משמשית שהיא לא ג'אג אני לא חושבת שאני אעמוד בעוד החלפה של דבוריות...
G Guncrazy New member 16/7/10 #85 ../images/Emo2.gif משמשית שהיא לא ג'אג ../images/Emo12.gif אני לא חושבת שאני אעמוד בעוד החלפה של דבוריות...
../images/Emo2.gif משמשית שהיא לא ג'אג ../images/Emo12.gif אני לא חושבת שאני אעמוד בעוד החלפה של דבוריות...
LeAnnDylan Well-known member 17/7/10 #98 חס וחלילה החלפה של ג'אג../images/Emo2.gif ג'אג היא מלכת העולם היא לא הולכת לשום מקום כבר יעדתי לך השתלטות על העולם עד 2012. דאבליו היא גם סוג של מלכה, ובמקרה היא גם משמשית
חס וחלילה החלפה של ג'אג../images/Emo2.gif ג'אג היא מלכת העולם היא לא הולכת לשום מקום כבר יעדתי לך השתלטות על העולם עד 2012. דאבליו היא גם סוג של מלכה, ובמקרה היא גם משמשית
LeAnnDylan Well-known member 18/7/10 #108 רק שתים ../images/Emo7.gif דבורית מעולם לא רצתה להיות מיודדת איתי סגדתי לה מרחוק פנתרה סקסית שכמותה
W West Doll New member 15/7/10 #29 למה נראה לך שקרי הדוסית הזאת תתחתן עם יהודי? חוץ מזה, אני כבר אמרתי שלפי דעתי קרי מזה שונאת יהודים
W West Doll New member 15/7/10 #49 נו כל הדרומיים הדוסים האלה שונאים יהודים מאיפה נראה לך התחילו על ה-KKK? טנסי!
LeAnnDylan Well-known member 15/7/10 #57 לא התכוונתי להאשים את כל הדרומים חוץ מזה ה-KKK התחיל בטקסס. לא? אניווי. מההתחלה אמרתי שקרי נראית לי קצת גזענית. גם מירנדה. אבל לא אכפת לי. הן עדין מהממות (וגרוזיניות )
לא התכוונתי להאשים את כל הדרומים חוץ מזה ה-KKK התחיל בטקסס. לא? אניווי. מההתחלה אמרתי שקרי נראית לי קצת גזענית. גם מירנדה. אבל לא אכפת לי. הן עדין מהממות (וגרוזיניות )
LeAnnDylan Well-known member 15/7/10 #58 אה לא. אוי המורה להיסטוריה שלי תתבייש בי ועוד אחרי שקיבלתי 94 בהיסטוריה מורחב :S |כישלון|
T the whole shebang New member 15/7/10 #59 ראיתי עליהם פעם תכנית אבל זה ממש לא רק נוגע ליהודים, גם שחורים, מהגרים וכדומה.. וחוץ מזה חח זה דבר ממש נורא להגיד עליהם זה ממש לא נוגע לכולם.
ראיתי עליהם פעם תכנית אבל זה ממש לא רק נוגע ליהודים, גם שחורים, מהגרים וכדומה.. וחוץ מזה חח זה דבר ממש נורא להגיד עליהם זה ממש לא נוגע לכולם.
LeAnnDylan Well-known member 15/7/10 #60 ההודעה נכתבה בציניות../images/Emo18.gif אני יודעת שאת לא חושבת שהיא רצינית אבל למען הסדר הטוב של הדברים חשוב לציין..
ההודעה נכתבה בציניות../images/Emo18.gif אני יודעת שאת לא חושבת שהיא רצינית אבל למען הסדר הטוב של הדברים חשוב לציין..
W West Doll New member 15/7/10 #28 ../images/Emo5.gif שם של חנוניות שאוספות קלפים של דמויות בהארי פוטר
LeAnnDylan Well-known member 15/7/10 #62 i hate to state the obvious.. but היא נראית הו סו וורי לאסביין :|