../images/Emo23.gif

יושבת מחכה לאהובי שלא בא הוא אי שם נסע רחוק יצא לבלות אך יחזור בקרוב אוהבת אותך לחשתי באוזנך אוהב אותך לחשת גם אתה,,,, חזור מהר חזור אליי חבק אותי הצמד למותניי נשק אותי בלהט נשק אותי בתשוקה כזאת שידענו רק אני ואתה,,,,

טאKילה

New member
תן לי יד ונלך..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

תן לי יד ונלך,אל תשאל לאן,, לא חשוב הזמן,,חלום ויקיצה,, מליבי כניעתי מול לבבך,, רוצה להיות איתך,לראות אותך,, לעצום עיניים,,בתשוקה אליך.. רוצה להרגיש אותך,, להתעטף בחום גופך,, לגעת וללטף אותך,, לצייר לך אהבה.. דמותך ענוגה בדמיוני,, זכרונות וכמיהה עמומה,, העיניים נעצמות והולכות,, נחתם האור בפאתי הים,, הדממה זורחת ומקמרת רקיע,, שקט כבד נופל על הערב,, אור הים כבר נעלם באופק,, כולי עטופה צל וגעגועים,, תן יד ונלך,אל תשאל לאן,, לא חשוב הזמן,חלום ויקיצה,,, מליבי כניעתי מול ליבבך,, אוהבת אותך עד כלות,,יקירי..

טאKילה

New member
../images/Emo3.gifאוווווואווווו שולינקה..

האשראה באה ממך..תודה לך כתבת הגיג מקסים.

חן (*_*)

New member
להיות אהובה../images/Emo23.gif

להביט בפניו כמו בראשונה בעיניים עצומות למחצה לגעת בעדינות באצבע צרדה ללטף כמעט ללא מגע ולחוש, בידי הרכה להרגיש את זו השונות, להפעיל את חוש המישוש, לשמוע את ליבו פועם בעוז ולקוות, בידו לנצח לאחוז לנחש כוונותיו בין השורות לעיתים לקלוע ולעיתים לטעות להתכרבל כילדה בין זרועותיו האוהבות להיטרף על ידי שפתיו הרעבות להיות נערצת ואהובה כל דקה, כל שעה אהבה

תלתלית

New member
חן

להיות אהובה -במילים שלך מזכיר לי כמה נפלאה היא האהבה }{מוואה לך. <איזה כיף לקרוא אותך>

טאKילה

New member
גם אני חושבת..

שאהבה היא אכן יפה ויפה להגיגים להיות בדף ראשון

למעלה