Raining in my heart
New member
../images/Emo124.gif עברתי את הבדיקה. ביום ה'
עברתי את הבדיקה. ביום ה'
בערב אקבל את התוצאות. הייתי צריכה לשתות כליטר וחצי + של מים עם יוד (טעם של מים עם קצת כלור) בתוך 20-30 דקות ולחכות שעתיים שהחומר יעבור לי בגוף. מיד לפני הבדיקה נתנו לי עוד 2 כוסות כנ"ל בריכוז יוד גדול יותר והפעם הטעם היה של כלור עם מים
פיחססס אחר כך הזריקו לי יוד ישירות לוריד, ופתאום כל הגוף נעשה חם. זה היה מוזר. מכאן זה כבר היה קל - 3-4 דקות של צילומים, המתנה של 10 דקות לוודא שאין תופעות לוואי מהיוד, ומיד לבורגר קינג לארוחת ערב עם אמא של שחף שליוותה אותי בנאמנות והעבירה לי את השעתיים שם הכי מהר והכי טוב שהיה אפשר. שאלתי מתי מקבלים את התוצאות והייתי מוכנה לפתוח בהתקפה מאסיבית ומתישה על הפקידה כדי שאקבל את התשובות מהר יותר, אך להפתעתי היא אמרה שהתשובות יגיעו תוך יומיים
מסתבר שברמב"ם זה לוקח כעשרה ימים לקבל תשובה, אך במכון מאר בבני ציון זה לוקח יומיים. איזה מזל שעשיתי שם. עכשיו נשאר "רק" לחכות לתשובה, ודיר באלאק - חייבת להיות חיובית. רוצה להודות לכולכם שוב על כל התמיכה הנהדרת שלכם. קשה לי להביע עד כמה זה עוזר. אתם פשוט נפלאים. תודה מכל הלב.
Raining u r in our![]()
מחר הבדיקה שלך. את בליבינו כל הזמן. שיהיה הכי קל מחר, ושהתוצאות יהיו תקינות - שהכל יצא בסדר !!! אוהבים אותך![]()
![]()
![]()
![]()
בערב אקבל את התוצאות. הייתי צריכה לשתות כליטר וחצי + של מים עם יוד (טעם של מים עם קצת כלור) בתוך 20-30 דקות ולחכות שעתיים שהחומר יעבור לי בגוף. מיד לפני הבדיקה נתנו לי עוד 2 כוסות כנ"ל בריכוז יוד גדול יותר והפעם הטעם היה של כלור עם מים