*pank

New member
../images/Emo23.gif

ימים בלי שיר הם ימים של אהבה נאלמות המילים לצלילה של מנגינה היוצאת מלבי ללבך הן אתה כבר יודע שאני שלך.

ניקו 45

New member
../images/Emo23.gif

כשהלב אוהב מנגינתו ידוע , זה הניגון מקרוב שומע , כשאת אותי אוהבת , במיתרי ליבי פורטת , והצלילים כה נעימים , ישמעו כהד למרחקים , כשאותי אוהבת , ובליבך מתמסרת , בגופי חושקת , ולנשמתי עורגת . ואותך יפתי , אוהבך נשמתי , לך נתונה אהבתי, לך פיללתי בתפילתי. בך חשקה נשמתי , למראך נעתקה נשימתי.

אוהבת אותך...

אוהבת אותך, מעומק ליבי. אוהבת אותך, בכל נשמתי. אוהבת אותך, מקרוב ומרחוק, אוהבת אותך, רוצה איתך עד בלי די לרקוד. אוהבת אותך, ברגעים של שמחה, אוהבת אותך, גם כשלפעמים עצובה. אוהבת אותך, כמהה לחום חיבוקך, אוהבת אותך, חושקת בלהט נשיקתך. אוהבת אותך, מתגעגעת למגע גלי נשימתך, אוהבת אותך, חסר באוזני צליל קולך, לחישתך. אוהבת אותך, ועל מיתרי ליבך פורטת. אוהבת אותך, ובגופך עד כלות חושקת. אוהבת אותך, ומתשוקתך נשמתי נעתקת, אוהבת אותך, ובך רוצה עד מאד כבר לגעת, אוהבת אותך, ואת ליבך, נשמתך, גופך, רוצה עד כלות לדעת. אוהבת אותך... אהובתך החסרה.

ואתה...במיתרי ליבי פורט...

ואתה במילותיך המרגשות, במיתרי ליבי הדקיקים פורט. ובמגעך האוהב המלטף, את גופי עד כלות מרגש. ואצבעות ידייך, כמַפרֵטים עדינים וגמישים, פורטים עלי גופי, כאילו זו מנדולינה, בעלת ארבעה זוגות מיתרים, וכל זוג מיתרים, מפיק צליל שונה. וכל מיתר בגופי הוא אחר, וכאשר תגע במיתרי ליבי, תפיק מהם צליל אוהב...עדין. ואם תפרוט עלי מיתרי נשמתי, יצא מהם צליל נוגע,רוגע, ולעיתים אף כמֵהַ, ואם תשחק במיתרי תשוקתי, והצליל הבוקע יהיה אז, כיללת חתול מיוחם, קצת צורח. וכאשר תחבוט במיתרי גופי במקצב שונה, פעם עדין, פעם לוהט, יבקע צליל מתגרגר, צליל מתענג, צליל שמתענג, ולא מסתפק. ופריטתך עלי מיתריי, מפיקה עבורי סמפוניה של צלילים, סימפוניה של ניגונים, בכל מיני הסוגים, ניגונים רגילים, וניגונים חריגים. ואת היצירה הזו נאחד יחדיו, לסימפוניה של רגשות, לסימפוניה של תחושות, לסימפוניה של ....אהבות. ו

יודע ש...

New member
אין לי ספק

שכתבת לי את השיר נכון פאנק? תודה לך ריגשת אותי מאד וגם אתה מרגש סייח אבל אם לא אכפת לך פאנק יותר

אילו../images/Emo23.gif

אילו הייתי נייר בשמחה הייתי מרכיב את עט מהותך על כל כולי בשמחה....

סייחלההההה

יושבת על ערסלי לוגמת ממיץ הצוף שלי וממשמשת את המילים שלך יש משהו מיוחד בשימוש המטאפורי של הנייר העט והרגש. מיוחד, מיוחד מאאאאד רק טוב!!!

למעלה