Your sweet six six sicom shvoei

Song or Suicide

New member
../images/Emo23.gifYour sweet six six sicom shvoei../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

המ, סורי על זה. ^^ בכל מקרה, המשך חגשביתה נעים לכולם! עדיין ממשיך!
השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע:
השבוע שיבוא:
שיר שפתחתם איתו את השבוע של 30: שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: התמונה שתעשה לכם את השבוע: שיהיה לכן שבוע מקסים של תמיכה נלהבת במורים! הו, כן. בטח.
זאת בטח סתם הזדמנות של רובכם להמשיך לישון עד 3... או שזאת רק שלי? שיהיה.
בכל מקרה, שוב, סורי על האיחור. ^^

my reflection

New member
מממ

שיר השבוע של 30:פרום יסטרדי שיר השבוע:אווה-נייטוויש להקת השבוע:30 אלבום השבוע: מאכל השבוע:הרבהXD משהו טוב שקרה השבוע:ישנתי אצל שני,שני ישנה אצליD= ועוד כולמיני דברים:] משהו רע שקרה השבוע:כול מיני? ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אהמ..שני,הציצים שלך מסתירים לי"
מממ ועוד כמהD= אתר השבוע:יוטוב ספר/סרט/סדרת השבוע:ציידי המחשבות וסדרה:ללא ספק הסדרה על הלביאה באנימל פלאנטXD כןכן אנימל פלאנט
השבוע שיבוא: שיר שפתחתם איתו את השבוע של 30: שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:לאכול מהעוגיות של דנהXD משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:שבית
התמונה שתעשה לכם את השבוע:טיםטיםטים
לילה טוב אנשים.

Keren W

New member
../images/Emo41.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:30 Seconds To Mars - Valhalla שיר השבוע:Foo Figthers - fretunder להקת השבוע:30STM אלבום השבוע:---- מאכל השבוע:פסטה משהו טוב שקרה השבוע:השביתה המשיכה משהו רע שקרה השבוע:השביתה המשיכה ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:I'm in the middle of nothing And it's where I want to be אתר השבוע:MY SPACE ISRAELI ECHELON ספר/סרט/סדרת השבוע:----- השבוע שיבוא: שיר שפתחתם איתו את השבוע של 30:30seconds to mars- Edge of the Earth שיר שפתחתם איתו את השבוע:--- משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:שהשביתה תימשך עד יום שלישי משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:לסיים את כל השיעורי בית לפני שנחזור לבצפר(ויש הרבה) התמונה שתעשה לכם את השבוע:

pizi23

New member
תמונה גדולה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

pizi23

New member
גם אני רוצה לאכול מהעוגיות של דנה ../images/Emo3.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: FROM YESTERDAY שיר השבוע: אין משהו מיוחד להקת השבוע: 30 אלבום השבוע:
מאכל השבוע: מיץ נחשב? אז מיץ תפוז+אננס+עשב חיטה+נענע
משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברה טובה שלא ראיתי כבר הרבה זמן... משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אין דברים כאלה" (אחותי בתאילנד) אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
השבוע שיבוא: שיר שפתחתם איתו את השבוע של 30: A MODERN MYTH שיר שפתחתם איתו את השבוע: גם עוד לא... משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לפגוש עוד חברה טובה שחזרה מחו"ל ועוד לא ראיתי אותה משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:
התמונה שתעשה לכם את השבוע: לוקחת את התמונות (המהממות) של כולן לעצמי
יצא לי מצ'עמם הפעם...
שיהיה לכולן שבוע נפלא

LoveYourHate

New member
מה את שותה מורני..שלא יהיה לך קלקול כיבה

מה זה המיץ הזה?...עשב?!?!

pizi23

New member
לא כפרה, זה בריאות זה ../images/Emo193.gif

קודם כל זה טעים טילים
שנית, זה משקה מחסן... עשב חיטה זה הדבר הכי בריא שיש