Pheromone, my lovely

LoLo16

New member
21

אני פשוט אוהבת את התמונה הזאת.... אני גם חולה על ג´ימי שהוא אומר- Nam..."

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif מה שקורה:

בלילה היא באה אליו תחת השפעת הבושם ועשתה איזשהו ריקוד. כנראה שקלארק היה ער כל הלילה בנסיון לחשוב מה לעשות וכשהיא קמה הוא אמר לה- If you want me I´m your´s כנראה שעד אז כבר פגה ההשפעה...

©AdiDu§hA®

New member
זה הבושם הזה של הצעצוע עכבר?

או מה שזה לא היה? אם כן אז זה לא גרם לה פשוט להתנהג כמו ילדה קטנה?

aviatiko

New member
הפרק "ברכות העונה"

כן היתה תערובת כימיקלים שהשפיעה על כולם להתנהג כילדים (כולל קלארק). התערובת נוצרה ע"י ממציא צעצועים שפוטר ורצה לנקום בילדים שלא אהבו את צעצועיו. התערובת הוכנסה לצעצוע שנקרא "עכברוש-חלל". הפרק עצמו נכתב ע"י דין קיין, ואחד הקטעים האהובים עליי בפרק הור כשמרת´ה תופסת את קלארק חותך את עקבי הנעלים של לויס (ע"י לייזר) ומאיימת להכות אותו אם לא יתנהג כמו שצריך.

LoLo16

New member
כן, זה זה!

תודה, שכחתי את השם שלו.... זה לא היה מהעכבר, שבאמת גרם לכולם להתנהג כמו ילדים, זה היה ממישהי (שגם שכחתי את השם שלה...) שהיתה מאוהבת בלקס לות´ור ולקס היה מאוהב בלויס אז היא החליטה לנקום. בדיילי פלאנט צילמו איזה פרסומת או משהו כזה לבושם, אז מירנדה (זה השם שלה!!...) באה כאילו היא רוצה לפרסם את הבושם שלה וריססה את זה בכל הד"פ. הבושם גרם לכל מי שהריח את זה להתאהב או באדם הראשון שהוא רואה, או באדם שכבר יש לו קצת רגשות כלפיו, מה שקרה עם לויס ואחר כך היתה לה מריבה מזה חמודה עם קלארק על למה הוא לא התאהב בה. הסיבה- בגלל שהוא לא מושפע מהבושם. בסוף, כשרואים את סופרמן מנשק את לויס זה בגלל שהיא שאלה אותו אם הוא הושפע מהבושם, אז הוא הסתובב למצלמה והרים כזה את הגבות, הסתובב חזרה ללויס ואמר לה- Lois Lane, I love you או משהו כזה, ואז היא אמרה שהיא לא רוצה לנצל אותו ואז היא התחרטה, תפסה אותו ונישקה אותו. :)

©AdiDu§hA®

New member
אוי נכון

עכשיו ניזכרתי אני מתה על הקטע הזה שהוא מסתובב למצלמה...

mishmesh

New member
אוי...זה פרק כל כך שולת!

נראה לי שזה הפרק הראשון שראיתי...

LoLo16

New member
../images/Emo66.gifאני חולה על זה...

היה שם איזה קטע שהראה לנו שקלארק לא כז ילד טוב ירושלים כמו שהוא מוצג בקטע בתמונה 19, שכבר ההורמונים השתלטו עליו ולא היה אכפת לא לנצל את המצב של לויס ולשכב איתה.... מזל (או אולי לא....
) שהיא יצאה מזה בזמן.

למעלה