../images/Emo23.gif

2.6.03 יש לה עיניים כחולות כמו הים ולב גדול כמו הים ולפעמים היא בוכה דמעות מלוחות כמו של הים ולפעמים היא מתנפצת על החוף כמו הים ויש לה חיוך שמגיע רחוק כמו הים וקול מרגיע כמו הגלים של הים ויש לה מילים שמכווצות לי את הלב כמו שרק הים יודע לעשות כשכואב ויש לה חיבוק עוצר נשימה כמו הים ואפילו כשהיא שוקעת היא מדהימה כמו השמש בים וכשהיא זורחת בבוקר מוקדם היא אפילו יותר מדהימה מהזריחה שבים כי יש לה ידיים מסובכות כמו הים וצבע שמזכיר לי את מה שקיים כמו הים שמזכיר לי דברים שאינם כי יש לה עיניים כחולות כמו הים ולב גדול כמו הים והיא עושה לי כל-כך הרבה טוב כמו הים אפילו שלפעמים היא מתנפצת ואפילו שהיא מלוחה או בוכה היא ים, היא יפה כמו הים, היא טובה כמו הים, היא חכמה כמו הים, היא מרגיעה כמו הים, היא מצחיקה כמו הים, היא אמינה כמו הים, היא זורחת ושוקעת כמו השמש בים, ואני אוהבת אותה הרבה יותר משאני אוהבת את הים. ואת הים אני אוהבת המון. אבל אותה יותר. יותר מהים ויותר מהמים יותר מהקשת ויותר מהשמים כי כשהיא שרה לי שירים לתוך האוזן היא שרה לי שירים שאף אחד לא שר כמוה כי היא שרה בקול של הים שמרגיע אותי כל-כך, כי היא הכי שבעולם אמא, אני אוהבת אותך. אפילו שלאמא שלי אין באמת עיניים כחולות... אין כמו אמא, נכון? *סתם רגע ריגשי שכזה*

אההההההההה

למה אני לא אמא שלך????????
את כזאת מקסימה ילדונת כזו רגישה.. יש בך כל כך הרבה חום ואהבה! שיר מהמם עדידי שלי, כמו כל השירים שלך..רואים שאת כותבת ממעמקי הלב. כשרון יפהפייה שלי
וגם התמונות שצירפת מהממות. את צילמת אותן? איזה חוף זה?

QuEeN oF mE

New member
וואוו..

מדהים. אין לי מילים כמו תמיד..נו..תתרגלו אלי כבר! ואיזה יופי של תמונות..

יא...

המחמאה הכי יפה בעולם- להיות דומה במשהו לים...
אני מקווה שהראת את זה לאמא שלך, כי אני בטוחה שיהיה לה חיוך הרבה יותר גדול משלי עכשיו...

למעלה