פילאר

New member
../images/Emo23.gif

היתה אהבה היתה אהבה ונותקה היו לילות דמע, יסורים פרועים טרפי רגשות נטרפו עם הרוח שרף ויגון שתתו חלומות גדועים. היתה מנגינה היתה מנגינה ונגוזה נישאו עם הרוח חלומות קרועים בהפגשנו שוב נהיה זרים שלום אפור נשלח ומבטים כבויים את כל מה שהיה בינינו אני זוכרת לטוב את כל מה שהיה בינינו כל מה שנמוג ואיננו את צליל צחוקך כל הבזק מבט כל רגע גיל אין סוף אני זוכרת לטוב! "אחכה לך כבה את כל אורות עירך ובוא אל המקום שלנו... אחכה לך עד סוף הלילה..."

נשית~37

New member
../images/Emo23.gif

לא מוותר עלייך לעולם את מחייה אותי לא מוותר עלייך לעולם את מחייה אותי אם רק אדע להיות לך מעט ממה שאת אם רק אדע לתת לך אם תרצי בי את. (שרון מולדבי) בטרם לילה יעבור...הוא עוד ישוב..

../images/Emo20.gif

עדנת המילים בוראת אמון, עדנת המחשבה בוראת עמוקות, עדנת הרגשות בוראת אהבה
<לאו טסו>

פילאר

New member
../images/Emo79.gif

עם צליל מיתר שמתנגן אני חושב עלייך מרגיש כמה שזה עצוב להיות כאן בלעדייך לו רק היית פה הכל היה אחרת אצלי כבר כלום לא מובן אצלי בלב יש סדק תראי אותי כמו מטורף שרק רוצה אלייך או אולי סתם בחור עיוור שמדמיין לו את פנייך וזה קשה שאת פה לא עוברת אל תאמרי לי שאת לכאן כבר לא חוזרת לא אל תוותרי קבלי אותי אלייך כי כל יום שבא והולך הוא נצח בלעדייך תראי אותי כמו ילד שכואב לו חבקי אותי אני כבר מתמוטט פה בכל יום שבא והולך אני שוב קורא אלייך ומקווה שעוד תמצאי לי מקום בין זרועותייך תדעי שכאן יכול להיות אחרת אל תוותרי עלי תאמרי שאת חוזרת פעם, מזמן, אמרת שבכל פעם שאתה שומע את השיר הזה אתה חושב עלי. תראה כמה הוא מתאים היום. אל תוותר עלי תאמר שאתה חוזר

פילאר

New member
../images/Emo23.gif

אותו כסא צהוב אותו גל ים אותם השולחנות אותו כוס תה חם אותו הכביש הארוך אותה הדרך המוכרת כ"כ ובכל זאת משהו כבר לא שם... הייתי שם במקום עם הכסאות הצהובים, הייתי שם והוספתי עוד כמה טיפות מלוחות לים.

פילאר

New member
../images/Emo29.gif

כל הלילה נשארתי ערה והנשמה שלי דיממה כל הלילה ניסיתי להבין איפה טעיתי איפה טעינו כל הלילה כמו חיה פצועה ישבתי בפינה על הריצפה מתייפחת מכאב וטיפות של דם נזלו לי מהעיניים כל פעם אני נזכרת בשיחה ושלושה מילים צבועות באדום קורעות לי את הנשמה כל הלילה דברים מתחילים לחלחל למודעות הג´ינס החדש שאני כבר לא אלבש לכבודך התמונה ההיא שרצית לראות ולא תראה אותה אני כבר לא אגע בך יותר אני לא אראה אותך לועס מסטיק מתוך שינה ואחייך אני כבר לא אחייך יותר אני כבר לא אצחק מהבטן כמו שאני יודעת רק איתך אני כבר לא אשמע את אנחות התענוג שלך אני כבר לא אראה את הברק בעיניים שלך אף אחד כבר לא יקרא לי בשם שאתה קורא לי והסוודר הזה הסוודר הזה שלא יוצא לי מהראש כל הלילה אני מרוסקת על הריצפה לא מנסה לאסוף את השברים מנסה לאחוז בתקווה הקטנה שהשארת לא מצליחה פוחדת מתמוטטת כל הלילה שלושה מילים שצבועות באדום... במקום בו עמדת נשאר רק אויר ואני עומדת נאחזת באויר... תחזור!

sahr12

New member
קשה להישאר אדיש לכאב כזה..

אפשר לעזור במשהו???

גיוRא

New member
בטח אפשר לעזור....

תחזור... אני לא יכול ..עוד לא סיימתי ת´קפה...

קוראת אותך ...

והפחד הזה, כשאהבה כל כך חזקה מתה אצל אחד הצדדים ... פשוט נוגע.

עוקבת אחריך כבר כל כך הרבה זמן....

וכתבת כאן כל כך הרבה מילים של אהבה..... והיה נדמה כי לנצח זה ימשך.... אך שום דבר אינו נמשך לנצח... קחי לך את הזמן לכאוב ואחר כך נסי לאחות את השברים.... מאחלת לך המון בהצלחה

למעלה