../images/Emo23.gif

שלום היום אני בת 46....ולמרות שלא נחשב כיום הולדת "נבחר" אני חוגגת אותו שונה מימי הולדת שהיו לי בעבר אחרית תקופה של פרוק המשפחה בראש שלי התחלות חדשות חושבת שבגלל שהיום הוא היום אולי כדאי משהו לעשות תודה רבה

../images/Emo51.gif

לקחתי יומיים וחצי חופש מהעבודה עשיתי היום טיפול שנקרא טיפול המחט אחת - דיקור נשארתי בבית עם האמצעית שחולה לכן גם דחיתי את הבילויים עם חברות והתחלתי לקרוא ספר של סיימון בראון על..... פנג שואי יש לך רעיונות ?יתקבלו בברכה עכשו אנחנו, כולל עוזב הבית ,הולכים לחגוג ,כמסורת הבית ,בארוחת ממתקים

קשכפית

New member
לי יש רעיונות, מקווה שזה לא מאוחר

מידי. לדעתי כדאי לעשות יום פינוק ביום הולדת, כמובן שפינוק זה שונה מאחת לשנייה, אבל משהוא כמו ללכת לעשות מסג' או שיאצו או רפלקסולוגיה זה נפלא לגוף ולנשמה ואולי לטיפול כולל כמו טיפול פנים אצל קוסמטיקאית מניקור מספרה ספא - דברים מהסוג הזה. אולי לקנות משהוא חדש שנחוץ לך לפינוק כמו איפור, או הלבשה תחתונה לשלב פינוק אישי שכזה עם סרט טוב בערב ושיהיה לך המון מזל טוב

מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo142.gif

בטח שכדאי לעשות משהו...... מה מתחשק לך?

../images/Emo140.gif

תודה רבה רבה הכל נדחה כי האמצעית חולה עם חום גבוהה מחר בכל אופן אני יורדת לעיר לשמוע הרצאה של חברה על הודו

בקשר לחום,,,

רק אם החום מציק לה אבל ממש- צבעי לה את האצבע המורה של יד שמאל בשחור או עיטפי אותה בבד או נייר שחור והחום יירד.... תוך כדי שאת עושה זאת-חישבי על החום שיורד ועל ההקלה שתהיה לה..... רק בריאות- רות

../images/Emo42.gif

החום מציק היאאוהבת תרופו שאני לא נותנת ....ככה עם הצעירים בימנו.... אבל גם כואבים לה השרירים והיא לא אחת שעומדת בכאבים... משתדלת לכת בין כל הגורמים יענו בין ה-
תודה תודה

uti

New member
מזל טוב!

הכי חשוב לעשות מה שעושה לך טוב!!!

למעלה