עליזה 63

New member
../images/Emo23.gif

על שלושה דברים העולם עומד 3 דברים בחיינו שלא ניתן להשיבם הם; זמן, מילה והזדמנות. 3 דברים בחיינו שאין להתכחש להם, יושר, שלווה ותקווה. 3 אבני החן של חיינו הם; אהבה, תחושת ערך עצמי וחברים אמיתיים. 3 דברים בחיינו שלא ניתן לסמוך עליהם. חלומות, הצלחה וגורל. 3 דברים שמדרדרים את חיינו הם; אלכוהול, יהירות וכעס. טוב לב הוא הגן. מחשבות זכות הם השורשים. מילים אדיבות הן הפריחה. מעשים נאים הם הפירות.

עליזה 63

New member
מתוך "המתנה של היום"

מתוך "המתנה של היום" "אתה כאן עם מטרה מסוימת. אין עוד אחד כמוך בכל העולם הגדול; גם לא היה ולא יהיה. אתה באת לכאן כדי למלא איזה צורך. קח זמן כדי לשוב על זה." אין אף אדם אחר בדיוק כמוך או כמוני. אף אחד לא יכול לעשות בדיוק את מה שאנו יכולים, או לנגוע באדם אחר בדיוק כמו שאנו יכולים. מכל האנשים שיכלו להיוולד, אנו נבחרנו להיות חלק מהזמן הזה ומהמקום הזה. צריכים אותנו כדי להגשים איזה תוכנית, גם במשפחות שלנו וגם במערכות היחסים שלנו. כאשר אנו יודעים שיש לנו יכולות יחידות במינן, אנו נבלה פחות זמן בלהרגיש קנאה על מה שאחרים מסוגלים לעשות. דרך החלומות והשאיפות שלנו, אלוהים מראה לנו מי אנו יכולים להיות. תלוי בנו לבחור באומץ ולפעול כדי ללכת אחרי החלום הזה. איזה מתנה יחידה במינה אני יכול להניק לעולם היום? "אתה כאן עם מטרה מסוימת. אין עוד אחד כמוך בכל העולם הגדול; גם לא היה ולא יהיה. אתה באת לכאן כדי למלא איזה צורך. קח זמן כדי לשוב על זה." אין אף אדם אחר בדיוק כמוך או כמוני. אף אחד לא יכול לעשות בדיוק את מה שאנו יכולים, או לנגוע באדם אחר בדיוק כמו שאנו יכולים. מכל האנשים שיכלו להיוולד, אנו נבחרנו להיות חלק מהזמן הזה ומהמקום הזה. צריכים אותנו כדי להגשים איזה תוכנית, גם במשפחות שלנו וגם במערכות היחסים שלנו. כאשר אנו יודעים שיש לנו יכולות יחידות במינן, אנו נבלה פחות זמן בלהרגיש קנאה על מה שאחרים מסוגלים לעשות. דרך החלומות והשאיפות שלנו, אלוהים מראה לנו מי אנו יכולים להיות. תלוי בנו לבחור באומץ ולפעול כדי ללכת אחרי החלום הזה. איזה מתנה יחידה במינה אני יכול להניק לעולם היום?

../images/Emo24.gif וזה מתחבר לי למחשבה שהיתה לי פעם

על "למה אצלי זה כך ואצל אחרים זה אחרת?"... ואז הבנתי שאני זו אני עם כל הפלוסים והמינוסים ואם הייתי כמו מישהו אחר לא הייתי מגיעה למה שאני היום. לכן גם אין טעם לקנא במישהו אחר גם אם הוא מצליח יותר ממני, כי אלו הם חייו-מסלול חייו שהנשמה בחרה ואילו אצלי, הייעוד שלי מכתיב מסלול מסויים.

עליזה 63

New member
קסם גם אני הרבה שנים

היתה לי את המחשבה הזו למה לי אין ולהם יש . ואז קיבלתי מסר כי יכול להיות שאם היה לי את מה שיש להם לא היתי יודעת להתמודד עם זה ורק עם שלי אני יודעת להתמודד. שבת שלום

נכון, כל אחד ואופן ההתפתחות שלו

ונקודת המבט שלו. מה גם, שאני מאמינה, כי בחיים אלה אנחנו נושאים עמנו גם שליחות מהעבר הרחווווקקקק לנפי שהיינו מה שאנחנו היום. וכל אחד עם הייעוד שלו.

עליזה 63

New member
קסם כן אנחנו סוחבים איתנו

את הגלגול הקודם שלנןו אבל בגלגול הקודם היתי עשירה בכסף. היתי בתקופת השואה. ופה אני עשירה באהבה,רוחניות,ונתינה. אבל בכסף בקושי גומרת את החודש. אוהבת אותך אחותי אחלה שבת

orli997

New member
אחת המשמעויות של סגירת מעגלים

היא פירוק הכוונה העברית, לפעמים אנו בהמשכיות של כוונה מהעבר ולמעשה ירדנו לפרק אותה ולשחרר אותה כי רק כאן ניתן לעשות את זה, זה מתחבר ליעוד אבל ליפעמים דוקא בכיוון ההפוך, אז כשמופיע למישהו בסריקה או פריסה סגירת מעגלים עם העבר זו חלק מהמשמעות, בנוסף אם זיהית שבגלגול עבר היה לי כסף והיום המצב הפוך, יכול להיות שמשמעות של זה 1, שנעשה משהו לא נכון עם כסף ובאתי לחוות חויה נגדית לתיקון, או שהיה ויתור על כסף או שפע ובאתי לתקן את הויתור, על כל מקרה זה אומר שיש לזה משמעות חשובה בגלל ההיפוך במצב,

היי אורלי../images/Emo24.gif

האם תוכלי להרחיב קצת על "הכוונה העברית"? למה הכוונה?
טליה

orli997

New member
שבוע טוב טליה../images/Emo140.gif

אם אנו יוצאים מנקודת מוצא של עבר כגלגול חיים קודם של הנשמה, ברור שהחיים האילה מהוים המשך לשם השלמה של מטרה אוכוונה מצד אחד או תיקון מצד שני, מכאן שיכול להיות מצב בו מהלך חיים קודם נוטב מכוונה שלא מוצתה אולם אינה משרתת עוד את התכנית או אפילו מפריעה ואותה נשמה יכולה לתקן או להשלים את המהלך, כל מהלך מתחיל מכוונה וזורם עד למיצוי הכוונה, זו אנרגית עשיה חזקה שאינה נעלמת או מיתפוגגת מאליה, ולכן הצורך לחזור להשלים או לתקן, גם הורים המולידים מתוך כוונה אותה כוונה לא מיתפוגגת כאשר הם מסיימים את חייהם כאן אלה ממשיכה לדור הבא והבא וכך הלאה עד מימושה או עד פירוק אותה אנרגיה לרמת הבסיס ללא הכוונה, וחוץ מיזה מה שלומך?

אני בסדר../images/Emo6.gifקצת עוברים עלי לילות מחוסרי שינה..

לא כל כך הבנתי איך זה קשור להיותינו עיבריים?

למעלה