../images/Emo23.gif

היי לכולם... התגעגעתי.. אז באתי.. היה לי וירוס במחשב ולכן לא כתבתי בשלושה ימים האחרונים..

דנדש10

New member
סיפור לא קשור ../images/Emo12.gif

לפני שבוע ישב אצלי אחד ובלבל ת'שכל על השקעות שונות ומשונות, ישב וישב...ולא הראה שום סימני יאוש, עד שאזרתי אומץ ושאלתיו תגיד לי מה מצאת אצלי? תשמע הוא עונה לי: האמת היא שכשהגעתי אליך סבלתי מכאב ראש נוראי והנה בעודנו יושבים ומשוחחים הכאב פשוט נעלם. זה הבעיה ידידי, עניתי לו: הכאב לא נעלם הוא פשוט עבר אלי...

ותשחק

New member
שכחת לכתוב..

ודרך אגב, יש עוד צד לכאב הראש.. והוא: למה לחשוב על עצמך ככה?!! הוא כנראה מצא אצלך הרבה, וזה הדבר היחיד שתחשוב עליו.. ואז אולי הכאב ראש הזה לא יעבור אליך..

דנדש10

New member
תזכירי לי

פעמבאה. בקשר לרפואה שלמה, אל דאגה כבר העברתי את זה הלאה...

ותשחק

New member
אתה באמת נשמע לי..

מעט 'קרבי' לאחרונה.. ולגבי ה'להזכיר לך'..- 'החכמה היא שתזכיר לעצמך כמה שאתה טוב' [הגורו הנודע פרופ' מאהטמאה שמאי-יונגללה] בעצם זה ציטוט שלי

דנדש10

New member
תגידי לי

מה הייתי עושה כאן בלעדייך? באשר ל'קרביות', קרבי זה הכי אחותי.

ותשחק

New member
המחמאות שלך..

הן משהו דנדש..
ודרך אגב, עכשיו הבנתי שהתכוונת אלי אתמול ב'אחותי'.. לקח לי קצת זמן.. (פעם שנונה, ופעם 'נסתתמה' בלשון עדינה..) והאם זה נכון לגבי הקרביות שלך..? יש משהו באויר? (חוץ מכדורים עפים?)

ותשחק

New member
טוב..

כתבנו ביחד
, אז חוץ מזה שיש לך חיים ארוכים, כמו שאומרים, אז עכשיו אני יודעת שהוידוא צלח, עוד לפני צחצוח הרובים (בשביל מטווח הכבוד.. של השלום)

ותשחק

New member
טוב דנדש..

אני מוותרת על לחכות לתגובה.. וכותבת כאן לוודא שחלילה לא נפגעת (וזה לא 'וידוא הריגה', כהמשך לנושא הקרביות..
, אלא לגמרי וידוא של שלום)
ותשחק.

למעלה