../images/Emo23.gif

איך מולי פתאום עמדת אותך אוהב כך לי אמרת בי נגעת,, קלות ליטפת בואי נקפיא את הרגע ביקשת אך מיד התעוררת ואז גם הבנת לא היה זה אלא חלום הרמתי ידי,, ונופפתי לשלום,,

../images/Emo23.gif,,../images/Emo23.gif

ובלילה קריר כתבתי לך שיר ובו סיפרתי על אהבה לשניים על רצון כפליים של להיות יחד האחד עם השנייה ללא פחד עם המון אהבה וכיף של נתינה,,,

מיכל31

New member
*****8

ואני ליבי ריק מרגשות לאחר שהתנקיתי עם מבול הדמעות ראשי מורם בגאווה לאחר שניערתי מעליי את האהבה

../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

כוחה של אהבה לשבור גבולות,, לחצות יחד חומות לעבור יחד חוויות בטוב וברע והכי חשוב עם המון אהבה הרי כך אמרו זאת כוחה של אהבה,,,

אני פה...

ובאמת צחקתי... חחחחחחחחחחחח... אתמול ראיתי את מרגול דוחפת שני לימונים לתחת של תרנגולת... (אפרופו לימונים משרשור אחר..)

הכינה עוף בלימון...

ועוד בראש העין ועוד עם אבישי התימני שערוריה !!! ולמה מוטציה - בדיוק קניתי את ה-DVD שלה "מרגול - פני צלקת", אחלה סרט... ותגידי את...את מוכנה לסגור את הכפתורים - זה לא טל מוסרי !!!

ממממממ,,,

השארתי אותם פתוחים,, למקרה ששלמה ארצי יעבור,,, חחחחח,,מרגול פני צלקת,,, סקאר-פייס,, מרגול דה וואן אנד אונלי,,,

שלמה היה כותב עליהם שיר...

רוב הזמן הם סגורים אך שאני עובר שם היא פותחת אותם בשבילי... רוב הזמן הם בולטים אך שאני רואה אותם גם שלי בולט... פזמון: איזה זוג כפתורים איזה יופי של חן איילות חן שם צצים לה... <תנסי לשיר את זה... חחחחחחח....> נ.ב. לא לכעוס - אני אחרי שתי קלמנטינות... חחחחחח....

למעלה