4.89 תחביבים (או סתם דברים אהובים ):אוכל בכללי (הדיאטת השמנה עושה דברים טובים
)להיות עם חברים המון ולישון כמובן... כמה זמן עם החייל:שנה וחודש. איפה משרת וכמה זמן:צנחנים,כבר שנה ו-9..

maayanimi

New member
גם אני:)

שם: מעיין גיל: 19 לפני 3 ימים מיקום בארץ: ירושלים תאריך יום הולדת:5.9 תחביבים (או סתם דברים אהובים ): ספורט, שופינג, טלוויזיה,לישון...דברים רגילים.. כמה זמן עם החייל: שנה ו-4! (ביום שישי זה היה..) איפה משרת וכמה זמן: משרתת במודיעין כבר 5 חודשים! (אני צעירה חחח).

maayanimi

New member
חח איזה מפגרת אני

חשבתי שהשאלה הייתה איפה אני משרתת... אבל לא,אז תיקון: חבר שלי נמצא בקורס חובליםגם כמעט 5 חודשים...

cluless20

New member
עונה..

שם: אודליה גיל: 21 מתקרבת ל22
מיקום בארץ: ירושלים תאריך יום הולדת: 14.01.88 תחביבים (או סתם דברים אהובים ): לצאת, להרקב מול הטלוויזיה, לשגע את הכלבה שלי ולהיות עם בעלי! כמה זמן עם החייל: שנתיים ו4 עוד מעט ומתוכם 3 חודש נשואים.. איפה משרת וכמה זמן: צנחנים שנתיים וחצי

עונה

שם: פולי(נה) גיל: כמעט 19 מיקום בארץ: קריית מוצקין תאריך יום הולדת: 29.11.90 תחביבים (או סתם דברים אהובים): להיות עם החבר, לצאת, לרקוד, לעצב (עם מחומרים אמיתיים וגם בפוטושופ), שופינגג כמה זמן עם החייל: 4 שנים ו3 איפה משרת וכמה זמן: חובלים כבר כמעט 5 חודשים..

GrowingMadness

New member
../images/Emo239.gifטוב נו, נענה לעצמי ../images/Emo3.gif

שם: שי גיל: 18.6 מיקום בארץ: חור בצפון הרחוק. תאריך יום הולדת: 21.7 תחביבים (או סתם דברים אהובים ): אממ פאבים, מסיבות, להיות עם החבר והחברים [נדוש אבל זה כלכך נכון], לטייל...
כמה זמן עם החייל: שנה ו3 חודשים
איפה משרת וכמה זמן: התגייס בנוב' 08 לכלל צהל"י, בינואר קיבל חופש חודשיים ובמרץ 09 התגייס לכפיר. אז בעיקרון הוא משתחרר בנוב' 11 ולא במרץ 12.

בתללל

New member
תורי [:

שם: בתל גיל:19 מיקום בארץ:אשדוד תאריך יום הולדת: 15.8 תחביבים (או סתם דברים אהובים ): כמובן להיות עם המדהים שלי לטייל, בתי קפה ים סרטים ואפילו סתם להתכרבל במיטה(איתו
)... כמה זמן עם החייל: שנה ו-9
איפה משרת וכמה זמן: שנה\ממרם.

למעלה