Radio Joe

New member
../images/Emo23.gif

משהו רע קורה לפורום. << הוא במחזור או משהו. או לפני מחזור. בעצ םהוא במחזור. [בלי קשר לנעמה!
] זה השרשור, להוציא עצבים ולבקש סליחה. אני מאוד מקווה שזה בסדר, זה נראה לי נחוץ
.

Radio Joe

New member
ובלי לנקוב בשמות ../images/Emo13.gif. [אני!]

יש פה שתי בנות שממש ממש העלו לי את הפיוז. אבל ממש, עד כדי כך שכשהלכתי למכולת [מה??] לפני כמה דקות, נתקעתי בשיח רטוב ונפלתי לשלולית. נשבעת :X. הן מתייחסות לכל דבר כאל בדיחה צינית, ומגיבות לכך בבדיחה צינית, מה שיוצא ממש גרוע ומגעיל ולא קשור. מה שאני אומרת, שלפעמים צריך לשים את הציניות בצד ולהתייחס לדברים קצת יותר ברצינות
. זה אומר גם להתייחס לדעה של האחרים, ולעובדה שיש לאחרים דעה. והיא שונה משלנו, לפעמים. בלע אני מרגישה שאני מקשקשת פה לקיר שטויות ומתפלספת. עכשיו שרשרו לי אות הסכמה או... שאני אנקנק אתכם
.

yaeloolik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

כאדם ציני ליתר ביטחון אני אומר סליחה
.

Radio Joe

New member
עוד משהו ../images/Emo3.gif. די חשוב, נראלי.

בואו נשים שניה את שבועת הפרח בצד. אבל לא לגמרי בצד, ז"ת לא נקלקל ולא נפרט בשמות [כמו שאמרתי למעלה] משום שזה לעול לפגוע באנשים\ות ואנחנו ממש לא רוצים לגרום לזה. כי, מניסיון, כשנפגעים מאדם באינטרנט זה הרבה יותר גרוע מכשנפגעים מאדם שאנחנו מכירים, ומדברים איתו כל יום. אוווווווווווף שוב אני מקשקשת :X

the queen zohar

New member
אם אני אחת מה2 שלחי מסר../images/Emo168.gif

ברצינות. אני לא רוצה להעליב ולהיות יתר צינית.

Radio Joe

New member
אני מעדיפה שלא.

אף אחד חוץ ממני לא ממש צריך את המידע הזה :]. ואני גם לא חושבת שזה ממש ישנה משהו. בלע [אוף כמה אני מקשקשת?!?!?
]

xxgatxx

New member
נקנקי אותי ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב אז כן אני מצטערת על -חלק- מהדברים שאמרתי. וחשוב לציין חלק. פשוט מעצבן אותי שלוקחים בעיה והופכים אותה לאיזה צומי. החיים יפים ואני יודעת את זה מצויין. כל מי שאמר שאני אומללה פשוט בנאדם עצוב כי אני בנאדם שיתברך בכל כך הרבה דברים. והעולם בעיני בסדר ברובו. אין קשר אפיחלו לאומללות. חוץ מזה שאני לא במצב שאתן חושבות כרגע >< הייתי פעם. לפני 4 חודשים. מאז הספקתי לעשות הרבה דברים בחיים ולראות כמה הם יפים. ועדין מעצבן אותי שקרנים. ולמה אסור לי להתעצבן? אני פשוט לא יכולה לסבול שקרנים. יאללה תגובות נאצה בכיף, אבל היה יותר נחמד אם זה היה ישר לבלוג. גם מעלה כניסות גם תגובות. חבל לגיב לי פה לא?
אה כן, אני מצטערת שאמרתי קודם זדיינו. לא התכוונתי שתהנו.

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif

לויודעת מה מצבך, אבל את לא יכולה לקבוע מי כותבת בשביל ה"צומי" ומי בגלל שזו באמת ההרגשה שלך/:

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

להוציא עצבים כבר הוצאתי..אני חושבת.
סליחה לבנות שפגעתי בהן..?
בדיוק רשמתי את זה באוף.
אני בלה. התעצבנתי ובלהבלה. *לא תירוץ* ואני אחרי מחזור..
. XDDD

אנבלייי

New member
יאנה../images/Emo23.gif

את כזאת מותק ^^ אני אוהבתאותך D: ותודה שעזרת לי
אני חושבת שכולנו קצת משובשות הורמונלית, ואני באמת מעריכה כאן בנות. בואו נהיה אופטימיות, וגם אם יש לחלקנו נטיות אובדניות, לא נגרום לדברים כאלה למוטט את הפורום, כי כולנו כאן אחת בשביל השניה

אנבלייי

New member
ואני מצטערת אם פגעתי במישהי../images/Emo23.gif

ואני יודעת שאני נפגעתי בעצמי. אבל אני לא אקח את זה ללב. ואני יודעת שהיום ממש התעצבנתי והייתי פגועה, וזה כמעט הוציא לי את החשק להשאר פה בפורום
ובכלזאת. סליחה. ותודה. ולכולן

Radio Joe

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אנבל את יודעת שאני ממש אבל ממש אוהבת אותך, נכון? ואת תמיד תמיד תזכרי את זה, נכון? צריך עוד שאלה... נו שהתשובה תיהיה YES, YES, YESֱ
ונכון שאת כוסית שווה!? הא לך! D:

yaeloolik

New member
הו../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif

אני הרבה אחרי מחזור וגם הרבה לפני מחזור או משהו..
. טוב בכל מקרה אני שפויה לבנתיים. (ד"א- לא כדאי שנתחיל להפסיק לדבר על מחזור עם הילד המסכן שהצטרף לפורום? >.>) אז אני לא מוציאה עצבים או משהו. מתנצלת אם פגעתי במישהי איי פעם (וסביר להניח שזה קרה פעם או פעמיים
).

Radio Joe

New member
אבל זו המטרה שךל השרשור :[

תשתפי פעולה יא עמבה! ): המטרה לא להוציא עצבים, להגיד את מה שעל הלב. עכשיו, יא פחזנית, תשתפי אותנו במה שעל לבך! *מבטמרושע*

למעלה